Majoros Péter Majkát a Való Világ 2002-es első évadának szereplőjeként ismerte meg az ország, majd 2004-ben az akkor RTL közeli Coolon volt műsorvezető, később pedig a VIASAT3-on volt látható. 2010 óta dolgozik a TV2-nél, ahol az évek alatt igazán befutott televíziós lett. Olyan műsorok házigazdája volt, mint az Ezek megőrültek, A Nagy Duett, a Rising Star, a Star Academy, a Nyomd a gombot tesó!, Az 50 milliós játszma, a Bezár a bazár!, vagy épp a Ninja Warrior Hungary. Idén pedig ő volt a Zsákbamacska műsorvezetője. Azonban más fontos szerepe is volt a csatornánál, ugyanis 2013-2018 között a Sztárban sztár zsűriszékében láthattuk, valamint 2021-től minden évben a Sztárban sztár leszek mestereként. Majka az elmúlt években a TV2 Csoport 3 legfontosabb arca között volt.

hirdetés

Most azonban 13 év után távozik a csatornától és a legnagyobb konkurenshez igazol. Majka 12 óra előtt pár perccel posztolt egy közös képet Facebook- és Instagram oldalára Kolosi Péterrel (mely a cikk alatt látható), mely mellé leírta, hogy visszatér RTL-hez. Ezt pár perccel később az említett médiavállalat szintén közölte egy közlemény formájában.

„Nagyon örülünk, hogy hosszú évek után Majka visszatér az RTL-hez, amit joggal nevezhetünk az anyacsatornájának, hiszen ismertsége és műsorvezetői karrierjének indulása is hozzánk kötődik. Többet egyelőre nem árulhatok el, de izgalmas műsorokban fog visszatérni az RTL képernyőjén, ami nem csak a nézőinknek, de Majkának is újdonságot jelent majd”

– mondta Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese.

„16 év után új kalandokat keresek a kereskedelmi televíziózásban, és visszatérek az RTL-hez, ahol egy régi-új csapat vár. Alkotó emberként mindig új impulzusokra van szükségem, és most az RTL-nél látok garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljek, ahol a néző is jól szórakozik, és én is jól érzem magam. 21 évvel ezelőtt innen indultam el a Való Világból a való világba, és ha jól számolom az életkorom, még az is lehet, hogy innen megyek nyugdíjba”

írta Majka a közösségi média oldalain.

A bejelentés az idei év egyik legnagyobb televíziós híre, ugyanis hosszú évek óta nem volt olyan, hogy az RTL igazoljon át vezető TV2-s arcot, fordítva azonban több példa is volt rá. A rapper-műsorvezető kapcsán az elmúlt években több alkalommal is megjelentek olyan hírek, hogy tárgyalt az RTL Magyarországgal, de végül mindig a TV2 Csoporttal állapodott meg a folytatásról. Azt egyelőre egyik fél sem árulta el, hogy milyen produkciókon dolgozik majd Majka, a tévétársaság csak annyit közölt, hogy 2024 második felében egy új szerepben lesz látható.

Frissítés (péntek 14.40): A hír megjelenésére a TV2 Csoport közleményben reagált, melyben több bejelentést tettek a Zsákbamacska folytatása kapcsán, valamint megköszönték Majka és Pápai Joci munkáját. Az erről szóló hír itt olvasható.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés

hirdetés

Keddtől változik az RTL esti műsorrendje

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon