.

Barátok közt kvíz: Mennyire ismered a Berényi családot?

Írta: KTL | 2016. augusztus 25. 23:25
Mostantól hetente többször egy-egy kvízzel jelentkezünk, melyek a legnépszerűbb sorozatokkal foglalkoznak. Egyik állandó témánk a Barátok közt lesz, mely minden hétköznap este látható az RTL Klubon. A napi sorozat októberben lesz 18 éves, de továbbra is az egyik legnépszerűbb műsor Magyarországon. A következő hetekben a Mátyás király téren élő családokhoz kapcsolódóan teszünk fel kérdéseket, melyek közül elsőként jöjjenek a Berényiék. Kommentben várjuk, hogy 20-ból hány választ sikerült helyesen eltalálnotok. A kvíz a tovább mögött található. (Fotók: RTL Klub)

Csónakházzá alakult a ValóVilág villa, pár nap múlva indul az új évad

Írta: KTL | 2016. augusztus 24. 22:20
Augusztus 27-én, szombaton 18:50-kor indul a ValóVilág powered by Big Brother az RTLII-n. A műsor két házigazdája Nádai Anikó és Istenes Bence lesznek. Az RTL Magyarország ma délelött bemutatta a sajtó számára a felújított villát, mely egy csónakházat formál meg. A játékosok 30 alattiak lesznek, akik közül 8-an a hétvégén, 4-en pedig később költöznek be. Arról, hogy mi változik az új VV-ben, az RTL drámai és szórakoztató műsoraiért felelős igazgatót kérdeztük.
„ValóVilág powered by Big Brother a címe, mely nem véletlen. A világ két legjobb beköltözős napi reality műsora összefog és igyekszik egy még jobb műsort csinálni. Kiemelném azt is, hogy Anikó lett az egyik műsorvezető. Végre megtörtént a spirális összezáródás, amikor egy szereplőből a tehetsége okán műsorvezető válik, de mégis a ValóVilágnak köszönheti. Az jó, ha fel tudunk mutatni olyan embereket, akik később leraknak valamit az asztalra. Majka volt az első ilyen és talán Anikó a következő. Persze nemcsak ők ketten voltak, de náluk egyértelműen egy pozitív médiakarrier látszik” - mondta Herman Péter a SorozatWikinek. A szakember ezen kívül kiemelte, hogy idén is teljesen megújult a villa, melyről fotókat a tovább mögött helyeztetünk el.

Új sorozatok és őszi újdonságok a Dunán

Írta: Agent | 2016. augusztus 23. 22:30
Már csak napok kérdése és megérkezik az ősz. Az RTL Klub őszi újdonságairól itt írtunk, míg a TV2 új műsorrendjét itt mutattuk be. Most pedig megnéztük, hogy a harmadik általános országos csatorna, a Duna mivel készül a következő hetekre. Augusztus 25-én 20:25-től jön A Bagi Nacsa Show új szezonja, a rákövetkező napon, pénteken ugyanebben az idősávban indul az Agatha Raisin angol széria. A produkció M. C. Beaton sikeres, több mint 20 kötetes könyvsorozatából készült az angol Sky1 számára. Arról szól, hogy Agatha PR-osként dolgozott, ám erre ráunva egy csendes kis faluba költözik, ahol rövid időn belül egy gyilkosság kellős közepébe csöppen. Először, 2014 decemberében csupán egy 2 órás film készült az Agatha Raisin és a spenótos halálpite könyvből, idén nyáron azonban még 8 könyvet dolgoztak fel 45 perc hosszú sorozatrészek formájában, melyekből összeállítottak egy teljes évadot. Arról, hogy lesz-e folytatás még nincs hír. 27-én, szombaton 17:00-tól érkezik a Gasztroangyal új évada, majd másnap, vasárnap este 19:30-tól indul a Duna saját gyártású game show-jának, a Magyarország, szeretlek! vadonatúj etapja. A szappanoperák rajongóinak jó hír, hogy augusztus utolsó hetében rögtön két széria is érkezik a csatornára. Először az Elfeledett szerelem indul augusztus 30-án, kedden, amit a nézők minden hétköznap 15:15-től láthatnak majd. Még aznap este fél 10-kor érkezik a Velvet Divatház, melynek egy-egy része hosszabb a megszokottnál, ugyanis 70 perc körüliek. A szériából eddig 3 évad ment le Spanyolországban, de már be is rendelték egy utolsó, 4. szezonra. A Műsorvízió információi szerint szeptember 4-étől pedig a Tommy és Tuppence forró nyomon produkció jön, mely szintén egy angol széria, ami Agatha Christie két Tommy és Tuppence művét dolgozza fel. Az etap 6 részes lesz és nem készült belőle további évad. Valamint érkezik majd a Kártyavár (House of Cards), de még nem tudni, hogy pontosan mikor. Ezen kívül, Desmond Wallace blogján olvasható, hogy szeptember 5-től, hétfőtől, délutánonként a Maradj talpon! felvezető műsoraként fut majd a Don Matteo legfrisebb, 10. évada. A Csak színház és más semmi 2. etapja pedig még idén ősz végére vagy tél elejére várható.

