Sok éve megszokott módon, a tavasz első hónapjában a két nagy tévétársaság programigazgatójával jelenik meg évértékelő interjú a SorozatWikin. Elsőként Kolosi Péterrel, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettesével és programigazgatójával beszélgettünk, akivel egyenként végigvettük az előző év nagyobb tévés és streaming saját gyártásait és megnéztük, melyek hoztak jól és melyek nem. Kifejtette, hogy mit gondol arról, hogy a tavalyi év tekintetében a TV2-vel szemben elvesztették a nézettségi versenyt, de ennek ellenére 2023-at miért nem látja annyira negatívan.

(Fotó: SorozatWiki/Kenderessy Szabolcs)

Kolosi Péter az évértékelőjében most is számos bejelentést tett. Elárulta, hogy mikor érkezik a Drága örökösök 6. szezonja és, hogy készülnek-e belőle további évadok, valamint a The Floor című vadonatúj vetélkedőjüknek ki lesz a műsorvezetője. Megkérdeztük, hogy mikor érkezik a Mellékhatás 3. évada és a tavaly májusban bejelentett Best Bid című műtárgykereskedő műsor, valamint hogy miként fogják vetíteni az új ValóVilágot. Ezen kívül leleplezte, hogy 2024-ben 15 év után visszatér a Kalandra Fal! és 3 év után az Álarcos énekes.

hirdetés

A műsor meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és az alábbi lejátszóval:

hirdetés

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi