.

Hetente több mint 11 órán át lesz képernyőn Majka a TV2-n

Írta: KTL | 2017. szeptember 25. 21:42
Másfél hét múlva, október 6-án véget ér az Áll az alku augusztus végén indult visszatérő évada, ahogy ezt korábban már jeleztük. Hétfő este pedig kiderült, hogy mi lesz látható Gundel Takács Gábor műsora helyett a TV2-n. Október 9-én indul a Az 50 milliós játszma hatodik évada, mely korábban elég sikeresen futott a csatornán. A game show innentől minden hétköznap 20:50-kor élőben lesz látható a TV2-n.
Az év elején 19:25-kor került adásba, de nem csak jelentősen később jelentkezik most a produkció, hanem sokkal hosszabb is lesz. Reklámokkal együtt fél órával több lesz az adásideje, amit azt jelenti hogy 1 óra 40 perc hosszú lesz Majka élő kvíze. Így pedig a műsorvezető durván ellepi a TV2-t. Az 50 milliós játszma és a Sztárban sztár bruttó adásidejét összeszámolva 11,5 órát lesz hetente képernyőn Majka a TV2-n.

Trónok harca kvíz: Mennyire ismered Tyrion Lannistert?

Írta: RaulReal | 2017. szeptember 25. 20:30
A Trónok harcás kvízeink az elmúlt hónapokban több érdekes témát is érintettek, így volt szó a vadakról, Westeros nagy Házairól, a már meghalt karakterekről, illetve jelentkeztünk idézetes és különleges extra kérdőívekkel is. Ezek a mostani kvíz alatt érhetőek el. A nyári szünet után egy Havas Jonnal és egy Daenerys Targaryennel foglalkozó kvízzel tértünk vissza, az elkövetkezendő hetekben pedig a sorozat legfontosabb szereplőivel foglalkozunk majd. Észak királya és a sárkányok anyja után most Tyrion Lannister következik. Kommentben várjuk, hogy 12-ből hány választ sikerült eltalálnotok! A kvíz a tovább mögött található!

Azonnali, mától érvényes műsorváltozás a TV2 Csoportnál

Írta: AJ | 2017. szeptember 25. 18:01
Szeptember első hetében írtunk meg, hogy leveszik a SuperTV2 műsoráról az Édes életet, és a műsor az ismétlések után ősszel nem is tér vissza új adásokkal. A SuperTV2 őszi kínálatában augusztus 28-tól több változás is történt: elindult az új napi reality, a Csajok, pasik, Balaton és képernyőre tűzték a Don Matteo című olasz szériát is. Ez utóbbi azonban nem hozott jó nézettséget és szeptember 25-től, azaz mától ki is került a tévéadó műsorából, a helyére pedig átteszik az eddig esténként sugárzott Csajok, pasik, Balaton című műsort. A Jóban Rosszban továbbra is 20:15-kor kezdődik majd, utána, este 9 órától azonban nem saját gyártás, hanem filmek lesznek láthatóak.

Ma este indul az Agymenők testvérsorozata

Írta: RaulReal | 2017. szeptember 25. 15:20
Amerikában a CBS-en ma este indul az Agymenők testvérsorozata, mely a világszerte ismert szitkom egyik legjobb karakterét, Sheldon Coopert mutatja be 9 éves korában. A produkció a készítő Chuck Lorre szerint hatással lesz az Agymenőkre, illetve az anyasorozatban is lesznek visszautalások a Young Sheldonra. A két széria közötti legnagyobb különbség, hogy míg az Agymenőket élő közönség előtt veszik fel, addig a Young Sheldon egykamerás szitkom, azaz filmszerűbben prezentálja majd nekünk a történéseket.
A sztori szerint Sheldon Cooper 9 éves és nem csak a családjával, de az iskolában is komoly összetűzései vannak. A főszereplő kiválasztása előre is biztató, hiszen a fiatal Iain Armitage az HBO-féle Hatalmas kis hazugságokban is nagyon jól játszott, így miatta is abszolút várós a CBS új produkciója. A Young Sheldon ötlete Jim Parsons fejéből pattant ki, aki megkereste Chuck Lorre-t és CBS-t a projekttel, a csatornának pedig annyira tetszett a dolog, hogy a pilotberendelést elhagyva rögtön sorozatnak rendelték be a szitkomot.

