Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója számos bejelentést tett a mai napon rendezett Digital-Media Hungary konferencián. Többek között nyilvánosságra hozta, hogy 4 korábbi műsor folytatását is berendelték. A produkciókban közös, hogy már korábban is képernyőn voltak. A programigazgató emellett két műsorról azt is elárulta, hogy mikor lesznek láthatóak.

hirdetés

Fischer Gábor bejelentette, hogy berendelték a Farm VIP 5. évadát, így nem maradnak a nézők gazdálkodó celebek nélkül. Azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor érkezik a reality folytatása. Tavaly szeptemberben debütált a csatornán a Kőgazdag fiatalok, most pedig az is kiderült, hogy még idén ősszel képernyőre kerül a műsor 2. etapja. A produkció folytatásában lesznek régi és új szereplők is, de egyelőre nem árulták el a neveket.

Szintén az eseményen hozta nyilvánosságra Fischer Gábor, hogy idén ősszel, 4 év után ismét látható lesz egy jól ismert műsor, az Újratervezés, mely ezúttal a TV2 Klubon kerül képernyőre. Ez alkalommal Szabó Zsófi és Stohl András, valamint Szabó András Csuti lesznek a műsorvezetők. Korábban külön hírben írtuk meg, hogy berendelték a Házasság első látásra 2. szezonját is, amely már idén ősszel képernyőre kerül majd.

Októberben bejelentették, hogy 2024-ben érkezik a Séfek séfe vadonatúj, 6. szezonja. Most pedig arra is fény derült, hogy a gasztroreality idén ősz elején kerül majd képernyőre a TV2-n. Az eseményen azt is leleplezték, hogy szintén ősszel indul a Lékai-Kiss Ramóna műsorvezetésével készült új vetélkedő, a Password – A jelszó is.

A mai nap folyamán két másik műsort is bejelentett a TV2. Nyilvánosságra hozták, hogy 14 év után Gáspárék címen folytatódik a Győzike show valamint, hogy még idén érkezik egy vadonatúj, logikai vetélkedő, az 1% Club.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői

5 év után távozhat Gelencsér Tímea a TV2-től

Két új műsorvezető csatlakozik az RTL Reggelihez

Műsorváltozás: lecseréli a The Floor ellenfelét hétfőn este a TV2 (frissítve)

Hétvégi, Drága örökösök különkiadása lesz az RTL vadonatúj vetélkedőjének