.

A Nagy Duett egyik régi műsorvezetője veszi át Tilla helyét az új évadban

Írta: RaulReal | 2018. március 21. 21:20
Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója március elején adott hosszú interjút a SorozatWikinek, melyből kiderült, hogy 2018 tavaszán új évaddal folytatódik A Nagy Duett. A műsor első szezonja 2011-ben került adásba a TV2-n, akkor Liptai Claudia és Majka vezették A Nagy Duettet, a második és a harmadik etapban Claudia mellé Till Attila érkezett, majd a negyedik etapban ismét Majkával vezényelte le Liptai Claudia a műsort.
Az ötödik szezonban aztán Till Attila egyedül vezette A Nagy Duettet, 2018-ban pedig a TV2 bejelentette, hogy a 6. etapban egyedül Liptai Claudiára bízzák a műsorvezetést. A szereplők jó része egyelőre még titok, de néhány név már nyilvános. Tóth Andi, Wolf Kati, Takács Nikolas és Gönczi Gábor már biztosan versenyezni fognak.

Végre kiderült, mik voltak Ned Stark utolsó szavai a Trónok harca 1. évadában

Írta: RaulReal | 2018. március 20. 20:57
A Trónok harca azért is vált ismertté a nézők számára, mert a sorozat sosem bánt kesztyűs kézzel a fontos karakterekkel. A történet első nagy áldozata Ned Stark volt, akit a Lannisterek fejeztek le. Az Észak nagyurát alakító Sean Bean jó pár évvel az első évad után állt a nyilvánosság elé, azzal kapcsolatban, hogy mik voltak hivatalosan a szereplő utolsó szavai. A színész sok rajongó kedvét elronthatta, ám a bejelentés arról tanúskodik, hogy a Trónok harca néha közelebb áll a valós emberi viselkedéshez, mint gondolnánk.
"Úgy néz ki, mintha imádkoztam volna, nem? Ezt is tettem, bár pontos szöveget nem mondhattam nyilvánvalóan, ugyanis nem voltam tisztában azzal, hogy a Trónok harca világában pontosan hogyan hangzanak a fohászok. Azon gondolkoztam a jelenet felvétele előtt, hogy a valóságban mit tennék egy hasonló helyzetben, az első nyilvánvaló válasz pedig az imádság volt" - árulta el Bean a Huffington Post nevű újságnak. A színész arról is beszélt, hogy olvasott a pletykákról, miszerint Ned Stark akár vissza is térhetne a sorozatba, Sean Bean szerint azonban furcsa lenne feltámasztani a férfit, hisz kerek lezárást kapott a karakter története. Egyes rajongók abban reménykedtek, hogy Ned utolsó szavai esetleg az "időutazásra" is képes Branhez szólhatnak, ez a nyilatkozat azonban megcáfolta ezt a teóriát.

Vadonatúj sorozatok és premier évad érkezik tavasszal az AXN-re

Írta: AJ | 2018. március 20. 19:58
Országos premierek dömpingjével erősít tavasszal az AXN-n. Elindítanak két Magyarországon még nem látott szériát, valamint új részekkel folytatnak egy mára már veteránnak mondható krimisorozatot is. Április 15-én, vasárnap 20:00-kor világpremierként debütál a hazai AXN műsorán a tévéadót üzemeltető Sony Pictures Television Network saját gyártású krimije, a Carter. A széria címszereplőjét Jerry O'Connell alakítja, aki ebben a könnyed humorú nyomozós produkcióban egy olyan ünnepelt tévés detektívet alakít, aki egy kisebb idegösszeroppanás után visszatér szülővárosába. Oda, ahol gyerekkor barátja nyomozóként végzi csöppet sem hétköznapi munkáját. Carter televíziós tapasztalataira és személyes sármjára építve úgy dönt, besegít neki a helyi ügyek megoldásában.
Szintén áprilisban, de csak a hónap végén indul az AXN-en David Boreanaz, a Dr. Csont férfi főszereplőjének legújabb sorozata, az Egyesült Államokban 2017 szeptembere óta látható dráma, a SEAL Team. A széria az izgalmas és akcióban gazdag jelenetek mellett bepillantást enged a hazájukat védelmező tengerészgyalogosok magánéletébe, és arról is lehull a lepel, hogy a világ minden táján végrehajtott bevetések milyen hatással vannak rájuk és családjaikra. Májusban pedig új évaddal tér vissza az AXN-re a Gyilkos elmék. A tengerentúlon 2005-ben indult krimisorozatból jelenleg látható a legújabb, 13. szezon, ez érkezik meg hamarosan magyar szinkronnal. A huszonkét részes etap különlegessége, hogy egy epizód erejéig visszatér a sorozat egyik legkedveltebb karaktere, a Shemar Moore alakította Derek Morgan, akit állandó szereplőként 2016-ig láthattak a profilozó csapat tagjaként a nézők. (Fotók: Sony)

