.

A Trónok harca egy újabb régóta várt találkozása valósulhat meg a hetedik évadban

Írta: Gaax | 2017. február 28. 07:00
A végéhez közelednek a Trónok harca hetedik szezonjának munkálatai, azonban a legújabb értesülések szerint, ezekből még hátravan egy kevés. Néhány megbízható forrás szerint, az Arya Starkot alakító Maisie Williams hamarosan a kanadai Saskatoon és Calgary városában fog forgatni, ahol korábban a rémfarkasokkal kapcsolatos jeleneket rögzítették. A felvételek tényét megerősíteni látszik, hogy Williams a napokban több fényképet is feltöltött a közösségi oldalára, amelyekből egyértelműen látszik, hogy a színésznő valóban Kanadában tartózkodik.
A rémfarkasokkal való munkát bizonyítja az alábbi két kép is, amelyeken a Szellemet alakító Quigly és újonc kollégája látható, aki külseje alapján feltehetőleg Nymeriát (Arya rémfarkasát) fogja játszani. Mindenesetre nem lenne meglepő fordulat, ha Arya végre ismét találkozna Nymeriával, hiszen tavaly több olyan fénykép is napvilágot látott, amelyeken a Stark lány ismét tradicionális északi öltözékben volt látható. Ezek alapján tehát igencsak nagy esély mutatkozik arra, hogy Arya és Nymeria újraegyesülése is megvalósul végre, a hetedik évad többi nagy találkozása mellett.

A vártnál később érkezik az egyik népszerű sorozat befejező évada

Írta: AJ | 2017. február 28. 06:00
A Paramount Channel 2015 januárjában mutatta be magyar szinkronnal a Michael Bay nevével is fémjelzett kalózos drámasorozat, a Fekete vitorlák első évadát. A nyolc részes első szezont májusban követte a már tíz epizódos második etap, a harmadik évad pedig már az amerikai premierrel egy nap debütált idehaza 2016 januárjában. A sorozat negyedik és egyben utolsó szezonja habár már januárban elindult a tengerentúlon, idehaza még nem kezdték meg a részek vetítését. A MűsorVízió tudta meg, hogy a Fekete vitorlák befejező, tíz részes etapja a korábbiaknál jóval később, csak április 20-án, 23:00-kor debütál a Paramount Channel műsorán.

Fiatalokról szóló napi magyar sorozat jön a közmédiára

Írta: KTL | 2017. február 27. 21:50
Tavaly november 28-án indult a közmédia vadonatúj, fiatalokról szóló websorozata, a Holnap Tali!. A széria epizódjai a holnaptali.hu weboldalon nézhetőek meg, melynek az első évada a múlt héten ért véget. A Petőfi Gimnázium osztályának mindennapjait bemutató produkció mára átlépte a kétmilliomodik letöltést, így a sikerre való tekintettel a közmédia a tévében is bemutatja a sorozatot. Az első évad március 13-án érkezik a Petőfi TV-re, innentől kezdve pedig a széria minden hétköznap 21:05-től lesz látható a csatornán - tudta meg a SorozatWiki az MTVA-tól.
Jó hír azoknak, akik eddig online nézték a sorozatot, hogy csak nagyon rövid szünete lesz a szériának, pár hét múlva ugyanis már jön is a Holnap Tali! második etapja. Az online premier szintén március 13-án lesz és a friss epizódok továbbra is a sorozat honlapján lesznek megnézhetőek. A produkcióval hamarosan, még a tévés premier előtt részletesebben is foglalkozunk majd, de addig is jöjjön az első évad Petőfi TV-s előzetese, mely a tovább mögött nézhető meg.

