Március 18-tól, hétfőtől új műsorrend látható a TV2-n. Ekkor indult el a TV2 realityje, a Házasság első látásra, valamint ettől a naptól látható a Hazatalálsz 2. évada is. Március 29-én, most pénteken új időpontba kerülnek az említett produkciók, ugyanis a tévétársaság műsorváltozás mellett döntött. Emellett az egyik hétvégi film helyett is egy másik kerül majd képernyőre.

hirdetés

Március 29-én, pénteken a Tények a megszokott időpontban, 18 órakor fog kezdődni. 18:45-től a Tények Plusz lesz látható, ami korábban nem szerepelt a műsortervben. Emiatt a Házasság első látásra 1 órával később kerül képernyőre, így a reality 18:55 helyett, 19:55-kor indul a csatornán. A produkciót követő Hazatalálsz is későbbi időpontba kerül. A napi sorozat szintén 1 órával később, 20:20 helyett, 21:20-kor fog kezdődni.

Március 31-én, vasárnap a 18:55-kor induló Next Top Model Hungary-t követően, 21:10-től eredetileg a Josh Hutcherson és Morgan Freeman főszereplésével készült 57 másodperc lett volna látható. Azonban az esti film helyett Sandra Bullock és Melissa McCarthy közös vígjátéka, a Női szervek kerül képernyőre. A változás miatt az Elrabolva fél órával később, 23:20 helyett, 23:50-kor fog kezdődni.

hirdetés

Simán lement az RTL+-on a szexuális zaklatás felvétele - ezt tudni eddig a VV botrányról

Megszűnhet a Mentorház az X-Faktor idei évadában

Meghalt Bob Newhart, az Agymenők sztárja

ValóVilág: Szexuális erőszak miatt nyomoz a rendőrség

Megérkezett magyar szinkronnal az egyik streaming szolgáltatóra a 2024-es Zorro sorozat

Még júliusban véget ér a ValóVilág az RTL+-on és a Coolon