Péntek dél körül jelentették be televíziós tekintetben az utóbbi évek legnagyobb átigazolási hírét, miszerint Majka távozik a TV2-től és az RTL-nél folytatja. Utána egy órán belül a TV2 Csoport elköszönt Majkától és Pápai Jocitól, valamit bejelentették, hogy új műsorvezetők vezetik majd a Zsákbamacska 2024-es évadát. Most kiderült, hogy erre azért is lehet szükség, mert nem csak Majka, hanem Pápai Joci is átigazol az RTL-hez. Mindkét zenész az idei évben a TV2 legsikeresebb napi műsorát, a Zsákbamacskát vezette és a csatorna legnézettebb hétvégi produkciója, a Sztárban sztár leszek! mesterei voltak. Részletek az RTL közleményében:

hirdetés

„Ennél nagyobb lendületet nem is vehettünk volna év végén, hiszen egyszerre két új műsorvezetővel is bővült az RTL-csapata. Pápai Joci újdonság lesz a nézők számára, de biztos vagyok a sikerében. Minden műsorkészítő kollégám nevében mondhatom, hogy izgalmas évnek nézünk elébe!”

– mondta Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese.

„Petike, képzeld, az Öcskösöd is az RTL csapatát fogja erősíteni! Nem fogsz tudni lerázni, mivel együtt folytatjuk itt is az utunkat, drága testvérem! Sok kihívás, kaland, izgalom vár ránk, amit a jövőben az RTL biztosít számunkra!”

– írta Pápai Joci a közösségi média oldalán Majka tegnapi bejelentésére is utalva.

Pápai Joci zenei előadóként kezdte karrierjét, a nagyközönség először a Megasztárban találkozhatott vele. 2017-ben ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol 8. helyezést ért el. Két évvel később ugyancsak ő képviselte Magyarországot a tel-avivi Eurovíziós Dalfesztiválon. Zenei karrierje mellett hosszú ideje műsorvezetőként is dolgozik. Majkával mind zenészként, mind pedig műsorvezetőként számtalan alkalommal dolgoztak már közösen.

hirdetés

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en