A Hazatalálsz 50 részből álló 1. évada tavaly január 23. és március 31. között volt látható a TV2-n. A napi sorozat a fiktív Farkasligeten játszódik, a középpontjában pedig a gyermekotthonban közösen felnőtt, majd ellenséggé váló Tamás és Rajmund, valamint a mindkettejük szívét elrabló Virág áll. Most pedig visszatér a széria a TV2-re. A Hazatalálsz 2. szezonja ma 20:55-kor indul, a további részek pedig minden hétköznap 21:10-kor lesznek láthatóak a TV2-n.

hirdetés

A folytatás története ugyanazon a napon kezdődik, mint amelyiken az első évadé befejeződött. Tamás felesége, Kata váratlanul megjelenik Mesi születésnapján, az érkezése pedig alapjaiban rengeti meg Tamás és Virág kibontakozó kapcsolatát. A férfi szeretné lezárni a kapcsolatot a nejével, azonban a nő merőben más terveket szövöget. Megjelenik Tamás egykori főnöke is, Gerlóczy alezredes, aki Ernőnél puhatolózik Tamásról és igyekszik befolyásolni a közelgő tárgyalást. Raja rájön, hogy Trixi tőle vár gyermeket, ezt követően pedig a lánynak megalázó helyzetek sorát kell átélnie. Virág mindeközben egy olyan titok nyomába ered, ami több család életére is nagy hatással lehet.

A 2. évadban láthatóak lesznek a már megszokott karakterek, de mellettük új szereplők is felbukkanak a sorozatban. Tamás volt főnökét, Gerlóczy alezredest Stohl András alakítja, aki az elmúlt évtizedekben számos sorozatban volt meghatározó szereplő. Balogh hadnagy édesanyját a Marsra magyar! és a 200 első randi színésznője, Hegyi Barbara formálja meg. A Katát zsaroló pitiáner bűnözőt pedig A Séf meg a többiekből is ismert Köles Ferenc kelti életre.

A Hazatalálszban idén több történetszál végére is pont kerül. A közönség számára így kiderül, hogy Virág és Tamás kapcsolata elég erősnek bizonyul-e az eléjük görgetett akadályokkal szemben, Trixi a megaláztatások ellenére is együtt marad-e Rajával, valamint arra is fény derül, hogy ki bűnös és ki ártatlan.

Vajon Tamás felesége tönkreteszi Tamás és Virág kapcsolatát? Raja végül elfogadja a születendő gyermekét és az anyját? Milyen titkokra jön rá Virág, és azok milyen hatással lesznek Farkasliget lakóira? Kiderül mától, minden hétköznap este a TV2-n.

(A cikket a TV2 Csoport támogatta.)

hirdetés

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Megvan, hogy mikor érkezik a Squid Game 2. évada a Netflixre

Vasárnap este műsorváltozás lesz a RTL-en

Berendelték a Trónok harca készítőinek Netflix sorozatának folytatását

Napokon belül két saját gyártású műsor is érkezik a Spektrum csatornáira

Napokon belül véget ér A mi kis falunk napi ismétlése az RTL-en