A Hazatalálsz 1. évada tavaly január 23. és március 31. között volt látható a TV2-n. Néhány perccel a sorozat 1. szezonjának vége után nyilvánosságra hozták, hogy berendelték a napi sorozat 2. etapját. Azt azonban egészen mostanáig nem lehetett tudni, hogy mikor érkezik a fiktív Farkasligeten játszódó produkció folytatása a csatornára.

hirdetés

A TV2 most azonban bejelentette, hogy a Hazatalálsz 2. évada két hét múlva, március 18-án, hétfőn este indul majd a tévéadón. Arról egyelőre nincs információ, hogy hány órától lesz majd látható. A széria ezt követően minden hétköznap este képernyőre kerül. A folytatás történetszála ugyanazon a napon kezdődik, mint amelyiken az első szezoné befejeződött. Tamás felesége, Kata megérkezik, a férfi pedig szeretné lezárni a kapcsolatot, azonban a nő merőben más terveket szövöget. Megjelenik Tamás egykori főnöke, Gerlóczy alezredes, aki Ernőnél puhatolózik Tamásról és igyekszik befolyásolni a közelgő tárgyalást. Raja rájön, hogy Trixi tőle terhes, ezt követően pedig a lánynak megalázó helyzetek sorát kell átélnie. Virág mindeközben egy olyan titok nyomába ered, ami több család életére is nagy hatással lehet.

A Hazatalálsz 2. etapjában új szereplők is láthatóak lesznek. Gerlóczy alezredest Stohl András alakítja, Balogh hadnagy édesanyját Hegyi Barbara formálja meg, míg a Katát zsaroló pitiáner bűnözőt Köles Ferenc kelti életre.

hirdetés

Újabb nagy nemzetközi streaming szolgáltató indul Magyarországon

29. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Forma-1: Magyar Nagydíj

Ők 32-en lesznek a idei Sztárbox versenyzői - íme a teljes lista

Leleplezték a Farm VIP 5. évadának versenyzőit

Megvan, hogy mikor indul az Újratervezés 4. évada a TV2 Klubon

Kiderült, hogy kik lesznek a Sztárbox idei évadának műsorvezetői és kommentátorai