Nem tér vissza a Győzike show

Írta: KTL | 2016. augusztus 23. 20:00
Múlt hétfőn írta meg a Blikk, hogy a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának internetes adatbázisa szerint az RTL Klub augusztusban levédette a „Győzike” szót. Ebből a bulvárlap arra következtetett, hogy lehet, hogy folytatódik a Győzike show. Ma pedig arról írt szintén a Blikk, hogy már biztosan visszatér a műsor. "Újra elindul a Győzike Show! Lapunk forrása elárulta: a zenész 40 millió forintért szerződött le a 18 adásra. Ez azt jelenti, hogy részenként több mint kétmillió forintot kap" - olvasható a lap cikkében. Az információkat az érintett maga is megerősítette: "Igen, minden igaz! Nagyon sok pénzt, negyvenmillió forintot kapok, de nincs szükségem mindre" – jelentette ki Győzike. – "Édes­anyám tavaly halt meg, rákos volt. Ezért is döntöttem úgy, hogy sok millió forintot, a tiszteletdíjam közel felét odaadom egy alapítványnak, ami rákos gyerekeken segít. Re­mélem, mások is követik a példám" – nyilatkozta a Blikknek. A VV kísérőműsorának házigazdája azt is hozzátette, hogy szerződésben rögzítette, hogy a csatorna egyből a szervezet számlájára utalja a pénzt. A hírt pár óra alatt szinte az egész magyar sajtó átvette.
A hírrel kapcsolatban megkerestük Kolosi Pétert, aki határozottan cáfolta a Blikk értesüléseit: „Csodálkozom azon, hogy ezt az újságok miért kapták fel. Nyilván van egy Győzike védjegyünk már több mint tíz éve, hiszen akkor indult a Győzike show. Ezeket a védjegyeket tíz évenként meg kell újítani, fizetni kell egy bizonyos összeget és akkor ugyanennyi időre ismét a tiéd. A szabadalmi tárban ez úgy jelenik meg, hogy mostantól van egy védjegyoltalmad. Ebből azt a következtetést vonták le újságírók, hogy mi levédettük ezt a nevet, pedig csak megújíttattunk egy régit. Az elmúlt 20 évben semmilyen jelentős márkanevet nem engedtünk el, pont azért, hogy mások ne tudják használni. Nem volt olyan tervünk, hogy visszahozzuk a Győzike show-t, a nézők a BeleValóVilágban találkozhatnak vele” – mondta az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, programigazgatója a SorozatWikinek. (Fotó: RTLII)