Új vetélkedője lesz Sebestyén Balázsnak az RTL Klubon

Írta: KTL | 2017. szeptember 25. 13:08
Vadonatúj vetélkedőt vásárolt az RTL Magyarország. A Falt az RTL Klubon fogják bemutatni valószínűleg 2018-ban, melynek a műsorvezetője Sebestyén Balázs lesz. A csatorna évek óta nem hozott be új game show-t, ezért is számít ez most fontos bejelentésnek. Részletek az RTL Magyarország közleményében: Az RTL Magyarország szerezte meg A Fal (The Wall) című amerikai formátum jogait, így az RTL Klubon lesz látható a világ egyik legnépszerűbb vetélkedője. "A Fal az utóbbi évek egyik legérdekesebb vadonatúj game-show formátuma. Izgalmas, tele van feszültséggel és érzelmekkel. Nagyon örülök, hogy az RTL Klub mutathatja be ezt a műsort a magyar piacon, és biztos vagyok benne, hogy az elkövetkező években fontos szerepet fog játszani a csatorna műsorrendjében" – hangsúlyozta a formátum megvásárlását követően Kolosi Péter programigazgató, vezérigazgató-helyettes.
A Fal tele van feszült pillanatokkal, hiszen a jó válaszokért cserébe annyi pénzt lehet nyerni, ami örökre megváltoztatja a versenyző életét. Nemcsak a helyes választ kell tudni: nem kevés szerencse és jól működő stratégia is kell ahhoz, hogy a két főből álló csapat megküzdjön a hatalmas fallal. Az izgalom és az érzelmek is a tetőfokára hágnak, amikor a labdák nekiindulnak A Fal útvesztőjében, és elképesztő nyereményt vagy óriási veszteséget hoznak. A világ egyik legizgalmasabb vetélkedőjében Sebestyén Balázs műsorvezetésével izgulhatják majd végig a nézők a kétfős csapatok játékmenetét, akik akár 100 millió forinttal is gazdagabbak lehetnek. A műsorba már most várják elsősorban párok, testvérek, valamint szülők és (18 év feletti) gyermekeik jelentkezését az alábbi linken. A Fal jelenleg az amerikai NBC-n, Franciaországban a TF1-en, Németországban az RTL-en, Spanyolországban a Telecinco-n fut nagy sikerrel. Kanada francia nyelvű részén a Quebecor Content nemrég vásárolta meg a formátumot. A műsor gyártója és producere LeBron James, a legendás NBA játékos, és Maverick Carter (SpringHill Entertainment), valamint Andrew Glassman (Glassman Media), együttműködésben a Universal Television Alternative Studióval. A műsor terjesztője az Endemol Shine Group. (Fotó: RTL Klub)

Pénz, szépség és csillogás, a Feleségek luxuskivitelben forgatásán jártam

Írta: KTL | 2017. szeptember 24. 21:48
A VIASAT3 idei őszének egyik legnagyobb újdonsága a Feleségek luxuskivitelben. A reality hat magyar dúsgazdag nő életét mutatja be nyolc epizódon keresztül. A produkció helyi változatát a világ számos országbán már bemutatták, de a régióban először Magyarországon készítettek helyi verziót. Pár héttel ezelőtt a csatorna meghívására kilátogattam az egyik forgatásra, mely egy luxuspartin volt. Az eseményen betekintést nyerhettem a műsor készítésébe és a Sony régiós programigazgatója is mesélt az új realityről. Idén ősszel is több új műsor indul a különböző magyar tévécsatornákon. Ezek nagy része viszont más hasonló műsorok sikerét próbálja meglovagolni és kevés valódi újdonságot nyújtanak. A VIASAT3 új produkciója azonban merőben eltér a többi hazai realitytől és pont emiatt válhat érdekessé. A Feleségek luxuskivitelben című műsorban hat gazdag hölgy életét követhetjük nyomon hétfő esténként. Közülük csak az egyikük, Rubint Réka celeb, bár Csősz Boglárkát az Apám beájulna című filmben már láthattunk, Köllő Babett, Smaltig Dalma, Farkas Rita és Vasvári Vivien viszont még nem ismert a nagyközönség számára.
A forgatás helyszínére több újságíró kíséretében kora este érkeztünk meg egy budai, erdő szélén található villába. Itt található az egyik feleség, Köllő Babett és férje gyönyörű háza. Babett körbevezetett minket a villában, mely mindenhol tele volt arannyal és mindenféle luxussal. Ezek után a kertbe kísértek minket, ahol már készülődtek az esti partihoz. A helyszínre megérkezett John Rossiter a Sony Pictures Television Networks közép-kelet-európai ügyvezető igazgatója és Temesvári Marietta régiós programigazgató is. Utóbbi vezető a sajtó képviselőinek a műsor eredeti verziójáról és a magyar megvalósításról beszélt. „Ennek a műsornak az eredeti verzióját a Született feleségek ihlette. Amikor elindult Amerikában ez a sorozat, akkor a reality készítők rájöttek arra, hogy vannak olyan nők akiknek az élete majdnem olyan izgalmas, mint a Született feleségekben látottak. A Real Housewives első verziója Los Angeles déli részén, egy kertvárosban játszódott, mely nagy siker lett, ezért más nagyvárosokban is készítettek hasonló műsort. Mindenhol az volt a lényeg, hogy olyan nőket mutassanak be, akik megfogható szubkultúrába élnek, nagyon tehetősek és érdekes az életük. Azóta világszerte számos országban készült helyi verzió, de a kelet-európai régióban Magyarországon először” – mondta Temesvári Marietta.

