Tavaly októberben egy konferencián Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója bejelentette, hogy új, nagyszabású reality érkezik a TV2-re Házasság első látásra címen. A produkció itthon már megélt egy évadot az RTL Klubon 2017 májusában. A SorozatWiki október végén megtudta, hogy a műsor már tavaly ősszel képernyőre került volna. Azonban az ősz első felében jobb nézettséget hoztak, mint amivel számoltak és úgy látták, hogy a következő időszakban nincs szükségük egy ekkora újdonságra, ezért elhalasztották a premierjét.

hirdetés

Most azonban kiderült, hogy mikor indul a produkció. Ma délelőtt a TV2 sajtóeseményén Fischer Gábor bejelentette, hogy a Házasság első látásra március 18-án, hétfőn debütál a csatornán. A reality minden hétköznap este látható lesz. A műsorba jelentkezőket egy pszichológusokból és párkapcsolati szakértőkből álló szakmai csapat hallgatja meg. Ezután tudományos módszereken alapuló teszteket követően megkeresik a jelentkezők tökéletes partnereit. A tudomány szerint egymásnak teremtett párok először az oltár előtt találkoznak és ismeretlenül házasodnak össze, majd egy négyhetes együttélés után döntenek arról, hogy együtt maradnak vagy elválnak.

A műsorban 6 nő és 6 férfi vág bele, hogy megtalálja a számára tökéletes párt; Dávid Petra, személyi edző, influencer és TikTok-er, Góbi Hilda, üzletvezető, Boda Gyöngyi, szempilla stylist, Gál Bogi, menedzser, Hegedűs Kornélia, idősotthon vezető, Horváth Enikő, üzletvezető, Szandavári Gergely, üzletkötő, Rózsavölgyi János, vállalkozó, Kriston Péter, személyi edző, az Exatlon Hungary és a Ninja Warrior Hungary korábbi versenyzője, Brem László, küzdősport oktató, Kabai András, DJ, producer és építőmérnök, valamint Hegedűs Csaba, vállalkozó.

A szakmai csoportot három szakember alkotja. Gaál Viktor pszichológus, akinek a fő szakterülete az érzelmi intelligencia kutatása, Tóth Melinda pszichológus, aki kötődéssel, elköteleződéssel kapcsolatos problémák kezelésével foglalkozik, és Sarkadi Bálint klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szexológus tanácsadó.

hirdetés

Keddtől változik az RTL esti műsorrendje

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon