.

15. heti nézettség - Még sosem nézték ilyen sokan a Cápák közöttet

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2021. április 21. 08:00
A 14. heti nézettségi adatok itt tekinthetők meg. A 15. héten (április 12-18.) a délutáni Barátok közt hétfőn és pénteken gyengén, a hét többi napján pedig borzalmasan ment. A bosszú csapdájában viszont a hét első 4 napján remekelt, pénteken pedig nagyot tarolt. Az RTL Híradó 18-49-ben ötször, míg a teljes lakosság körében négyszer győzte le a Tényeket. Este a Tények Plusz hétfőn és kedden gyengén, szerdától péntekig pedig közepesen futott. A Fókusz hétfőn és csütörtökön kimagasló, kedden és pénteken jó, míg szerdán közepes számokat szállított. Az RTL magazinja négyszer is megverte a TV2 bulváros hírműsorát, egyszer pedig holtverseny volt köztük.
Az Exatlon Hungary minden nap közepesen teljesített, egyik nap sem tudott jó eredményeket produkálni, amire rég volt példa. Az anyutól minden nap kikapott, a falunktól négyből háromszor és most először már a rétegműsornak számító cápáktól is, ami igen kellemetlen a sportrealityre nézve. A heti toplistán csak a nyolcadik helyet tudta megszerezni, ami szintén nem túl jó eredmény. A Keresztanyu hétfőn tarolt, keddtől péntekig pedig kiemelkedő adatokat hozott. A napi sorozat 18-49-ben most is minden hétköznap a legnézettebb műsor volt és a heti toplista második helyét is behúzta. A mi kis falunk napi ismétlése hétfőn és szerdán jó, kedden gyenge, csütörtökön pedig kimagasló számokat produkált. Pénteken remekelt a Cápák között és hatalmas meglepetésre a korábban említettek szerint az Exatlont is legyőzte. Az üzleti műsor megdöntötte a saját 3 éves rekordjait, ugyanis 18-49-ben sem nézőszámban, sem közönségarány tekintetében még sosem választották ilyen sokan. A cápák a fiataloknál a hatodik legnézettebb műsor lett a héten, jól látszik, hogy jó döntés volt februárban új napra és korábbi időpontra pakolni. Késő este hétfőn az Életünk története közepesen ment. Kedden a Házon kívül és a XXI. Század az elmúlt hetek jobb eredményei után meglepő módon katasztrofálisan teljesítettek. Szerdán a Nagy szám közepes adatokat hozott és simán legyőzte a nagyon gyengén futó Dr. Balthazart. Csütörtökön és pénteken a Magnum rosszul futott, de így is meg tudta előzni az előbb említett francai sorozat epizódjait. Ezeken kívül kedden a PSG – Bayern München BL labdarúgó mérkőzés közvetítése szárnyalt az M4 Sporton.

Emilia Clarke is szerepelni fog az egyik Marvel sorozatban

Írta: Hídvégi Olivér | 2021. április 21. 07:00
A Disney 2020 decemberében bejelentette, hogy 10 új Marvel sorozatot készít a következő években. Az egyik ilyen széria a Secret Invasion lesz. A sorozat történetének középpontjában egy alakváltó idegenekből álló csoport lesz majd, akik évek óta élnek a Földön. A 6 részes szériában Samuel L. Jackson újra eljátssza Nick Fury-t, Ben Mendelsohn pedig ismét Skrull Talos bőrébe bújik.
A Secret Invasion castingja még javában zajlik. A Variety hivatalos Twitter-oldalán közzétett bejegyzésből kiderül, hogy Emilia Clarke (Trónok harca, Solo: Egy Star Wars-történet) is szerepelni fog a sorozatban. Hamarosan az Oscar-díjas Olivia Colman és a Birmingham bandájából ismert Kingsley Ben-Adir is csatlakozik a stábhoz. Arról egyelőre nincs információ, hogy a széria mikor kerülhet képernyőre.

Komoly technikai probléma volt a LifeTV-nél

Írta: SorozatWiki | 2021. április 20. 20:39
A Van életünk című reality első évada múlt héten ért véget a LifeTV-n. Ezt követően ettől a héttől a Bréking talkshow új időpontba, 23 óráról 19 órára került. A tegnapi adás az új sávjában rendben le is ment, de nemrég az olvasóink jelezték, hogy a mai Bréking helyett a Nyugi! Köztünk marad... ismétlése került képernyőre. Az eset kapcsán megkerestük a LifeTV-t, ahol a SorozatWikinek elmondták, hogy technikai hiba miatt kellett Szulák Andrea egyik korábbi adását sugározniuk.

