Pénteken délben robbant a hír, hogy Majoros Péter Majka 16 év után visszaigazol az RTL-hez. Nem sokkal később egy nagyobb közleménnyel reagált a TV2 Csoport, melyben kiemelik, hogy 2024-ben sem vesznek vissza a tempóból és az egyik legnépszerűbb produkciójukkal kapcsolatban is több friss információit is megosztottak. A Zsákbamacska Majka a csatornától váló távozása ellenére is megvalósul és a korábbi bejelentésnek megfelelően új évaddal jelentkezik.

hirdetés

A vetélkedő azonban vadonatúj műsorvezetőket kap, így az RTL-hez igazoló híresség mellett Pápai Joci sem lesz látható benne. A tévétársaság megköszönte a két házigazda eddig munkáját:

„Majoros Péternek és Pápai Jocinak ezúton is szeretnénk köszönetet mondani és örülünk, hogy osztozhattunk a sikerekben. Sok szerencsét kívánunk nekik a jövőben!”

– olvasható a TV2 közleményében.

Ezen kívül kihangsúlyozzák, hogy továbbra is piacvezetők.

„Az egész éves átlagot nézve továbbra is első helyen a TV2 és a TV2 Csoport is mindhárom kiemelt korcsoportban (A18-59, A18-49, A4+), teljes napon és főműsoridőben egyaránt. A sikerszériát megőrizendő, korábbi népszerű műsorok és vadonatúj, különleges formátumok is várják a nézőket 2024-ben.”

2024-ben érkezik a TV2-re a Hazatalálsz 2. évada, vadonatúj részekkel lesz látható a Szerencsekerék Kasza Tibivel valamint folytatódik a Mutasd a hangod!. Több év után a TV2-n tér vissza a Kísértés, a Házasság első látásra és a Next Topmodel Hungary. Vadonatúj produkcióként pedig jön a Kincsvadászok című reality, valamint a Password – A jelszó vetélkedő.

hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max legnagyobb májusi filmes újdonságai

Pénteken és hétfőn este is műsorváltozás lesz a TV2-n

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei