.

Újabb zseniális, magyar Trónok harca főcím-feldolgozás (videó)

Írta: KTL | 2016. április 30. 22:19
A múlt héten mutattuk meg a FOOL MOON magyar együttes nagyon jól sikerült acappella főcím-feldolgozását. Úgy látszik Magyarországon is rákaptak a Trónok harca emmy díjas nyitányának átdolgozására, ugyanis egy újabb zseniális készült. Íme Kalmus Felicián feldolgozása, mindenképpen érdemes megnézni:

Testvérsorozatot kap a Daredevil: jön a Megtorló a Netflixre

Írta: RaulReal | 2016. április 29. 15:25
A vak szuperhősről, Daredevilről szóló Netflixes sorozat második évadában olyan kőkemény karakterek szerepeltek, mint Elektra és Wilson Fisk, mégis az online videotéka egyik legnagyobb húzása a Megtorló bemutatása volt. Ez a szezon tulajdonképpen Daredevil és Frank Castle különharcáról szólt, és olyannyira bejött a Netflixnek és a Marvelnak az, amit láttak, hogy külön spin-offot kap majd az antihős. Amerikában The Punisher címmel fog érkezni a produkció, a berendelés hivatalos, a főszereplő Jon Bernthal (The Walking Dead) lesz, az executive producer pedig Steve Lightfoot (Hannibal, Casualty). Alább látható az első promókép, amelyet ezzel kapcsolatban kiadtak, és hát várjuk is a sorozatot, mert gyaníthatóan olyan brutális lesz, mint a Daredevil.

Létay Dóra hangján szólal meg Lady Gaga az Amerikai Horror Story: Hotelben

Írta: RaulReal | 2016. április 29. 09:01
Lady Gaga az Amerikai Horror Storyban nyújtott alakításáért nemrégiben Aranyglóbusz-díjat kapott, nem is véletlen, hiszen az énekesnőből lett színésznő volt a sorozat 5. évadának egyik legkellemesebb meglepetése. Gagához megy ez a rémisztő, pszichopata karakter, amelyet a történetben hozott. Léday Dóra lesz a magyar hangja a hírességnek az Amerikai Horror Story: Hotelben, mely április 29-én indul a VIASAT6-on, 22:00-kor, dupla résszel. A szinkronszínésznő úgy nyilatkozott, szerinte Lady Gagának nagyon is jól áll, hogy vámpírt csináltak belőle Ryan Murphyék, és csak azt sajnálja, hogy ő az alakításáért nem kaphatja meg ugyanazt a szobrot, mint a színész-énekesnő. Kattintás után végigolvasható, kik lesznek az új etap magyar hangjai. Érdemes, mert olyan nevek sorakoznak, mint Hujber Ferenc és Czető Roland.

Egy fiatal játékos elvitte a Maradj talpon! 25 milliós főnyereményét

Írta: KTL | 2016. április 28. 07:01
Szerda este 25 millió forintot nyert egy 27 éves játékos Gundel Takács Gábor vetélkedőjében. A Marajd talpon! eddigi 511 adása alatt csupán harmadszor nyertek ekkora összeget. Részletek a Duna közleményében: A Maradj talpon! keddi adásában kezdte meg játékát a 27 éves Dancz András, aki a Testnevelési Egyetemen szerzett sportmenedzseri diplomát. András higgadtan játszott és sikerrel vette a párbajokat, eleinte azonban csak kisebb összegeket nyert ellenfeleitől. A keddi adásban hat párbajt teljesített sikerrel és egy passzlehetősége is megmaradt. András szerdán folytatta a játékot, ahol utolsó passzlehetőségét is elhasználta. Miután megnyerte nyolcadik párbaját már világos volt, hogy a két egymillió forintos nyeremény a két utolsó ellenfelénél lapul. András úgy döntött, hogy kockáztat, és passzlehetőség nélkül belevág a kilencedik párbajába, amit szintén megnyert.
Ezen a ponton hazavihette volna a már megszerzett 2 750 200 forintot, de bátran belevágott a tizedik, végső párbajba is. A Maradj talpon! 511 adása során eddig mindössze nyolc kihívó jutott el a tizedik összecsapásig. A stúdióban feszült percek következtek, amikor András szemtől szembe került utolsó kihívottjával, a szolnoki Maródiné Kovács Mariannával. Mindketten helyesen válaszoltak 5-5 kérdésre, a hatodik azonban kifogott Mariannán, így Dancz András a Maradj talpon! története során harmadikként megnyerte a 25 millió forintos főnyereményt. „András nagyon jól és összeszedetten játszott, a kérdésekre koncentrált. Ráadásul végig kommunikatív volt, élvezte a játékot, nem lett feszült tőle. Igazi versenyzőalkat, ez pedig a teljesítményében is megmutatkozott. Ilyen nagy összeget magyar tévéműsorban hosszú ideje nem nyert senki” – idézte fel Gundel Takács Gábor a játékot. „Az első párbajnál még izgultam, de utána már játéknak fogtam fel a versengést, nem görcsöltem a nyereményen. Ebben segített az is, hogy nem volt sok vesztenivalóm, mivel a nagy összegek az utolsó kihívottaknál maradtak. Végül mindent vagy semmi alapon belevágtam az utolsó párbajba és én kerültem ki győztesen. A nyeremények megvan a helye, hasznos dolgokra fogom költeni, de lehet, hogy egy Manchester United meccsre ellátogatok, ez már régi vágyam volt” – mondta Dancz András.

