.

A Dal után a Sztárban Sztár is elmarad

Írta: AJ | 2017. január 21. 20:57
Nem olyan régen számoltunk be arról, hogy a szombat hajnalban történt olaszországi, tragikus buszbaleset miatt elmarad A Dal mai válogatója. Időközben hétfőre nemzeti gyásznapot rendeltek el és most még egy műsor kapcsán jelentették azt be, hogy kimarad a következő adása. A TV2 Csoport kegyeleti okokból nem tűzi műsorára a Sztárban Sztár +1 kicsi január 22-i adását, és közleményükben őszinte részvétüket fejezték ki az áldozatok hozzátartozóinak. (Fotó: SuperTV2)

Elmarad A Dal ma esti adása

Írta: KTL | 2017. január 21. 17:32
Hajnalban súlyos magyar buszbaleset történt Olaszországban. A történtek miatt az MTVA úgy döntött, hogy elmarad A Dal mai második elődöntője: "A szombat hajnali veronai tragédia miatt kegyeleti okokból nem sugározza A Dal mai válogatóját és A Dal - Kulisszát a közmédia. Pótlására egy későbbi időpontban kerül sor, melyről tájékoztatjuk majd nézőinket" - olvasható a közmédia közleményben. (Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett)

Meghalt Miguel Ferrer, az NCIS színésze

Írta: KTL | 2017. január 20. 00:28
61 éves korában, rákban elhunyt Miguel Ferrer, George Clooney unokatestvére. A színészt a legtöbben az NCIS: Los Angelesből ismerhetik, aminek 2012-től az egyik főszereplője volt. R. Scott Gemmill, a sorozat producere a hírre úgy reagált, hogy a sorozat egy fontos családtagot veszített el. Ferrert 2017-ben más produkcióban még láthatják a nézők, ugyanis már leforgatta a jelenteit a májusban induló, új Twin Peaks sorozatban.

Az RTL Klub bejelentette, hogy ki lesz a Survivor műsorvezetője

Írta: KTL | 2017. január 19. 11:59
Egy hete jött a hír, hogy 13 év után visszatér az RTL Klub egyik régi műsora. A Survivor új évadát tavasszal forgatják és valamikor 2017-ben kerül képernyőre. Ma pedig a csatorna bejelentette, hogy Istenes Bence lesz a produkció műsorvezetője. Részletek az RTL Klub közleményében: A világ legnépszerűbb túlélő-showja hamarosan az RTL Klubon lesz látható. A jelentkezés már megkezdődött, ahova minden kalandvágyó, határait feszegető, vállalkozó szellemű nők és férfiak jelentkezését várják, akik szívesen kipróbálnák magukat nomád körülmények között egy trópusi szigeten. Nem titok, a cél a túlélés és a főnyeremény, mely ezúttal 20 millió forint! Sőt, most már a műsorvezető személye sem titok, aki nem más, mint Istenes Bence.
Bence számtalan show-műsor házigazdája volt már az X-Faktoron és a ValóVilágon át, egészen a Hagyjál főzni! című gasztro reality-ig. Most, egy számára is új feladattal néz szembe, hiszen először forgat majd külföldön, távol a családjától. „Óriási megtiszteltetés, hogy én lehetek a Survivor műsorvezetője. Mindig is szerettem ezt a formátumot, elképesztően menőnek tartom! Az pedig, hogy a csatorna nekem szavazott bizalmat, hogy házigazdája lehetek ennek a produkciónak, óriási megtiszteltetés” – árulta el Istenes Bence, aki mind szellemileg, mind fizikailag igyekszik maximálisan felkészülni a forgatásokra.

Visszatérhet a Trónok harca egyik leggyűlöltebb karaktere

Írta: Gaax | 2017. január 18. 22:28
Az elmúlt években már rengeteg váratlan Trónok harca szereplő visszatérésének lehettünk szemtanúi. Közülük voltak, akik csak a halott önmagukat alakították egy-egy jelenet erejéig, de olyanok is, akik ismételt felbukkanásukkal, alaposan felforgatták a Hét Királyság amúgy is veszélyes mindennapjait. A legújabb hírek szerint lehetséges, hogy a sorozat egyik leggyűlöltebb figurája, ismét szerepet kap a nyáron érkező hetedik szezonban. Fontos azonban megjegyezni, hogy hivatalosan még nem erősítették meg az alábbiakat, ezért azok valóságtartalmát egyelőre érdemes pletykaként kezelni! A cikk az esetleges spoilerek miatt, a tovább mögött folytatódik!

