Április végén tért vissza a Zsákbamacska a TV2-re. Azonban a 2. évad debütálása előtt, 27-én szombaton egy különkiadás, a vetélkedő VIP adása került képernyőre. 29-e, hétfőtől viszont már a vetélkedő civiles verziója látható. Szombaton a VIP adás még jó eredményekkel indult, azonban hétfő óta a game show 2. évada annak ellenére is gyengén teljesített, hogy az elmúlt hetekben nem igazán működő Az álommelóval szemben volt látható. Hétfőtől azonban az RTL vadonatúj game show-ja, a The Floor lesz látható, melynek első napján lecseréli az ellenfelét a TV2.

hirdetés

Május 6-án, jövő hétfőn este műsorváltozás lesz a csatornán – vette észre a SorozatWiki a TV2-n futó egyik promó alapján. A Zsákbamacska 2. évados, civil adása helyett, újra Zsákbamacska VIP, tehát celebes műsor lesz látható. Mivel a hivatalos tévéműsor a cikkünk megírásáig még nem frissült és a sima 2. szezonbeli rész van jelölve, nem tudni, hogy a műsorváltozás miatt a vetélkedő utáni programok változnak-e. Ezen kívül még azt sem tudni, hogy csak hétfőn, vagy a jövő hét több napján is Zsákbamacska VIP kerül-e képernyőre.

Frissítés, 15:15-kor: Cikkünk megjelenését követően kiderült, hogy mely hírességek lesznek láthatóak a különkiadásban, valamint arra is fény derült, hogy a műsorváltozás hogyan befolyásolja a hétfő este további programját.

hirdetés

Pokoli rokonok: Dobó Kata főszereplésével új napi sorozatot forgat Hámori Barbara az RTL-nek

Meghalt Donald Sutherland

Azonnali hatályú, minden hétköznap esti programot érintő műsorváltozás az RTL-en

Bejelentették a Yellowstone utolsó évadának folytatásának amerikai és magyar időpontját

Elindult a forgatása és új szereplők csatlakoztak a Trónok harca egyik új spinoffjához

Vadon Jani és Klein Dávid is vadonatúj műsorral jelentkezik ősszel a Spektrumon