Április 28-tól, most vasárnaptól új műsorrend lesz látható az RTL-en, amely minden hét utolsó napjára lesz érvényes. Múlt héten véget ért A renitens 1. évada, most vasárnap pedig visszatér egy üzleti reality és új időpontba kerül a csatorna egyik régi műsora is. Lássuk a részleteket!

hirdetés

A Házon kívül a kezdetek óta valamilyen hétköznap késő este (az elmúlt években keddenként) jelentkezett új adásokkal, január 7-től pedig már vasárnaponként, egy emberibb időpontban, 17:20-tól látható. A politikai-közéleti magazin április 28-tól, minden vasárnap már főműsoridőben 18:55-kor kerül képernyőre a csatornán.

A Cápák között 7. évadának 9. adása március 3-án volt látható, ezt követően pedig szünetre vonult a műsor, helyette A renitenst tekinthették meg a nézők. A krimisorozat 1. etapja 21-én véget ért, így az üzleti reality most vasárnaptól visszatér, azonban a korábbi időpontjához képest 25 perccel később, 19:25-től lesz majd látható. Az elmúlt hetekben az esti filmek 20:10-kor vagy 20:20-kor kezdődtek, azonban mostantól a Cápák között után képernyőre kerülő produkciók 21 órakor, vagy 21:10-kor fognak indulni. Az RTL további napjain nincs változás.

hirdetés

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

17. heti nézettség - Az elmúlt évek legsikeresebb hétköznapi műsora lett a Házasság első látásra

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának negyedik hetének vendégei

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre