Csütörtökön tartják a Big Picture konferenciát, mely az ország egyik legnagyobb televíziós eseménye. A rendezvényen Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója bejelentette, hogy új, nagyszabású valóságshow érkezik a TV2-re, mely a Temptation Island című formátum alapján készül majd. A produkció A kísértés néven itthon már látható volt az RTL Klubon 2004 őszén. A TV2-s verzió néhány hónap múlva, 2024-ben kerül képernyőre a TV2-n. Fischer Gábor elárulta, hogy Thaiföldön forgatták a műsort és azt is nyilvánosságra hozta, hogy a korábbi A kísértéssel szemben nem heti, hanem napi reality lesz.

A Temptation Island amerikai változatának 5. évadának főszereplői

A formátum lényege, hogy néhány pár elutazik egy egzotikus helyre, ahol próbára teszik a kapcsolatukat. A párok tagjait a műsor felvételeinek kezdetekor elkülönítik egymástól és két különböző luxusnyaralóba viszik őket. Rajtuk kívül számos szingli nő és férfi is szerepel a produkcióban, akiknek az a céljuk, hogy elcsábítsák a kapcsolatban élőket.

hirdetés

A konferencia nagy bejelentéseiről a nap során folyamatosan beszámolunk, így most ezért is érdemes sűrűn olvasni a SorozatWikit!

hirdetés

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re