Az elmúlt években megszokott módon, a tavasz első hónapjában a két nagy tévétársaság legfőbb tartalmi vezetőjével jelenik meg évértékelő interjú a SorozatWikin. A Podcast műsorunk legújabb adásában Fischer Gáborral, a TV2 Csoport programigazgatójával beszélgettünk, akivel egyenként végigvettük az előző év nagyobb saját gyártásait és megnéztük, melyek hoztak jól és melyek nem. Kifejtette a véleményét, hogy szerinte mitől nyerték meg a 2023-as évet és a tavaly őszt is, illetve hogy ez egyben az idei évre miért jelent terhet számukra. Azt is elárulta, hogy tavalyhoz képest, idén milyen más programstratégiával készülnek a TV2 tekintetében.

(Fotó: SorozatWiki/Kenderessy Szabolcs)

Fischer Gábor az évértékelőjében most is több bejelentést tett. Elárulta, hogy mikor lesz látható az új műsorvezetőkkel érkező Zsákbamacska 2. évada és a sok év után visszatérő reality, A kísértés. Megkérdeztük, hogy meddig kell várni a S.E.R.E.G című új szériára és hatalmas költségvetésű Hunyadi sorozat bemutatására. Ezen kívül leleplezte, hogy ősszel Sztárban Sztár All Start készítenek és új évaddal érkezik a Dancing with the Stars is. Ez pedig azt jelenti, hogy a korábban bejelentett Megasztárral együtt idén ősszel összesen 3 nagyszabású showműsoruk lesz.

hirdetés

A műsor meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és az alábbi lejátszóval:

hirdetés

A Barátok közt korábbi szépsége a Pokoli rokonok egyik főszereplője lesz

Hatalmas kedvezménnyel vehető igénybe a SkyShowtime reklámmentes csomagja

Megjelent az Emily Párizsban 4. évadának első előzetese

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 7. epizódjának előzetese

Elhunyt Csányi János, a Szomszédok sztárja

Simán lement az RTL+-on a szexuális zaklatás felvétele - ezt tudni eddig a VV botrányról