Vadonatúj, 2018-as amerikai sorozatot mutat be a TV2 Csoport

Írta: AJ | 2018. március 20. 12:31
Hamarosan egy újabb országos tévépremier lesz látható a TV2 Csoport sorozatos kábelcsatornáján, a Prime-on. A héten megjelent beharangozó videó szerint ugyanis a Prime műsorán lesz látható nemsorkára a 2018 januárjában indult vadonatúj amerikai drámasorozat, a 9-1-1, mely itthon 911 LA címmel kerül majd képernyőre. A széria a Los Angeles városában befutó segélyhívásokról szól, és a helyszínekre elsőként kiérkező rendőrök, tűzoltók vagy mentősök munkáját és életét követhetjük figyelemmel.
A 911 LA első évada 10 részes és a napokban finálézik a tengerentúlon, de az amerikai FOX már be is rendelte a folytatást, egyelőre konkrét epizódszám nélkül, tehát elképzelhető hogy a sikeres első etap után egy hosszabb második érkezik majd. A sorozat készítői között megtalálhatjuk az Amerikai Horror Story és a Glee - Sztárok leszünk! két alkotóját, Ryan Murphyt és Brad Falchukot is. A 911 LA főbb szereplőit pedig olyan ismert színészek alakítják mint Angela Bassett (Amerikai Horror Story), Peter Krause (Vásott szülők) és Connie Britton (Amerikai Horror Story).

Újabb képek szivárogtak ki a Trónok harca 8. évados forgatásáról (spoilerveszély)

Írta: RaulReal | 2018. március 19. 20:13
A Trónok harca 8. évados forgatását az HBO hét lakat alatt őrzi, nagyon kevés információ szivárgott ki eddig a fantasy sorozat munkálatairól. A rajongók ennek ellenére egy nagy csatáról és egy fontos helyszín pusztulásáról is tudomást szereztek már, most pedig egy újabb fordulatról jöttek képek. Daenerys Targaryen serege a korábbi évadok során sok helyen járt már, most viszont olyan helyre teszik be a Makulátlanok a lábukat, ahol eddig még nem jártak. A tovább mögött folytatjuk spoileresen!

Itt A Tanár, az RTL új sorozatának második előzetese

Írta: KTL | 2018. március 19. 08:00
Március 31-én nagyszombaton indul az RTL Klub legújabb magyar sorozata. A Tanár jövő héttől minden szombaton 20 órakor, A mi kis falunk 2. évadának sávjában lesz látható. A Nagy Ervin főszereplésével induló produkció egy különös módszerekkel oktató tanárról és osztályáról fog szólni. Néhány napja kiraktuk a sorozat első előzetesét, most pedig jöjjön A Tanár második kedvcsinálója. Érdemes megnézni!

Ismert énekesekkel folytatódik az egyik magyar sorozat

Írta: KTL | 2018. március 19. 07:00
2016 novemberében új, saját gyártású napi sorozatot indított a közmédia, Holnap Tali! címmel. A fiatalos produkció a holnaptali.hu oldalon volt elérhető, majd a sikerre való tekintettel, tavaly februártól a tévében, az M2 Petőfi TV-n is képernyőre került. Azóta látható volt a széria második, harmadik és negyedik évada is. A folytatásra pedig nem kell tovább várni, ugyanis mától érkezik a holnaptali.hu-ra. Az ötödik évadot az alkotók a Holnap Tali! – A premier című egész estés filmmel vezették fel, melyet március 18-án az M2 Petőfi TV Filmklubjában láthattak a nézők. Az ötödik évad március 19-én napi online részekkel indul, péntek esténként pedig 50 perces Holnap Tali!-t láthatnak a nézők az M2 Petőfi TV-n. Akiket érdekel a széria, azoknak érdemes lehet a Holnap Tali! Facebook oldalát is felkeresni, ahol a produkció készítői jóvoltából elég nagy az aktivitás. Végül pedig nézzük, mire számíthatunk a legújabb 5. évadban:
A Holnap Tali! sorozat szereplőgárdája két új, friss énekhanggal és személyiséggel erősít, Tóth Andi az első forgatási napján a következőket mondta: „Nagyon örültem, hogy felkértek Lara szerepére. A SunCity - a Holnap Tali!-musical óta érdekel a sorozat, többek között, mert az előadásban két dalomat is játsszák. Nekem egyébként ez egy új kihívás, hiszen tiniknek szól a sorozat, emellett pedig örülök, hogy a színészi és énekesi ambícióimat is kiélhetem! Izgalmas a forgatás, mindenki nagyon aranyos és kedves, jó lesz!” Ezzel a sorozat a zenei vonal erősítésére is rákapcsolt, hiszen, Kováts Vera, Kovács Gyopár, Benji, Patocska Olivér, Johnny K. Palmer mellett már Andit is hallhatjuk majd énekelni a Holnap Tali! sorozatban. Hogy kik lesznek még? A produkció továbbra is sztárparádét vonultat fel olyan nevekkel mint Szabó Győző, Csonka András, Pavletits Béla, Szabó Erika, Erdélyi Tímea. A stáb Szatmári Attila és Juhász Levente személyében a SunCity musical színészeivel is kiegészült. Az új évad március 19-én startol a holnaptali.hu oldalon. (A cikket az MTVA támogatta.)