Új produkciók és műsorvezetők érkeznek a teljesen átalakuló FEM3-ra

Írta: KTL | 2016. augusztus 22. 21:30
Mégsem szűnik meg a FEM3, hanem teljesen megújulva, életmód csatornaként megy tovább. A tévéadóra érkezik egy új női talkshow, melynek Várkonyi Andrea lesz a házigazdája, valamint négy új műsorvezető is debütál. Szeptember 5-én indul a TV2 Csoport új sorozatcsatornája, a Prime. Eredetileg úgy volt, hogy a csatorna a FEM3 helyére érkezik, mely kábelcsatorna szeptember 4-ével megszűnik. A TV2 Csoport azonban változtatott a tervein és a Joy néven bejelentett csatornát inkább FEM3-két indítja el. Így a 2010 óta létező kábelcsatorna mégsem szűnik meg, hanem teljesen megújulva, új programhelyen és várhatóan egyelőre jóval kisebb lefedettséggel fut tovább.
A változás után a hétköznap délelőttönként jelentkező életmód magazin, a FEM3 Café sem szűnik meg. Czippán Anett és Berki Krisztián mellett négy új képernyős lesz látható: Mádai Vivien és Kinter Oszkár tapasztalt műsorvezetőként csatlakoznak a csapathoz, míg Polyák Lilla színésznő-énekesnő és Stohl Luca - Stohl András lánya - táncművész először mutatkoznak be a FEM3-on ebben az új szerepkörben. A Tények korábbi műsorvezetője is a FEM3-on tér vissza. A Micsoda nők! Várkonyi Andreával című nőknek szóló talkshow műsorvezetőjeként hétről-hétre különböző karakterű hölgyekkel vitatja meg azokat a témákat, amelyek a leginkább beszédtémát szolgáltattak a médiában, a közösségi oldalakon, vagy éppen a szépségszalonokban. Joshi Bharat szintén marad a TV2 Csoport kábelcsatornáján. Joshi, a legjobb barát című vadonatúj beszélgetős műsorában többek között Galambos Lajos, Vitray Tamás és Bodrogi Gyula is vendég lesz. A saját gyártás mellett számos vásárolt tartalom várja a nézőket az életmód, divat, egészség, DIY világából, íme néhány cím ízelítőül: Álmaim első otthona (My first home), Mániákus utazó (Travel Bug), Menyasszörnyek (Bridezillas), Segítség, gyerekeim vannak! (Nanny 911). Álomesküvők (My Fair Wedding with David Tutera), Antonio megjavítja! (Fix it & Finish it), David Tutera: A sztárszervező (David Tutera: CELEBrations).

32. heti nézettség - Az olimpia ellenére is tarolt a Barátok közt

Írta: Agent | 2016. augusztus 21. 22:00
A 31. heti nézettség itt olvasható vissza. A 32. héten már végig volt olimpia, melyet főleg a legnézettebb csatorna érzett meg. 18-49-ben, főműsoridőben az RTL Klub közönségaránya 14,4%-ra esett vissza, az M4 Sporté 13,9% volt, míg a TV2-é alig csökkent, de így is csak 8,2% volt. A riói közvetítések közül az úszást és a vívást nézték a legtöbben, melyekből a legjobban teljesítő számok az RTL legerősebb műsoraival vetekedtek. A Barátok közt volt az egyetlen, melyet meg sem bírtak közelíteni az M4 Sport élő adásai. A fiataloknál az RTL Híradó egy nap kivételével mindig legyőzte a Tényeket, a teljes lakosság körében pedig mindig az előbbi produkció nyert. A Fókusz mindkét korosztályban, az összes nap jobban teljesített mint a TV2 hírműsora. Az oOlimpia hatására még jobban bezuhant az Édes Élet Holiday, sőt az Éjjel-Nappal Budapest is csak közepes eredményeket produkált. A Jóban Rosszban is gyengén teljesített. A Barátok közt is vesztett valamennyit, de még így is durván tarolt. Tisztán látszik, hogy ennek a műsornak van a legerősebb nézői bázisa. Hétfőn bezuhant a Dr. Csont dupla ismétlése és nagyon gyenge eredményeket hozott. Kevesebben figyelték a Szulejmánt is, mely 18-49-ben közepes, míg teljesben még így is jó számokat produkált. Csütörtökön az NCIS új és régi epizódját, valamint a friss CSI: Miami helyszínelőket és a CSI: A helyszínelők ismétlését is nagyon kevesen választották. Pénteken a Válótársak ismétlése hozott rosszul. Szombaton az 1 perc és nyersz! szörnyen gyengén futott. Vasárnap a Cobra 11 a fiataloknál rossz, míg összlakosságban közepes nézettséget ért el. (Fotó: RTL Klub) Az esti részletes nézettségi eredmények kattintás után!

