Március 18-tól, hétfőtől új műsorrend látható a TV2-n. Ekkor indult el a TV2 realityje, a Házasság első látásra, valamint ettől a naptól látható a Hazatalálsz 2. évada is. Március 29-én, most pénteken új időpontba kerülnek az említett produkciók, ugyanis a tévétársaság műsorváltozás mellett döntött. Emellett az egyik hétvégi film helyett is egy másik kerül majd képernyőre.

hirdetés

Március 29-én, pénteken a Tények a megszokott időpontban, 18 órakor fog kezdődni. 18:45-től a Tények Plusz lesz látható, ami korábban nem szerepelt a műsortervben. Emiatt a Házasság első látásra 1 órával később kerül képernyőre, így a reality 18:55 helyett, 19:55-kor indul a csatornán. A produkciót követő Hazatalálsz is későbbi időpontba kerül. A napi sorozat szintén 1 órával később, 20:20 helyett, 21:20-kor fog kezdődni.

Március 31-én, vasárnap a 18:55-kor induló Next Top Model Hungary-t követően, 21:10-től eredetileg a Josh Hutcherson és Morgan Freeman főszereplésével készült 57 másodperc lett volna látható. Azonban az esti film helyett Sandra Bullock és Melissa McCarthy közös vígjátéka, a Női szervek kerül képernyőre. A változás miatt az Elrabolva fél órával később, 23:20 helyett, 23:50-kor fog kezdődni.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része