A Trónok harca egyik korábbi színésze beszólt a sorozat rajongóinak

Írta: Gaax | 2017. február 27. 17:29
Az elmúlt évek sikersorozatai közül a Trónok harca rendelkezik az egyik legnagyobb rajongótáborral. A méretes közösség egy részét abszolút nem zavarják a spoilerek, mivel a legtöbbször ezekért ők maguk a felelősek. A nézők többsége azonban nem szereti, ha idő előtt lelövik nekik akár a legkisebb csavart is. Ian Mcshane tavaly egy rövid szerep erejéig vendégszerepelt a Trónok harcában, ám Mcshane az epizód előtt felfedte a Véreb visszatérését, amiért sokan azóta is neheztelnek rá.
Az eset után a színész beszólt a milliós nézőközönségnek azzal, hogy szerinte a széria csak a sárkányok és a fedetlen keblek körül forog. A történet azonban itt még nem ért véget, ugyanis egy nemrég adott interjújában Mcshane, ismét kemény szavakkal illette meg a Trónok harca kedvelőit: "Nagyszerű ez a sorozat, azonban néhány rajongónak túlzottan is az élete részét képezi. Úgy hiszem, hogy egyeseknek kicsit több időt kellene a levegőn tölteniük." A spoilerekkel kapcsolatban Mcshane azt mondta: "Először is biztos, hogy örültek neki. Másodszor pedig, teljesen biztos vagyok benne, hogy mostanra már elfelejtették a dolgot. Különben is mi volt ebben a spoiler? Visszatért egy sokak által kedvelt karakter. Nőjetek fel végre és kezdjetek el élni!"

Műsorváltozás: Mégsem indul el a TV2 egyik új műsora (frissítve)

Írta: KTL | 2017. február 26. 23:09
Néhány napja írtuk meg, hogy hétfőtől tavaszi műsorrendre vált a TV2, mely számos új műsor indulását és megváltozott kezdési időpontokat jelent. Az egy új produkció a Ripost című bulvármagazin, mely már hétfőn 17:30-kor elindult volna. Vasárnap azonban megváltozott a csatorna műsorrendje és a február 27-én kezdődő héten mégsem lesz Ripost. A variálás érinti a TV2 teljes délutáni sávját. Az előre kiadotthoz képest mégsem kerül minden korábbra, hanem a műsorok ugyanabban az időpontban maradnak, mint eddig. Megkérdeztük a TV2-t, hogy miért nem indul el időben a Ripost, ahonnan a következő választ kaptuk: "A tavaszi műsorstruktúra legfontosabb eleme a Tények megújítása, ezért a Ripost magazint március 13-tól tűzzük műsorra a TV2-n. Ezzel is támogatva az új Tények indulását."

Kedden indul a TV2 új sorozata, a Született szobalányok

Írta: AJ | 2017. február 26. 22:42
A TV2 február 27-től áll át tavaszi műsorrendre, ennek részleteiről már ebben a cikkben beszámoltunk. Az új kínálat része lesz három új saját gyártású műsor, több premier évad és egy vadonatúj széria is, amelyet a TV2 két programigazgatója a nagy évértékelő interjúban itt nálunk jelentett be. Ez pedig, a február 28-án, Az 50 milliós játszma felvezetésével, 21 órakor debütáló Született szobalányok lesz, melyet az előzetes alapján a TV2 az egykoron nagy népszerűségnek örvendő Született feleségek utódjának szán.
Mindezt persze nem alaptalanul teszi. A Született szobalányok (eredeti címén Devious Maids) ugyanis a Lila akác köz történetének ihletésében készült. A sorozat kitalálója az a Marc Cherry, aki a Született feleségeket is megálmodta, és bár új munkája papíron egy telenovella feldolgozása, azt érdemes tudni, hogy az ominózus szappanopera pont Cherry legendás munkájából, a Született feleségekből nyert inspirációt. A Született szobalányok története házvezetőnők egy csapatára fókuszál, akik Beverly Hills legelőkelőbb és leggazdagabb családjainál dolgoznak. Drámában, szerelemben és persze sötét titkokban nem lesz hiány a 2016 nyarán, a negyedik évadával véget ért sorozatban. A talpraesett és szívdöglesztő főszereplőket ismert színésznők alakítják. Láthatjuk többek között a Dokik Espinosa nővérét, Judy Reyest, a Nyomtalanul című krimiből is ismert Roselyn Sanchezt, és az Ugly Betty - Címlapsztori egyik állandó szereplőjét alakító Ana Ortizt is.

Meghalt a Trónok harca egyik népszerű színésze

Írta: Gaax | 2017. február 26. 20:55
Biztosak vagyunk benne, hogy sokakat megrázott Peter Vaughan tavaly decemberi halálhíre. Sajnos most egy újabb népszerű Trónok harca szereplőtől kell örökre búcsút vennünk. A mai napon szívroham következtében, 36 éves korában elhunyt Neil Fingleton, akit a Trónok harca rajongói a negyedik évadban Mance Ryder oldalán láthatták óriásnak maszkírozva. Fingleton ezen kívül több más produkcióban is felbukkant a karrierje során, szerepelt a Ki vagy Dokiban, az X-Men: Az elsőkben, és a Bosszúállók: Ultron korában is. Fingletont 2007-ben az Egyesült Királyság legmagasabb emberének választották, ezzel bekerülve a világ 25 legmagasabb embere közé. Nyugodjék békében! (Fotó: HBO)

Trónok harca EXTRA kvíz: Mennyire ismered a Targaryen sárkányokat?

