Folytatódik a SorozatWiki Podcast, ezúttal az RTL idei két vadonatúj vetélkedőjével, a múlt héten remek nézettséggel induló Az ugrással és a The Floor – Csak egy maradhattal foglalkoztunk. A vendégeim Hámori Barbara, a Scripted Productions vezetője és a két műsor producere, valamint Bányai Gábor, az említett műsorgyártó játék- és szórakoztató műsorok divízió vezetője és a vetélkedők kreatív producere. Elmondták, hogy miként dőlt el, hogy Az ugrást készíttették el az RTL-nek és, hogy miként zajlottak az előkészületek.

hirdetés

Kifejtették, hogy miért kellett a vetélkedőt Hollandiában felvenni és mivel győzték meg Gundel Takács Gábort, hogy elvállalja a produkciót. Beszélgettünk a felvételek és az utómunka kihívásairól és nehézségeiről. Elmesélték milyen különös története volt annak, hogy végül az RTL másik nagy game show újdonsága a The Floor – Csak egy maradhat lesz és, hogy miről szól majd a produkció. Arra is rákérdeztem, hogy napi, vagy heti formátum lesz, illetve mikorra várható, hogy képernyőre kerül.

A műsor meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és az alábbi lejátszóval:

hirdetés

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon

Elindult a Disney+ első közép- és kelet-európai saját gyártású sorozatának forgatása