December 23-án egy hosszabb interjú jelent meg Fischer Gáborral, a TV2 Csoport programigazgatójával az Indexen, ahol a 2024-es műsoraik kapcsán több bejelentés is történt. Elmondta, hogy jövőre is új évaddal jelentkezik az Ázsia Expressz a TV2-n. Az utazós reality Amerikából visszaköltözik a nevéből is fémjelzett Ázsiába, a produkció 5. szezonjában a sztárok a Fülöp-szigeteken és Tajvanon versenyeznek majd. Érdekesség, hogy 2020-ban a koronavírus miatt elmaradt Ázsia Epxressz évad is ezen az útvonalon forgott volna.

hirdetés

Októberben robbant a hír, hogy 20 év után a TV2-n tér vissza az egykoron az RTL Klubon vetített reality, a Kísértés. Fischer Gábor a lapnak azt is elárulta, hogy a produkció műsorvezetője a Szerencsekerék házigazdája, Kasza Tibor lesz. A nagyszabású realityt pedig egy egzotikus országban, Thaiföldön veszik majd fel.

A tévétársaság tavaly áprilisban leplezte le, hogy Magyarországon is elkészítik az amerikai Password című vetélkedő magyar verzióját. A programigazgató az Indexnek adott interjúban bejelentette, hogy a game show házigazdája Lékai-Kiss Ramóna lesz. A produkció magyar címe pedig a Jelszó lesz.

hirdetés

Pokoli rokonok: Dobó Kata főszereplésével új napi sorozatot forgat Hámori Barbara az RTL-nek

Meghalt Donald Sutherland

Azonnali hatályú, minden hétköznap esti programot érintő műsorváltozás az RTL-en

Bejelentették a Yellowstone utolsó évadának folytatásának amerikai és magyar időpontját

Elindult a forgatása és új szereplők csatlakoztak a Trónok harca egyik új spinoffjához

Vadon Jani és Klein Dávid is vadonatúj műsorral jelentkezik ősszel a Spektrumon