Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a Digital-Media Hungary konferencián elárulta, hogy ha az elmúlt évekből 5 műsort kellene mondania, amiben nagyon hitt és bízott, akkor az az Exatlon Hungary, a Házasság első látásra, a Kincsvadászok, a Dancing with the Stars és a Zsákbamacska. Most pedig jön egy hatodik produkció is, amelyben nagyon hisz, ugyanis nyilvánosságra hozta, hogy idén indul a TV2-n az 1% Club (The 1% Club) című, vadonatúj vetélkedő is. A műsort nyáron, nagyszabású díszletek között forgatják le Kölnben, a ProSibennel közösen.

hirdetés

A brit formátumban nem az általános tudás, hanem a logika és a józan ész a döntő. A műsor mindegyik részében 100 versenyző vesz részt, akiknek 15 szinten kell bizonyítaniuk, azonban ha nem jól válaszolnak akkor kiesnek. A vetélkedő során elhangzó kérdéseket korábban a nagyközönségnek is felteszik. A kérdéseket a helyes válaszok függvénye szerint százalékos arány alapján osztályozzák; az alacsonyabb százalékú kérdések – amit kevesebb ember tudott helyesen megválaszolni – lesznek a nehezebb szinteken. Így a végső, 15. körben az a kérdés hangzik el, amelyet csupán a résztvevők 1%-a tudott helyesen megválaszolni. Aki sikeresen eljut a játék végéig, pénznyereménnyel távozhat.

A mai nap folyamán két másik műsort is bejelentett a TV2. Nyilvánosságra hozták, hogy 14 év után Gáspárék címen folytatódik a Győzike show, valamint, hogy még idén ősszel érkezik a Házasság első látásra 2. évada.

hirdetés

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői

5 év után távozhat Gelencsér Tímea a TV2-től

Két új műsorvezető csatlakozik az RTL Reggelihez

Műsorváltozás: lecseréli a The Floor ellenfelét hétfőn este a TV2 (frissítve)