November elején véget ér A nagy Ő jelenlegi évada a TV2-n. A SorozatWiki információi szerint a helyére néhány nappal ezelőttig a tévétársaság a Házasság első látásra című műsorukat tűzte volna képernyőre, mely az idei ősz egyik fő újdonsága lenne a csatornán. A Married at First Sight formátum ugyanis utoljára 2017-ben, akkor is az RTL Klubon volt látható. Úgy tudjuk, a nagyszabású realitytől nagyon sokat remél a TV2 Csoport vezetősége, azonban most meglepő módon mégis elhalasztják a premierjét.

hirdetés

A SorozatWiki információi szerint november 6-án a Házasság első látásra helyett, a Párharc 3. évada indul majd a TV2-n. A sztárpár reality az Ázsia Expressz után, valamikor 21 órát követően kerül majd képernyőre.

Úgy tudjuk, hogy a tévétársaság vezetősége azért döntött a csere mellett, mert az ősz első felében jobb nézettséget hoztak, mint amivel számoltak és úgy látják, hogy a következő időszakban nincs szükségük egy ekkora újdonságra. Arra számítanak, hogyha a Párharccal alacsonyabb nézettséget is érnek el a főműsoridő második felében, akkor is a TV2 marad a legnézettebb csatorna. Így a Házasság első látásra sok év után jelentkező új évadát a 2023/24-es szezon egy későbbi részében, amikor nagyobb szükségük lesz erősítésre, akkor tervezik képernyőre tűzni.

A hírrel kapcsolatban megkerestük a TV2 Csoportot, ahol a SorozatWikinek megerősítették, hogy valóban november 6-án érkezik a Párharc 3. évada, de mást nem kívántak hozzátenni.

hirdetés

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői

5 év után távozhat Gelencsér Tímea a TV2-től

Két új műsorvezető csatlakozik az RTL Reggelihez

Műsorváltozás: lecseréli a The Floor ellenfelét hétfőn este a TV2 (frissítve)

Hétvégi, Drága örökösök különkiadása lesz az RTL vadonatúj vetélkedőjének

13 új sorozat, vagy friss évad érkezik májusban a Netflixre