Izgalmas új fotók érkeztek a Westworld 2. évadához (spoilerveszély)

Írta: RaulReal | 2018. március 18. 22:27
Április 22-én tér vissza a második évadával a Westworld című western sci-fi sorozat az HBO-ra, az első előzetes és a készítők ígérete szerint pedig még keményebb lesz a folytatás, mint az első 10 rész volt. Várható az új epizódokban robotlázadás, vérengzés, újabb filozófiai kérdések, így biztosan nem fogunk unatkozni. Az HBO által most kiadott, hivatalos fotókon látszik, hogy Dolores is felveszi a kesztyűt az emberek ellen, illetve új irányba indul Maeve kalandja, illetve a feketébe öltözött férfi is visszatér riogatni a nézőket.

Hamarosan befejezik az RTL egyik legnépszerűbb napi sorozatát

Írta: AJ | 2018. március 18. 20:52
Tavaly nyáron derült ki, hogy a Barátok közt egykori producere, Kalamár Tamás vadonatúj napi sorozatot készít az RTL Magyarország számára. Az Oltári csajok egy hazai fejlesztésű telenovella, melynek bevezető epizódja legelőször október végén az RTL Klubon, az X-Faktor egyik élő show-ja előtt került képernyőre. A folytatás az RTLII-re érkezett meg, ahol azóta is minden hétköznap este látható a széria. Viszont már nem sokáig.
Az Erdész-lányok történetét elmesélő sorozatból ugyanis fix epizódmennyiséget forgattak, így a március 30-án, pénteken 20:30-kor kezdődő 101. rész lesz az Oltári csajok fináléja. Ebben derül majd ki, hogy a három főszereplő lány közül kinek hogyan alakul a párkapcsolata és ki állhat majd oltár elé. Az Oltári csajok jó nézettséggel debütált, majd kicsit visszaesett, de pár hét alatt megtalálta a közönségét és roppant népszerű lett. A SorozatWikinek tavaly volt lehetősége megnézni, hol forgatták a sorozatot, valamint interjút is készítettünk a három főszereplőnővel. (Fotó: RTLII)

Trónok harca kvíz: Felismered a 7. évadban meghalt szereplőket?

Írta: RaulReal | 2018. március 18. 15:34
Korábbi Trónok harca kvízeink között a legsikeresebbek közé tartoztak azok, amelyekben az egyes évadokban meghalt szereplőket kellett képek alapján azonosítani. Most ez a kvíz-sorozat újabb felvonással érkezik, hiszen arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire emlékeztek a 7. szezonban elhunyt karakterekre. Az előző etapokhoz képest most jóval kevesebben távoztak az élők soraiból, de ennek ellenére volt néhány fájó veszteség a rajongók számára. Kommentben várjuk, hogy 10-ből hány választ sikerült eltalálnotok! A kvíz a tovább mögött található!

Rekordhosszú lesz az RTL Klub visszatérő műsora

Írta: KTL | 2018. március 17. 20:50
Március 26-án tér vissza A Konyhafőnök civil évaddal az RTL Klubra, melynek Fördős Zé mellett Gáspár Bea és Rácz Jenő lesznek a zsűritagjai. Nemrég az is kiderült, hogy a produkció pontosan hány órakor lesz látható és milyen hosszan. Pontban 19 órakor kezdődik majd a műsor, tehát a Fókusz és A Fal helyére jön majd. A bruttó, reklámokkal együtt számított adásideje pedig 2 órás lesz, mely azt jelenti, hogy minden eddiginél hosszabb részekkel kell számolni. Az eddigi csúcs tavaly ősszel volt, amikor a második VIP évad bruttó 1 óra 45-50 percig tartott. Azt, hogy hány hétig lesz képernyőn, még nem tudni, de nemrég extra héttel megtoldotta a csatorna. (Fotó: RTL Klub)

Március végén folytatja a TV2 Csoport az egyik népszerű sorozatot

Írta: AJ | 2018. március 17. 18:42
Több mint tíz évvel ezelőtt, 2006 januárjában mutatta be az RTL Klub A Grace klinikát. Az Egyesült Államokban a mai napi nagy sikerrel futó orvosi dráma éveken keresztül szinte megszakítás nélkül volt látható a tévécsatornán, majd 2013 után közel három évet kellett várniuk a nézőknek a folytatásra. A kilencedik évad pedig kikerülve a főműsoridőből, éjfél után pár perccel került csak képernyőre. Egy éves szünetet követően a sorozat ismét folytatódott, de ezúttal már nem az RTL Klub, hanem a TV2 Csoport sorozatos kábelcsatornájának, a Prime műsorán.
A Grace klinika tizedik évada 2017 tavaszán debütált a Prime-on, és most egy évvel később megérkezik a folytatás. A sorozat tizenegyedik etapja 2014 és 2015 között volt látható a tengerentúlon és holtversenyben a harmadik szezonnal a második leghosszabbnak számít, ugyanis 25 epizódból áll. A Grace klinika idehaza még nem vetített 11. évados részei március 28-tól kezdve minden szerdán 22:00-tól lesznek láthatóak a Prime-on. (Fotó: Prime)