Április 29-től, jövő hétfőtől esténként új műsorrend lesz látható a TV2-n. Most pénteken véget ér a Házasság első látásra 2. évada és a Hazatalálsz 2. etapja is. Vasárnap elindul a csatorna egyik vetélkedőjének új szezonja, amely hétfőtől minden hétköznap képernyőre kerül. Emellett jövő héttől egy korábbi game show ismétlése is látható lesz, valamint új időpontba kerül a Farm VIP újravetítése. Ez pedig átalakítja a csatorna hétköznap esti műsorrendjét. Lássuk a részleteket!

hirdetés

Jövő héttől a Tények Plusz változatlan időpontban, 18:45-kor lesz látható. Ezt követően, 19:55-kor a Zsákbamacska vadonatúj évada kerül képernyőre, amely már most szombaton elindul egy VIP különkiadással. A vetélkedő minden hétköznap megtekinthető lesz, ezúttal pedig új műsorvezető párosokkal jelentkezik. Ugyanis Majka és Pápai Joci RTL-hez való átigazolása után Marics Peti és Pető Brúnó, valamint Szente Vajk és T. Danny lesznek a produkció házigazdái.

21:55-kor fog kezdődni a Tilla műsorvezetésével készült Ütős ötös ismétlése. Így a közönség újra megnézheti, hogy a megkérdezettek által melyek a leggyakoribb válaszok a különböző, hétköznapi kérdésekre. A produkció után a Farm VIP 4. etapjának újravetítése 55 perccel későbbre kerül. A reality 22:30 helyett, 23:25-től lesz majd látható a csatornán. A TV2 hétvégi műsorrendje nem változik.

hirdetés

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői

5 év után távozhat Gelencsér Tímea a TV2-től

Két új műsorvezető csatlakozik az RTL Reggelihez

Műsorváltozás: lecseréli a The Floor ellenfelét hétfőn este a TV2 (frissítve)