Írta: Gaax | 2017. február 25. 16:55
Ősszel a kvízeink a Trónok harca legfontosabb családjaihoz kapcsolódtak, majd évadonként kellett felismerni az elhunyt szereplőket. Az elmúlt hetekben a fontosabb szereplőktől idézünk és ki kell találni, hogy ki, vagy kik mondták a sorozatban. Most egy extra feladvánnyal jelentkezünk, melyben a a Targaryen sárkányok a téma. Kommentben várjuk, hogy 10-ből hány nevet sikerült helyesen eltalálnotok. A kvíz a tovább mögött található!

Új műsorok és kezdési időpontok, hétfőtől tavaszi műsorrendre vált a TV2

Írta: KTL | 2017. február 24. 23:38
A jövő hét közepén itt a március, mely egyben azt is jelenti, hogy rögtön itt a tavasz. A TV2-n azonban még ennél is előbb, már február 27-én megérkezik az új évszak, mely komoly műsorváltozással jár együtt. Módosul a csatorna délutáni programrendje, míg este teljesen felborul az elmúlt évekre jellemző tematika. Hétfőn indul a TV2 új bulvárműsora, a Ripost. A produkció a Tények előtt, 17:30-kor lesz látható, mely miatt minden délutáni program korábbi időpontba kerül. A premier sorozatok közül az Ana három arca, 15:45 helyett 15:25-kor kezdődik majd, míg a Fatmagül, 16:50-ről 16:30-ra kerül.
A Tények változatlanul 18:00-kor indul, melyet a tavasz első heteiben 19:25-kor továbbra is Az 50 milliós játszma követ. Később ebben a sávban Majka vetélkedőjét Till Attila műsorvezetésével, az Annyit ésszel, mint erővel című vadonatúj produkció váltja majd. 21 órától a TV2 szakít az elmúlt évek hagyományaival és minden hétköznap más műsor kerül képernyőre. Hétfőn érkezik Jakupcsek Gabriella új produkciója, az Egymás szemében, melyről korábban itt írtunk bővebben. Ezután filmek lesznek láthatóak a csatornán. Kedden érkezik az itthon még nem látott Született szobalányok, mely Eva Longoria és a Született feleségek alkotói által jegyzett amerikai széria. A sorozatról a hétvége folyamán részletesebben is írni fogunk. Ezt követően heti egyszer, kedden 21:55-kor lesz csak látható A szultána. A török szériából így tavasztól heti négy epizód helyett csak egy kerül képernyőre, de az 40-50 perces lesz, tehát két-háromszor olyan hosszú mint eddig egy rész. Éjszaka, éjfél után 10 perccel pedig jön Az indíték itthon még nem látott 3. szezonja.

A Trónok harca színésznője véletlenül felfedte karaktere hetedik évados sorsát

Írta: Gaax | 2017. február 23. 21:15
Nem egyszerű manapság annak az élete, aki a színészi karriert választja hivatásnak. Legyen szó akár filmes vagy sorozatszerepekről, az érintetteknek mindig résen kell lenniük. Elvégre elég akár egyetlen elejtett mondat is, és minden a feje tetejére áll. Sophie Turner a Trónok harca Sansa Starkja azonban mindig figyel az ilyen dolgokra, mikor interjút ad az őt kérdező újságíróknak. Az idei BAFTA díjátadón azonban, egy olyan dolgot is megosztott a nagyérdeművel, amit lehet, hogy nem kellett volna.
Turnert elsősorban arról kérdezték, hogy idén mennyire lesz elfoglalt a rengeteg felkérés miatt. „Nemrég fejeztük be a Trónok harca hetedik szezonjának a forgatását, és hamarosan elkezdődnek a következő X-Men film munkálatai is. De az X-Men előtt még lesz néhány filmem, majd utána rögtön megyek is vissza forgatni a Trónok harca nyolcadik etapjához.” A fiatal színésznő ezzel, még ha csak közvetve is, de megerősítette, hogy Sansa bizony túléli majd az elkövetkezendő évadot is.

Kevesebbet szerepel majd az egyik fontos Berényi a Barátok köztben

Írta: KTL | 2017. február 23. 20:10
Nagy változások derültek ki februárban az RTL Klub legnézettebb napi sorozatával kapcsolatban. Múlt héten robbant a hír, hogy 16 év után otthagyja a Zsófit alakító Kiss Ramóna a produkciót. Hétfőn távozott a Barátok közt egyik vendégszereplője, az Ottó anyukáját, Juditot alakító Závodszky Noémi. Csütörtökön derült ki, hogy Hannát kiírták a sorozatból, így az őt játszó Nyári Diána hamarosan eltűnik az RTL Klub képernyőjéről. Ezek után pedig a Bors megtudta, hogy az egyik fontos Berényi családtag hamarosan kevesebbet fog szerepelni a szériában.
A lap arról értesült, hogy színházi elfoglaltságai miatt távozhat a Berényi Ágit alakító Gubík Ági a Barátok köztből. A produkció sajtófőnöke ezt cáfolta, de elmondta, hogy valóban lesz változás vele kapcsolatban: "Gubík Ági nem hagyja el a sorozatot, egy idő után az együttműködés formája vál­tozik, és vendégszereplő­ként láthatják majd a nézők, tehát továbbra is része lesz a sorozatnak" - nyilatkozta Böjte Piros. Gubík Ági eddig állandó főszereplő volt, mely azt jelenti, hogy vendégszereplőként biztosan kevesebbet fog szerepelni a Barátok köztben. Azt, hogy ez mikortól lesz érezhető a képernyőn nem tudni, de mivel jóval előre felveszik az epizódokat, ezért várhatóan a nézőknek csak hónapok múlva fog feltűnni a változás. (Fotó: RTL Klub)

Premieráradattal indítja a tavaszt az AXN

Írta: Agent | 2017. február 23. 19:35
Hamarosan jön a tavasz, ami az AXN-nél mindig sok újdonságot jelent a sorozatrajongók számára. Rögtön a harmadik napján, március 3-án pénteken, a délutáni műsorsávban 16:05-kor indul az Észlelés (Perception) második évada. A produkciót még 2014-ben hozta be hazánkba a Universal Channel. Ez a szezon 14 részből áll és minden hétköznap lesz látható. A szériából ezután már csak egy harmadik, 15 részes etap van hátra. Néhány nappal később 6-án, hétfőn 23:00-kor jön Az indíték (Motive), kanadai sorozat utolsó előtti, harmadik évada. Az etap a szokásos 13 részt tartalmazza, mely 2015 tavaszán futott az észak-amerikai országban. A produkció tavaly nyáron kapott egy utolsó, negyedik szezont, majd a CTV csatorna elkaszálta. A sorozat rendhagyó módon, az áldozat és a gyilkos szemszögéből mutat be gyilkosságokat.
Március 15-én, szerdán három csatornapremier és egy folytatás is vár a nézőkre. Először az esti sáv első órájában, 18:00-tól indul a Kékpróba (Rookie Blue), szintén kanadai sorozat, melyet a Universal Channel mutatott be először itthon. A széria összesen 6 évadból áll, most az első etap 13 részét láthatjuk majd a csatornán. Kicsit később, 21:00-kor érkezik az Intelligence – A jövő ügynöke, melyet szintén a Universal Channel adott le néhány éve. Az egész széria mindösszesen 13 részből áll, ami még 2014 tavaszán futott a CBS-en. Rögtön utána, 22:00-től indul A nagy fogás (The Catch), amit tavaly ősszel a VIASAT3 már bemutatott itthon. A tengerentúlon az ABC csatornán fut, márciusban indul majd a második etapja. Végül pedig 23 órától jön a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? 3. évadának folytatása, melyet december végén küldött szünetre a csatorna. Március 15-én a 3x08-as részével folytatódik a széria. A hónap végén, március 29-én érkezik Az uralkodónő (Reign) harmadik évada. A széria tavaly kapott egy esélyt egy negyedik évadra, ami idén februárban indult Amerikában, ám még előtte, decemberben bejelentette a CW, hogy az lesz az utolsó évada, mely már csak 16 részből áll majd. Valamikor márciusban folytatódik még a Vészhelyzet: Los Angeles, a Lángoló Chicago 2. évada és A szépség és a szörnyeteg 4. etapja, de azt még nem tudni, hogy pontosan mikor.