A SorozatWiki Podcast legújabb vendége Dobos Evelin népszerű színésznő, akivel végigbeszéltük a teljes tévés karrierjét. Elmesélte, hogy kapta meg az első televíziós szerepét egyetemista korában, és miként lett egy nagy cég reklámarca. Kifejtette, hogy milyen volt az Egynyári kaland castingja és felvétele, de azt is elmondta, hogy milyen volt együtt forgatni Molnár Piroskával a Keresztanyu során.

hirdetés

Kifejtette, hogyan milyen volt részt venni a Konyhafőnök VIP-ben, és hogy mit érzett amikor megnyerte az évadot, valamint Az Árulók című realityben való szerepléséről is kérdeztem. Megosztotta, hogy milyen volt számára a Sztárboxra való felkészülés, és hogyan élte meg a mérkőzéseket. Elmesélte, hogy mit érzett, amikor egy kategóriában jelölték őt Schell Judittal a Televíziós Újságírók Díján, és amikor őt választották az év színésznőjének a Glamour Women of the Year gálán. Továbbá azt is megosztotta, hogy milyen Netflix produkción dolgozik éppen.

A műsor meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és az alábbi lejátszóval:

hirdetés

Újabb nagy nemzetközi streaming szolgáltató indul Magyarországon

29. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Forma-1: Magyar Nagydíj

Ők 32-en lesznek a idei Sztárbox versenyzői - íme a teljes lista

Leleplezték a Farm VIP 5. évadának versenyzőit

Megvan, hogy mikor indul az Újratervezés 4. évada a TV2 Klubon

Kiderült, hogy kik lesznek a Sztárbox idei évadának műsorvezetői és kommentátorai