31. heti nézettség - Az úszás a legnépszerűbb az olimpiai közvetítések közül

Írta: KTL | 2016. augusztus 21. 21:30
A 30. heti nézettség itt olvasható vissza. A 31. héten pénteken elindult az olimpia és mindkét országos kereskedelmi csatornának visszaesett a közönségaránya. Az RTL Klub 16,8%-ot ért el 18-49-ben, főműsoridőben, a TV2 8,6%-ot, az M4 Sport viszont 6,3%-ot hozott. Az olimpia 10 legnézettebb tartalmát mostantól a napi nézettségek után, a játékok végig közölni fogjuk. A fiataloknál a Tények háromszor, míg az RTL Híradó négyszer, a teljes lakosság körében pedig a TV2 hírműsora kétszer, az RTL-é pedig ötször nyert. A Fókusz mindkét korosztályban egy nap kivételével folyamatosan legyőzte a Tényeket. Nagyon gyengén hozott az Édes Élet Holiday, míg az Éjjel-Nappal Budapest 18-49-ben szép számokat produkált, de összlakosságban RTL-es szinten közepes adatokat szállított. A Jóban Rosszban a fiataloknál gyengén, míg teljesben közepesen futott. Megint mindent vitt a Barátok közt, melynek olyan magas nézettsége volt, hogy más műsor meg sem tudta közelíteni. Hétfőn a Dr. Csont dupla részes ismétlése most is szép számokat produkált. Szerdán olyannyira tarolt a Szulejmán, hogy mindkét korosztályban a heti toplista második helyére került. Csütörtökön az NCIS új epizódja nagyon gyenge adatokat produkált, de az ellene menő Keresem a családom ismétlését is nagyon kevesen választották. Később az NCIS ismétlése sem teljesített jól, de legyőzte a szintén régi, katasztrofálisan teljesítő CSI: A helyszínelőket. Pénteken nagyon alacsony nézettséggel ment a Válótársak ismétlése. A hétvégén az olimpiai közvetítések közül messze az úszás volt a legnépszerűbb. Szombaton az 1 perc és nyersz! ismétlése szörnyen gyengén hozott, de vasárnap a Cobra 11 régi epizódja jól teljesített. Az esti részletes nézettségi eredmények kattintás után!

30. heti nézettség - A nyári hőségben is szárnyal a Szulejmán

Írta: Agent | 2016. augusztus 21. 21:00
A 29. heti nézettség itt olvasható vissza. A 30. héten az RTL Klub 17,2%-ra növelte az esti, főműsoridős közönségarányát, míg a TV2-nek 8,7%-ra csökkent 18-49-ben. Ez volt az utolsó olyan hét, amikor még nem volt olimpia. Az RTL Híradó és a Fókusz minden nap, mindkét korosztályban legyőzte a Tényeket. Az Édes Élet Holiday most is gyenge számokat produkált, míg a vele egy időben látható Éjjel-Nappal Budapest a fiataloknál kiemelkedő, míg összlakosságban közepes eredményeket szállított. A Jóban Rosszban felemás adatokat ért el. Az ellene menő Barátok közt viszont minden szinten tarolt és 18-49-ben, valamint teljesben is a legnézettebb műsor lett a múlt héten. Hétfőn jól hozott a Dr. Csont dupla ismétlése, melynek aznapi első epizódja a fiataloknál a toplista ötödik helyén végzett. Szerdán nagyon sokan választották a Szulejmánt, olyannyira, hogy 18-49-ben a harmadik, összlakosságban pedig a hét második legjobban teljesítő műsora volt. Csütörtökön gyengén hozott az NCIS új és régi epizódjai is, a Keresem családom ismétlése közepesen, míg a CSI: A helyszínelők régi részére szintén nem sokan kapcsoltak. Pénteken a Válótársak dupla ismétlésének első epizódja jól hozott, míg a második már kifejezetten rosszul. Szombaton kevesen választották az 1 perc és nyersz! ismétlését. Vasárnap délután a Forma-1 német nagydíját már jóval kevesebben nézték, mint az előző heti magyart, de azért így is szép számokat szállított az M4 Sportnak. Este a Cobra 11 régi epizódja 18-49-ben rosszul, míg a teljes lakosság körében jól teljesített. (Fotó: RTL Klub) Az esti részletes nézettségi eredmények kattintás után!