Új évaddal folytatódik az RTL fiatalos sorozata

Írta: AJ | 2017. január 18. 19:25
Tavaly áprilisban mutatták be az RTLII-n a Hazug csajok társasága (Pretty Little Liars) negyedik évadát, ami a napi vetítés miatt hamar, már július közepén véget is ért. A folytatásra azonban nem kell áprilisig várnunk, ugyanis már január végén képernyőre tűzik az ötödik szezon első részét. A január 27-én 11:55-kor debütáló új évad 25 részből áll, és mivel ez is minden hétköznap adásban lesz, így hamar elfogynak majd a szinkronos epizódok. A sorozatból ezen a szezon felül már csak 40 rész lesz hátra, ugyanis a hetedik évaddal idén véget ér a hazug csajok kalandja. (Fotó: RTLII)

Ilyen volt a Trónok harca első évadának előzetese

Írta: KTL | 2017. január 17. 22:22
2011 áprilisában egy szép napon elindult az HBO új, nagy költségvetésű sorozata, a Trónok harca. A premiert megelőző hónapokban, a 2011-es év elején, nagyjából hat évvel ezelőtt pedig megjelentek az első előzetesek. Akkor még kevesen gondolták, hogy pár év múlva ez lesz a világ egyik legnépszerűbb sorozata és egyben az HBO legnézettebb szériája. Most visszanézünk a kezdetekre és megmutatjuk, milyen volt a 2011-ben a Trónok harca első évadának egyik előzetese:

Februárban végre jönnek a Cobra 11 kimaradt részei az RTL Klubra

Írta: KTL | 2017. január 17. 20:18
Tavaly tavasszal volt képernyőn a 20. Cobra 11 évad az RTL Klubon. A vetítés során azonban különböző okokból több részt is végülis nem adtak le. A 2-3., 7-10., és a 13. epizódok korhatár-besorolás probléma miatt maradtak ki, míg a 16-17. részeket nem kapták meg a német forgalmazótól és ezért a SorozatWiki észrevétele után a csatorna a szezonzárót sem tűzte műsorra.
A kimaradt epizódokat eredetileg nyáron kerültek volna adásba, de megváltoztak az RTL tervei és végül ezt elhalasztották az akkori nyilatkozat alapján idén februárra. Végül a vártnál hamarabb, ősszel a Coolon voltak láthatóak ezek a részek, de a csatorna akkori visszajelzése alapján ez nem befolyásolja az RTL-es terveket és a főcsatornán is le fognak menni a kimaradt epizódok. Közeleg a február és ahogy ígérték, az RTL Klub tényleg elkezdi leadni a korábban korhatár-besorolás miatt kihagyott részeket. Február 2-án az RTL új magyar sorozata, A mi kis falunk premierje után érkezik a 20x02-es epizód. Innentől kezdve pedig csütörtökönként 22:25-től jönnek a cikk elején felsorolt részek. Azt, hogy az évad utolsó 3 epizódját pontosan mikor tűzi képernyőre a csatorna, azt egyelőre még nem tudni. (Fotó: RTL Klub)

Több éves szünet után februárban folytatódik az RTL egyik korábbi műsora

Írta: AJ | 2017. január 17. 14:51
Tavaly ősszel elsőként számoltunk be arról, hogy több éves kihagyás után új részeket forgat az RTL Magyarország az egykoron milliós nézettséget hozó saját gyártású sorozatából, az idehaza első dokurealitynek számító A gyanú árnyékában című produkcióból. A sorozat az elmúlt években látható volt a Coolon és az RTLII-n is, utóbbin jelenleg is a főműsoridő egyik legsikeresebb darabja. Nem is meglepetés talán, hogy február 6-tól az RTLII-re érkeznek majd meg A gyanú árnyékában legfrissebb epizódjai. (Fotó: RTLII)

Február 2-án indul az RTL új magyar sorozata, A mi kis falunk - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Írta: KTL | 2017. január 16. 06:30
A TV2 Csoport programigazgatóival készült évértékelő interjúnk után az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettesével és programigazgatójával néztük végig 2016-ot. Kolosi Péter elmesélte, milyen volt amikor elrabolták. Megvizsgáltuk, hogy tavasszal és ősszel mely műsorok voltak sikeresek és melyek nem hozták a várt eredményeket. Szóba került a nyári Foci EB, az Éjjel-Nappal Budapest és a Barátok közt nézettségi eredményei. Több műsorról is elárulta, hogy a közeljövőben folytatódik-e, valamint azt is, hogy milyen nagy amerikai sorozat érkezik hamarosan a Coolra. Kolosi Péter ebben az interjúban jelenti be, hogy február 2-án indul az új saját gyártású sorozatuk, A mi kis falunk, valamint arról is beszélt, hogy milyen jellegű produkcióra számíthatunk. Kérdeztük több új műsorról és arról is, hogy mit vár a következő Televíziós Újságírók Díján. Pár hete elraboltak téged. Mesélnél a forgatásról? Egy teljesen profi stábbal készült a Reszkessetek, betörők! promója. Nagyon hideg volt a gumiabroncs üzemben, ahol forgattunk, mert nem volt fűtés. Nem öltözhettem be és mozdulatlanul kellett üljek, de nagyon vigyáztak, hogy ne fázzak meg. Nagyon élveztem az egész forgatást, igazán érdekes élmény volt számomra ez a munka.
Nézzük át a 2016-os évet. Tavasszal elindult egy nagyszabású reality, a Farm. A műsor nem hozott kiemelkedő nézettséget, de azért szép számokkal ment. Mennyire vagytok elégedettek a produkcióval? Nagyon! Ha megnézzük, hogy hol tart jelenleg a fragmentáció, hány csatorna van és milyen eredményeket lehet elérni, akkor ez egy szép teljesítmény. Főleg, ha úgy nézzük, hogy volt olyan reality 2016-ban, ami országos csatornán csak 4-5%-ot ért el, míg a Farm 21% körül hozott, így ezt egy nagyon sikeres műsornak tartjuk. Az RTL Klub egész tavaszának nézettségét meghatározta, így nagyon örültünk a jó eredményeinek. Azt is jó volt látni, hogy ilyen sok év után újra képernyőn van a Farm, mely egy nagyon jelentős brand lett, amit az is mutat, hogy csatornaátlag feletti teljesítményt nyújtott Az RTLII-n elindult a Hagyjál főzni!, mely az elején gyengébb számokat hozott, majd később megerősödött. Ez így volt, de ez teljesen természetes egy ilyen formátumnál. Egy teljesen új műsor került az RTLII-re, amit az elején a nézők még nem igazán ismerték. Viszont nagyon megszerették időközben, így természetesen itt is nagyon örültünk az eredményeinek. Ha már a kábelcsatornáknál tartunk, akkor fontos kiemelni a Cool-on az X-aktákat is. Számítottunk arra, hogy sikeres lesz a sorozat, de még az optimista várakozásainkat is felülmúlva nagyon jó eredményeket hozott, sávjában sokszor a legnézettebb műsor volt, úgyhogy kijelenthetjük, jól indult 2016 az RTL számára.

Veszélyes vascsövek közelébe menni a Barátok köztben

Írta: KTL | 2017. január 15. 21:40
A Barátot közt téli szünet előtti utolsó részében, december 23-án egy nagyobb baleset történt. Ahogy korábban megírtuk, Ludwigra ráesett egy csomó vascső, melyeket menekülés közben a felesége, Ági eresztett rá. Azóta kiderül, hogy a Berényiék nagy ellensége ugyan nem halt meg, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy várhatóan soha nem fog tudni mozogni és beszélni.
Körülbelül 15 évvel ezelőtt szintén vascsövek iktattak ki egy szereplőt a sorozatban. Berényi Ákos egy építkezésen, egy ház fenti emeltén fenyegették meg, hogy lelökik. Végül amikor elmúlt az veszély, Claudia fia maga botlott meg szintén vascsövekben, majd lezuhant és meghalt. Az eset itt nézhető vissza. Ezek után bátran kijelenthetjük, hogy a Mátyás király tér lakóinak érdemes messze elkerülniük a vascsöveket, mert túlságosan veszélyesek lehetnek rájuk.

A Trónok harca egyik színésze otthagyta a sorozatot

Írta: Gaax | 2017. január 14. 23:03
A Trónok harca szereplői igazán kivételes helyzetben vannak, és itt most nem a több millió embert számláló rajongó táborra gondolunk. A széria mivel évadonként csak tíz epizódból áll, ezért a színészeknek a sorozat csak néhány hónapos elfoglaltságot jelent és a fennmaradó szabadidejükben akár mozifilmek forgatását is be tudják vállalni. Néha azonban közbeszól az élet, és a szereplőknek mérlegelnie kell, hogy maradnak-e korábbi szerepükben.
Nemrég a Fekete Vitorlákból ismerős Freddie Stroma került ebbe a helyzetbe, aki a hatodik évadban csatlakozott a Trónok harca stábjához, Sam fiatalabb testvérének, Dickonnak a szerepében. Stroma az ABC gondozásában készülő Time After Time miatt, már nem tér vissza a hetedik szezonban, mivel annak a munkálatai ütötték volna a Trónok harca forgatását. A meglepő bejelentés természetesen nem jelenti azt, hogy Dickon karakterétől végleg el kell búcsúznia a nézőknek. A pletykák szerint, az HBO már meg is találta a karakter új megformálóját, a szintén a Fekete Vitorlákban látható Tom Hopper személyében. (Fotó: HBO)