December 23-án egy hosszabb interjú jelent meg Fischer Gáborral, a TV2 Csoport programigazgatójával az Indexen, ahol a 2024-es műsoraik kapcsán több bejelentés is történt. Elmondta, hogy jövőre is új évaddal jelentkezik az Ázsia Expressz a TV2-n. Az utazós reality Amerikából visszaköltözik a nevéből is fémjelzett Ázsiába, a produkció 5. szezonjában a sztárok a Fülöp-szigeteken és Tajvanon versenyeznek majd. Érdekesség, hogy 2020-ban a koronavírus miatt elmaradt Ázsia Epxressz évad is ezen az útvonalon forgott volna.

hirdetés

Októberben robbant a hír, hogy 20 év után a TV2-n tér vissza az egykoron az RTL Klubon vetített reality, a Kísértés. Fischer Gábor a lapnak azt is elárulta, hogy a produkció műsorvezetője a Szerencsekerék házigazdája, Kasza Tibor lesz. A nagyszabású realityt pedig egy egzotikus országban, Thaiföldön veszik majd fel.

A tévétársaság tavaly áprilisban leplezte le, hogy Magyarországon is elkészítik az amerikai Password című vetélkedő magyar verzióját. A programigazgató az Indexnek adott interjúban bejelentette, hogy a game show házigazdája Lékai-Kiss Ramóna lesz. A produkció magyar címe pedig a Jelszó lesz.

hirdetés

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

17. heti nézettség - Az elmúlt évek legsikeresebb hétköznapi műsora lett a Házasság első látásra

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának negyedik hetének vendégei

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre