A mai Big Picture konferencián az elmúlt órákban rengeteg friss információ érkezett, melyek a SorozatWiki címlapján olvashatóak. Pavel Stanchev, TV2 Csoport vezérigazgatója és Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója számos bejelentést tettek. Most pedig összefoglaljuk azokat, amikről még nem számoltunk be külön hírben.

hirdetés

Pavel Stanchev nyilvánosságra hozta, hogy hamarosan logót vált a TV2 Csoport és megújul a Tények arculata. Azt is elárulta, hogy 2024. január 1-jétől a médiacsoport gyerekcsatornája, a TV2 Kids lesz az első olyan, Magyarországon elérhető, magyar nyelvű, nem közszolgálati gyerekcsatorna, ami reklámok nélkül sugározza műsorát.

Még ebben az évben új évaddal tér vissza Demcsák Zsuzsa műsora, a Farm VIP. Fischer Gábor bejelentette, hogy ez az etap rekordhosszúságú lesz, így még a tavalyi, 27 epizódból álló szezonnál is több részből fog állni. 2024-ben indul a Kincsvadászok című vadonatúj produkció. A konferencián derült ki az is, hogy a műsor házigazdája Tilla lesz. 

Külön cikkben írtuk meg, hogy 2024-ben folytatódik a Mutasd a hangod, érkezik a Séfek séfe 5. évada, jön a Zsákbamacska új etapja és képernyőre kerül a Hazatalálsz 2. szezonja is. Ezen kívül a nap folyamán külön hírben számoltunk be róla, hogy 2024-ben indul A kísértés című nagyszabású reality. A produkció 20 évvel ezelőtt az RTL-en már megélt egy évadot. Azt is megírtuk, hogy jövőre érkezik a Next Topmodel Hungary, amelynek műsorvezetőjét és zsűritagjait is leleplezték a rendezvényen. 

hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max legnagyobb májusi filmes újdonságai

Pénteken és hétfőn este is műsorváltozás lesz a TV2-n

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei