Folytatódik a SorozatWiki Podcast, ezúttal az RTL idei két vadonatúj vetélkedőjével, a múlt héten remek nézettséggel induló Az ugrással és a The Floor – Csak egy maradhattal foglalkoztunk. A vendégeim Hámori Barbara, a Scripted Productions vezetője és a két műsor producere, valamint Bányai Gábor, az említett műsorgyártó játék- és szórakoztató műsorok divízió vezetője és a vetélkedők kreatív producere. Elmondták, hogy miként dőlt el, hogy Az ugrást készíttették el az RTL-nek és, hogy miként zajlottak az előkészületek.

hirdetés

Kifejtették, hogy miért kellett a vetélkedőt Hollandiában felvenni és mivel győzték meg Gundel Takács Gábort, hogy elvállalja a produkciót. Beszélgettünk a felvételek és az utómunka kihívásairól és nehézségeiről. Elmesélték milyen különös története volt annak, hogy végül az RTL másik nagy game show újdonsága a The Floor – Csak egy maradhat lesz és, hogy miről szól majd a produkció. Arra is rákérdeztem, hogy napi, vagy heti formátum lesz, illetve mikorra várható, hogy képernyőre kerül.

A műsor meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és az alábbi lejátszóval:

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része