Tovább csúszhat a hatodik Trónok harca könyv

Írta: RaulReal | 2017. szeptember 24. 16:57
George R. R. Martintól A tűz és jég dala regények rajongói már évek óta várják a hatodik könyv, a Winds of Winter megjelenését, azonban egyelőre se híre, se hamva az új kötetnek. 2017 elején úgy nyilatkozott az író, hogy még idén megjelenhet a mű, azonban most kiderült, Martin tévés munkái tovább hátráltathatják a megjelenést. Történt ugyanis, hogy végre bejelentették, hogy a Trónok harca 5. tervezett testvérsorozatát Bryan Cogman írja majd, készítőtársa pedig nem más lesz, mint George R. R. Martin.
Ők ketten azok egyedül, akik D. B. Weiss és David Benioff párosán kívül még Trónok harca forgatókönyvet írtak, így ez a spinoff talán a legjobban várt az összes közül. Mindez azt is jelentheti, hogy Martin tovább csúszik a Westeros történetét taglaló, hatodik könyvvel. Martin a blogjában arról adott hírt, hogy ez a testvérsorozat is előzmény lesz, ráadásul valamelyik művének adaptációja. Ennek vélhetően az olvasók rendkívül örülni fognak a Trónok harca atyja szerint. A sajtó máris találgatni kezdte, hogy vajon miről fog szólni ez a Martinék által készített széria, a befutók között egyelőre Valyria bukása és az Éjkirály születése vannak.

Akciódús évadot ígér a 100. epizódjához érő The Walking Dead

Írta: RaulReal | 2017. szeptember 23. 20:25
A The Walking Dead egyike a legsötétebb hangulatú és legdurvább sorozatoknak, mégis a 7. évad kapcsán sokan azt hozták fel az AMC sikerprodukciója ellen, hogy a sztori tempója túl lassú. Az igaz, hogy Rickék számos olyan pofont kaptak Negan bandájától, amire egyszerűen képtelenek voltak érdemben válaszolni, a következő etap azonban vérengző háborút ígér. Október 22-én lesz a 8. szezon premierje, amelynek kapcsán a Gabriel atyát játszó Seth Gilliam azt találta mondani az EW-nek, hogy minden részben lesz kábé 10 robbantás és az egész történet olyan lesz, mint egy Schwarzenegger VS Stallone párharc.
"A Szupercsapat óta nem voltak ilyen adrenalindús jelenetek a tévében" - hangzott el még Gilliam részéről, aki láthatóan nagyon lelkes a folytatással kapcsolatban. Mindezek mellett a 8. évad premierje lesz a The Walking Dead 100. része, ami elég komoly jubileum a zombis sorozat számára. Kattintás után mutatunk még néhány jól sikerült képet, mely ennek megünneplésére készült, érdemes őket megnézni!

