Az elmúlt hónapokban hétköznap esténként két fontos műsor is képernyőre került a TV2-n. A csatorna két produkciója azonban jövő héten véget ér. Április 27-én különkiadással érkezik a Zsákbamacska 2. évada, amely 29-től minden hétköznap este látható lesz. Az új műsorvezető párosokkal jelentkező vetélkedő után pedig a Till Attila által vezetett Ütős ötös ismétlését tekinthetik majd meg a nézők.

hirdetés

A Házasság első látásra március 18-án debütált a csatornán. A műsor azóta minden hétköznap este látható. A produkció hamarosan véget ér, ugyanis a 30., és egyben utolsó adása április 26-án, pénteken 19:55-kor kerül képernyőre. A párkereső reality kiemelkedő nézettséggel fut, így szinte biztos, hogy lesz következő etapja.

A Hazatalálsz 2. szezonja március 18-án indult a TV2-n. A fiktív Farkasligeten játszódó napi széria azóta minden hétköznap este képernyőre kerül, azonban ez az etap gyenge nézettséget hoz. A Törőcsik Franciska, Jaskó Bálint és Hajmási Dávid főszereplésével készült sorozat jelenlegi évada azonban a végéhez közeledik. A Hazatalálsz 2. etapjának befejező, 30. része április 26-án, pénteken 21:20-kor kezdődik.

hirdetés

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)