Jövő héten visszatér a Barátok közt egyik eredeti szereplője

Írta: KTL | 2016. április 27. 18:38
A Barátok közt nagyon régóta, 18 éve fut az RTL Klubon és ez idő alatt nagyon sok szereplőváltozáson ment keresztül. Mára csak négyen - a Berényi Mikit alakító Szőke Zoltán, a Balogh Nórit megformáló Varga Izabella, a Novák Lacit játszó Tihanyi-Tóth Csaba és a Vili bácsit megszemélyesítő Várkonyi András - maradtak azok közül a színészek közül, akik a kezdetek óta láthatóak a sorozatban. Hamarosan azonban egy korábbi, eredeti szereplő újra feltűnik Mátyás király téren.
Jövő héten a Berényi Claudiát alakító Ábrahám Edit visszatér a Barátok köztbe. Arról, hogy újra látható lesz a sorozatban, már februárban írtunk, de eddig nem lehetett tudni, hogy pontosan mikor. A színésznő 2014-ig a széria egyik legfontosabb szereplője volt, majd távozott onnan. Ugyanebben az évben néhány epizód erejéig azóta már újra látható volt az RTL Klub legnézettebb sorozatában és várhatóan most is csak rövidebb ideig lesz újra Barátok közt. (Fotó: RTL Klub)

Rekordot döntött a Trónok harca 6. évadpremierje

Írta: RaulReal | 2016. április 27. 08:20
Új nézettségi rekordot hozott az HBO-nak az eddig is zászlóshajónak számító Trónok harca, melyet 10,7 millióan követtek az HBO-n és a csatorna lekérhető szolgáltatásiban. Ez 400 ezerrel több, mint az előző rekord. Úgy tűnik, Melisandre igazi alakjára jobban kíváncsi volt a közönség, mint a Havas Jon halálát taglaló részre, ugyanis az 5. évadfinálét nyomta le most a premier. Kábeles szinten egyedül a The Walking Dead tud jobb számokat felmutatni, a zombis sorozat fináléját 14,2 millióan nézték, de mivel az HBO premium kábel csatorna, ezért ez a több, mint 10 milliós szám még durvább.

Volt RTL Klubos lesz a Tények új, női műsorvezetője

Írta: KTL | 2016. április 25. 16:18
Azurák Csaba április eleji távozása után, Gönczi Gábor ma hamarosan debütál a Tényekben, azonban korábbi médiahírek arról szóltak, hogy Várkonyi Andrea is eltűnhet a hírműsorból. Úgy néz ki a pletykák igaznak bizonyulnak, ugyanis a csatorna ma Facebookon jelentette be, hogy Marsi Anikó lesz Gönczi műsorvezetőtársa: "Anikó, az ország egyik leghitelesebb televíziósa, aki kizárólag a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent. Május 2-tól tehát Marsi Anikó és Gönczi Gábor várja a nézőket a Tényekben." Marsi korábban évekig az RTL Klubon a Fókuszt vezette, majd 7 éve távozott a csatornától.