Vadonatúj sorozatok és friss évadok szeptemberben az AXN-en

Írta: Agent | 2016. augusztus 19. 18:22
Jön az ősz, melyre idén is újdonságokkal készül az AXN. Szeptember 1-jén, csütörtökön 21:00-tól indul az NCIS: New Orleans legújabb, második évada dupla epizóddal. Az etap 24 részt kapott és a tengerentúlon az előző, 2015/16-os szezonban futott a CBS-en. A széria szép nézettséget hozott, így most ősszel indulhat Amerikában a 3. évadja. 5-én, hétfőn este 9-től érkezik a Benedict Cumberbatch féle Sherlock legfrissebb része, ami hosszú idő óta az első új epizód a szériához. A rész különleges, újévi kiadás, melyben Sherlock és Dr. Watson az 1890-es évek Londonjában találják magukat.
Következő nap, szeptember 6-án este 9-től dupla résszel érkezik egy újonc produkció, a Quantico. A sorozatban az FBI újoncainak mindennapjait követhetjük végig, akik a felvételi után kiképzésre érkeznek Quanticóba, az FBI kiképzőközpontjába. A sorozat két idősíkban mutatja be egy New York-i terrortámadás történetét. Egyrészt a múltban, a quanticói FBI Akadémián az újoncok mindennapjait követhetjük nyomon, és fokozatosan arra is fény derül, hogy a kadétok egyike valószínűleg beépített terrorista. Az évad 22 részből áll, és szintén az előző 2015/16-os szezonban futott. A második etapja pedig a tengerentúlon szeptember végén indul. Szeptember 7-én, szerda este 10-től indul a Zaklatók (Stalker). A produkció a Los Angeles-i rendőrség különleges egységét mutatja be, akik zaklatások áldozatainak ügyében nyomoznak. A sorozat összesen egy etapot élt meg a 2014/15-ös szezonban. Kereken 20 epizódjával a várható befejezése egy rövid karácsonyi szünettel is számolva január végére tehető. Több évada nem lesz miután a CBS tavaly elkaszálta a szériát.

Lost főcím Barátok közt módra (videó)

Írta: KTL | 2016. augusztus 19. 17:43
A Lost - Eltűntek című sorozatnak sajnos nem volt normális főcíme, így sok rajongó készített mindenféle saját változatot. Ezek különböző minőségűek lettek, de most találtunk egy igazán kreatív és jól sikerültet. Egy magyar rajongó a legnézettebb hazai sorozat, a Barátok közt főcímének hangulatát idézi vissza a Lost 5. évadának képsoraival. Érdemes megnézni:

A TV2 bejelentette a Sztárban sztár idei énekeseit és premieridőpontját

Írta: KTL | 2016. augusztus 16. 20:30
Tegnap mutattuk be a TV2 őszi műsorrendjét, melyet most újabb indulási dátummal tudunk kiegészíteni. A csatorna bejelentette, hogy a Sztárban sztár 4. évada szeptember 11-én érkezik. A TV2 továbbá elárulta a nagyszabású showműsor idei énekeseit is: Király Linda, Polyák Lilla, Radics Gigi, Muri Enikő, Kozma Orsi, Nagy Adri, Mészáros Árpád Zsolt, Kocsis Tibor, Kefir, Homonany Zsolt, Vásáry André és Veréb Tamás. Ezen kívül nemrég derült ki, hogy Hajós András a tavalyi szünet után a következő hónapokban ismét a Sztárban sztár zsűrijét erősíti.

A Gyilkos elmék után egy NCIS szereplőt is kirúgtak

Írta: Agent | 2016. augusztus 16. 19:43
A napokban kirúgták a Gyilkos elmék egyik eredeti szereplőjét, most pedig újabb CBS-es sorozat fontos arca távozik. Az NCIS New Orleans-nál a produkció szerint kreatív döntés miatt válnak meg egy színésztől. A 2. évad végén Zoe McLellan karaktere egy árulóval kerül komoly kapcsolatba, így az NCIS vezetősége nem látja őt szívesen a csapatban. A hitelesség miatt döntöttek úgy, hogy a színésznőnek mennie kell. A Meredith Brody különleges ügynököt alakító Zoe McLellant Vanessa Ferlito váltja. Ferlito egy mindent a nagy könyv szerint végző FBI ügynököt kelt majd életre, akit azért küldtek, hogy leellenőrizze Pride-ék csapatát. A színésznőt többek között a CSI: New York-i helyszínelők első két évadában láthattuk, mint Aiden Burn, illetve a Graceland széria 2 évadában alakította Catherine 'Charlie' DeMarco szerepét.