Kiderült több fontos műsor és sorozat premieridőpontja

Írta: AJ | 2017. szeptember 23. 19:18
Nagyon sok változás lesz ősszel a Sony Pictures Television Networks által hazánkban üzemeltetett tévéadókon. A három AXN csatorna közül csak a főadó marad meg, a White és Black megszűnik és a helyükön két vadonatúj márkájú tévécsatorna indul. A VIASAT3 és a VIASAT6 műsorára pedig egész ősz folyamán érkeznek a friss szériák és itthon még nem vetített sorozatévadok.
Korábban már beszámoltunk arról, milyen premierek lesznek a Sony tévéadóin, ám akkor még nem lehetett tudni, hogy pontosan mikor is indulnak. A héten azonban kiderült, hogy októberben átalakul a VIASAT3 műsora. A legnagyobb változás az lesz, hogy a Két pasi - meg egy kicsi című szitkomból az eddigi napi két epizód helyett október 9-től napi egy lesz csak látható, ugyanis ekkor indul az Észbontók negyedik évada. A vetélkedő pedig idén ősszel rövidebb adásidővel, 20:25-től már minden hétköznap képernyőn lesz. Október 10-én 21:00-kor elindul a legújabb képregény-adaptáció, a Marvel's Inhumans mely egy mutáns faj királyi családjának történetét mutatja be nyolc epizódban. Rögtön ezt követi a 22:00-kor debütáló francia kalandfilm sorozat, Az Amazonas aranya. A 2017-ben indult nyolc részes széria főszereplője egy fiatal geológushallgató, aki szakmai gyakorlatra érkezik egy aranybányához, a munka pedig nem pont olyan békésen zajlik, ahogy ő azt elképzelte. (Fotó: VIASAT3/Sághy Tímea)

Távozhat a Barátok közt legfontosabb szereplője

Írta: KTL | 2017. szeptember 23. 17:19
A Péntek esti Barátok közt elég durván ért véget az RTL Klubon. A Kisszék tetőteraszáról Bandi kilökte Mikit, majd elkapta a kezét. A srác András halála miatt bosszúból meg akarta leckéztetni a keresztapját, de rosszul sült el és nem tudta visszahúzni, ezért az öreg Berényi leesett a mélybe. Miki elég sok halálközeli helyzetet megúszott már, de lehet, hogy most a saját rokona által hal meg.
Berényi Miklós eltűnése nagyon érzékenyen érintené a produkciót, melynek amúgy sem erős most a nézettsége. Az őt alakító Szőke Zoltán a kezdetek óta szerepel a Barátok köztben, a Magdi nénit megformáló Fodor Zsóka, valamint a Claudiát játszó Ábrahám Edit távozása óta egyértelműen a sorozat legfontosabb karaktere. Az sem jelent semmit, hogy előre nem lett bejelentve Szőke Zoltán távozása, ugyanis az elmúlt évekből többen úgy tűntek el az RTL szériájából, hogy csak a karakterük halála után derült ki. A nézők most pár napot izgulhatnak, a jövő hét elején pedig kiderül, hogy Miki túléli-e a zuhanást.

Deres is megváltozik a Trónok harca 8. évadában?

Írta: RaulReal | 2017. szeptember 23. 09:44
Még csak pár hete, hogy befejeződött a Trónok harca 7. évada, a stábnak azonban nincs pihenő, hiszen világszerte elkezdődtek az utolsó szezon forgatásának előkészületei. Több kép is napvilágot látott a világsajtóban, jött friss fotó például Észak-Írországból, ahol kerítéssel és "Veszély!" feliratokkal próbálják távol tartani a kíváncsi rajongókat. A lesifotósok azonban bemerészkedtek a lezárt területre, ahol érdekes újdonságot vettek észre Deressel kapcsolatban. Kattintás után jönnek a részletek!

Hatalmas stábbal forgat Budapesten a National Geographic

Írta: AJ | 2017. szeptember 22. 12:31
Az első évad után a Mars - Utunk a vörös bolygóra című nagyszabású sorozat folytatását is hazánkban forgatja a National Geographic. A Korda Filmstúdióban felállított hatalmas díszletben több százan dolgoznak, és a tavalyi évtől eltérően már a kültéri, azaz a történet szerint a Marson játszódó jeleneteket is Magyarországon rögzíti a stáb. A forgatás májusban kezdődött és a tervek szerint októberben fejeződik be, ezután pedig hat hónapnyi utómunka következik.
A sorozathoz idén új operatőr is csatlakozott a magyar származású Szalay Attila személyében, aki olyan filmeken és sorozatokon dolgozott már mint a Smallville, A katedrális, A híd és a The Expendables - A feláldozhatók második része. A széria producerei közt megtalálhatjuk az Oscar-díjas Ron Howardot és Brian Grazert is. A Mars - Utunk a vörös bolygóra új évada az első után tíz évvel játszódik és jövő tavasszal kerül bemutatásra a világ 171 országában. (Fotó: National Geographic Partners / Dusan Martincek)