Három új műsor indul április végén az RTL Klubon

Írta: KTL | 2016. április 25. 16:03
Az RTL Magyarország még 2015 végén írt ki pályázatot magazinműsorok gyártására, melynek az első három nyertese április végén indítja el műsorát. Ebből az első tegnap már elindult, míg a másik kettőnek szombaton lesz a premierje. Részletek az RTL Klub közleményben: Április 24-én, vasárnap délelőttönként láthatják a nézők A segítség házhoz jön című életmódváltó műsort, melynek háziasszonya Tomán Szabina lesz. Ő maga is megküzdött azért, hogy a gyermekvállalás után vissza tudjon térni a modellkedéshez, tehát személyes tapasztalatai is vannak arról, milyen nehéz a felszedett kilókat leadni és életmódot váltani. A műsorban az otthonukban keresi fel a műsor szereplőit, hiszen a konyha és a hűtő árulkodik leginkább arról, milyen rossz táplálkozási rutinok vezettek vagy vezethetnek nagy eséllyel egészségügyi problémákhoz. De a műsor háziasszonya más jelekre is figyel, a szereplők bőrének, hajának állapotából is tud következtetni arra, milyen változásokra lenne szükségük, hogy egészségesebben élhessenek.
Április 30-án debütál a Fitt Mánia című műsor, mely egész évben látható lesz szombat kora délutánonként. Csipak Emese és Faragó Melinda segít majd a fogyókúrázóknak, átalakulni vágyóknak épp úgy, mint azoknak, akik már régóta szeretnek sportolni. A két műsorvezető kipróbálják és tesztelik a legkeményebb csoportos órákat. A műsorban szakemberek segítenek a konditermi edzésben gyakorlatokkal, izomcsoportonkénti edzéstervvel, recepteket adnak az egészséges diétákhoz és kibogozzák a táplálékkiegészítők kusza világát. A Kisdumások szintén szombatonként jelentkezik, melyben a Heti Hetes sztárja, Hajdú Steve teszi fel ügyeletes nagybácsiként a hét aktuális kérdéseit, amire négy 6 és 10 év közötti kisdumás válaszol. Hétről-hétre olyan kérdések merülnek fel, mint például, hogy mit vág a derelyevágó és milyen dalt játsszunk egy hurkatöltőn? Sok-e ha 7 fiúba szerelmes az ember és az alterego kifejezés öregembert jelent-e? A beszélgetésekbe sztárvendégek is bekapcsolódnak majd, többek között Pásztor Anna, Bessenyei Péter és Danny Blue. Ezen kívül az RTL Klubon már korábban is látható Egészségkalauz teljesen megújult, de a műsorvezető páros továbbra is a Dombóvári Vanda és Győrffy Pál alkotta duó marad. A 4Ütem című autós műsort pedig Autogram címen kereshetik a nézők a piacvezető csatornán. (Fotó: RTL)

Idén is kiszivárgott a Trónok harca a premier előtt

Írta: RaulReal | 2016. április 24. 20:00
A Telegraph angol lap szerint csúnya hibát követett el egy kanadai streames szolgáltató, akik pár órára elérhetővé tették a Trónok harca 6. évadának premierjét. Itt megírtuk, hogy mivel tavaly több epizód is kiszivárgott, ezért az HBO nem tartott világszerte sajtóvetítéseket és az újságíróknak se küldték ki az új epizódokat. Most azonban dühösek lehetnek a csatornánál, ugyanis minden erőfeszítésük ellenére se sikerült megakadályozni, hogy jó páran ne lássák az éjszakai kezdés előtt a felvonást. Itt egyébként el lehet nagyjából olvasni, hogy mi lesz az első részben. Több újság és blog is lehozta, hogy új képek szivárogtak ki a premierből, azok is innen voltak.

Másként is nézheted a Trónok harca 6. évadpremierjét

Írta: RaulReal | 2016. április 24. 19:45
Jön az új évad, ilyenkor pedig a nézők szeretik kifejezni rajongásukat kedvenc sorozatuk iránt, ezért is jöhet jól az a lehetőség, amit az HBO Magyarország oldalán találtunk. Ezzel két perc alatt csatlakozhat az ember az Éjkirály seregéhez. Azaz a facebookos applikáció jéghideg szemeket és kékes bőrt varázsol az egyszeri felhasználónak. Aztán már csak pár kattintás és lehet is beállítani a fotót profilképnek. Az eredmény egyébként igencsak hatásos tud lenni, itt érdemes kipróbálni.

Most kiderül, melyik karakter lennél a Trónok harcából

Írta: RaulReal | 2016. április 24. 19:23
Legtöbbször kvízek alapján derítheti ki az ember, hogy kedvenc sorozatából vagy filmjéből melyik karakterrel azonos az ízlése, vagy pedig a személyisége. A Spotify azonban most újított egyet, és a zenei szolgáltatás az alapján mondja meg, hogy kik lennénk a Trónok harcából, hogy milyen számokat hallgatunk. Érdekes ötlet, és bár a Star Wars premierjének alkalmából már volt ilyen, abban azonban biztosak lehetünk, hogy ahhoz, hogy olyan rosszfiúkat dobjon a gép, mint Ramsay Bolton, biztosan death metalra kell ráznunk a fejünket éjjel-nappal. Ide kattintva kezdődhet is a játék.

Íme a a Trónok harca 6. évadának összes előzetese

Írta: KTL | 2016. április 24. 15:59
Idén nem nagyon volt tél Magyarországon, de az HBO gondoskodik róla, hogy most tényleg megérkezzen! Már csak pár óra és vasárnap éjszaka (hétfőn hajnalban) folytatódik az egyik legnépszerűbb sorozat, a Trónok harca. A premier előtt érdemes újból visszanézni az eddig megjelent 6. évados előzeteseket, melyeket most nem kell keresgélni, ugyanis összeszedtük őket egy cikk alá. A videók a tovább mögött nézhetőek meg!