Tavaly októberben egy konferencián Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója bejelentette, hogy új, nagyszabású reality érkezik a TV2-re Házasság első látásra címen. A produkció itthon már megélt egy évadot az RTL Klubon 2017 májusában. A SorozatWiki október végén megtudta, hogy a műsor már tavaly ősszel képernyőre került volna. Azonban az ősz első felében jobb nézettséget hoztak, mint amivel számoltak és úgy látták, hogy a következő időszakban nincs szükségük egy ekkora újdonságra, ezért elhalasztották a premierjét.

hirdetés

Most azonban kiderült, hogy mikor indul a produkció. Ma délelőtt a TV2 sajtóeseményén Fischer Gábor bejelentette, hogy a Házasság első látásra március 18-án, hétfőn debütál a csatornán. A reality minden hétköznap este látható lesz. A műsorba jelentkezőket egy pszichológusokból és párkapcsolati szakértőkből álló szakmai csapat hallgatja meg. Ezután tudományos módszereken alapuló teszteket követően megkeresik a jelentkezők tökéletes partnereit. A tudomány szerint egymásnak teremtett párok először az oltár előtt találkoznak és ismeretlenül házasodnak össze, majd egy négyhetes együttélés után döntenek arról, hogy együtt maradnak vagy elválnak.

A műsorban 6 nő és 6 férfi vág bele, hogy megtalálja a számára tökéletes párt; Dávid Petra, személyi edző, influencer és TikTok-er, Góbi Hilda, üzletvezető, Boda Gyöngyi, szempilla stylist, Gál Bogi, menedzser, Hegedűs Kornélia, idősotthon vezető, Horváth Enikő, üzletvezető, Szandavári Gergely, üzletkötő, Rózsavölgyi János, vállalkozó, Kriston Péter, személyi edző, az Exatlon Hungary és a Ninja Warrior Hungary korábbi versenyzője, Brem László, küzdősport oktató, Kabai András, DJ, producer és építőmérnök, valamint Hegedűs Csaba, vállalkozó.

A szakmai csoportot három szakember alkotja. Gaál Viktor pszichológus, akinek a fő szakterülete az érzelmi intelligencia kutatása, Tóth Melinda pszichológus, aki kötődéssel, elköteleződéssel kapcsolatos problémák kezelésével foglalkozik, és Sarkadi Bálint klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szexológus tanácsadó.

hirdetés

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re