2005-ben indult a Győzike show az RTL-en, amely a Romantic frontemberének, Gáspár Győzőnek és családjának mindennapjait követte nyomon. A reality 2010-ig volt képernyőn a csatornán és összesen 4 évadot élt meg, méghozzá remek nézettséggel. A produkció által egy ország ismerte meg a Győző feleségét, Gáspár Beát, valamint lányaikat, Evelint és Virágot.

hirdetés

A Blikk írta meg, hogy 14 év után, idén ősszel visszatér a műsor, azonban ezúttal nem az RTL-en, hanem a konkurens TV2-n lesz majd látható. A portál a hírrel kapcsolatban megkereste Gáspár Győzőt, aki nem szeretett volna nyilatkozni, azonban a tévétársaság megerősítette az információt.

“A TV2 rendkívül színes programkínálattal készül az őszi szezonra. Ennek egyik fontos eleme a reality, amely műfajban több műsort is láthatnak majd a nézők, hiszen új évaddal jön az Ázsia Expressz, a Séfek Séfe, a Kőgazdag fiatalok. Húsz év után újra jön a Kísértés, illetve – a hír igaz – visszatérnek a képernyőre Gáspárék egy ízig-vérig szórakoztató realityben”

– áll a TV2 Csoport válaszában.

Egy forrás szerint Győző és Bea már leszerződött a műsorra, azonban az még kérdéses, hogy Evelin és Virág szerepelni fognak-e benne. Velük jelenleg is tárgyal a csatorna.

hirdetés

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői

5 év után távozhat Gelencsér Tímea a TV2-től

Két új műsorvezető csatlakozik az RTL Reggelihez

Műsorváltozás: lecseréli a The Floor ellenfelét hétfőn este a TV2 (frissítve)