A Star Wars VIII. részének a direktora rendezne egy epizódot a The Mandalorianből

Írta: Hídvégi Olivér | 2021. április 20. 18:28
Az utolsó Jedik volt talán a legmegosztóbb rész a Star Wars filmek közül. A mű rendezője a Tőrbe ejtvét és a Looper – A jövő gyilkosát is jegyző Rian Johnson volt. Könnyen elképzelhető, hogy a direktor a 2017-es mozi után ismét részt vesz egy Star Wars projektben. Az USA Today újságírójának, Sariah Wilsonnak elárulta, hogy nagyon szeretne rendezni egy epizódot a The Mandalorian 3. évadából. Ugyanakkor nem biztos, hogy belefér a programjába, mert jelenleg a Tőrbe ejtve folytatásaira fókuszál.
A The Mandalorian első két szezonja hatalmas siker lett, a kritikusok és a rajongók egyaránt kedvelték világszerte. A sorozat 2. évada 2020 végén volt látható, azután a széria hosszabb szünetre vonult. Az új szezon forgatását a The Book of Boba Fett felvételei után kezdik meg, valamikor 2021-ben. A The Mandalorian 3. etapja 2022-ben érkezhet meg a Disney+-ra.

Színészlegendák hatalmas találkozása lesz ma este a Keresztanyuban (videó)

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2021. április 20. 08:11
A Pasik című vígjátéksorozat 2000-2003 között volt látható az RTL Klubon. A három főszereplő, Hernádi Judit, Gálvölgyi János és Bajor Imre előadásmódján pedig egy ország szórakozott. A széria után a legendás hármas 2005-ben a Le a fejjel! című filmben tűnt fel. Most, 16 évvel később azonban Hernádi Judit és Gálvölgyi János újra egy filmjelenetben lesznek láthatóak, ráadásul ismét az RTL Klubon.
Gálvölgyi a Keresztanyu első részétől kezdve egy budapesti rendőrkapitányt alakít a produkcióban, míg Hernádi művésznő április 1-je óta formálja meg Timike anyukáját és lett azonnal fontos szereplője a sorozatnak. A két legenda karaktere azonban még nem találkozott egymással, egészen a ma esti epizódig. A két színész közös jelenetei biztosan sokakból vált majd ki nosztalgikus érzéseket, melynek egy nyitórészébe a tovább mögött az esti vetítés előtt betekintést nyújtunk!

Rossz hír Friderikusz Sándor Életünk története műsoráról

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2021. április 20. 07:31
Március 1-jén új napon és új időpontban érkezett meg az Életünk története 2. évada az RTL Klubra. A jövőbe utazó talkshow az elmúlt hetekben hétfőnként késő este jelentkezett hol gyenge, hol közepes nézettséggel. A tegnap esti adásból azonban kiderült, hogy ez volt a műsor szezonzáró epizódja. Friderikusz Sándor elköszönt a nézőktől és azt mondta, hogy a nézők egy jó darabig most nem láthatják a produkciót.
A bejelentés többek számára azért is lehetett váratlan, hisz az RTL Klub hivatalos tévéműsorában jövő hétfőn is szerepel a műsor. A produkció nézőinek azonban rossz hír, hogy ez nem a következő évadot jelenti, hanem a tavalyi szezonzárót ismétli majd meg a csatorna. Így a Nagy számmal és a Cápák közöttel ellentétben a különleges talkshow jövő héten már valóban nem jelentkezik új adással. Mivel az Életünk története most sem volt siker, nagy kérdés, hogy lesz-e ősszel 3. etapja.

Kedden a Drága örökösök újabb színésze csatlakozik a Keresztanyuhoz

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2021. április 19. 21:25
A Drága örökösök több színésze is a Keresztanyu főszereplői között található, úgy mint példáúl Lengyel Ferenc, Németh Kristóf, Fekete Györgyi vagy épp Szentiványi Zsolt. Most pedig újabb az egykori falus sorozatból ismert arc csatlakozik az utóbbi szériához. Keddtől Katona László fogja alakítani Krasznahorkait, aki egy ügyvédet formál majd meg a produkcióban. A színész nem csak egy-két részben fog szerepelni, hanem fontos szereplője lesz innentől a Keresztanyunak. Nemrég írtuk meg, hogy most már nincsen sok hátra a produkció 1. évadából és közeleg a finálé.

A Hawaii Five-0 sztárja lesz az NCIS egyik legújabb főszereplője

Írta: Szabó Dalma | 2021. április 19. 19:08
Az NCIS az egyik legrégebben futó amerikai krimisorozat, amelynek a napokban rendelték be a 19. évadát. A tengerészeti nyomozószolgálat speciális ügynökökből álló csapatáról szóló sorozat 2003-ban debütált az Egyesült Államokban, hazánkban pedig két évet kellett várni a premierre, amit a TV2 tűzött műsorára. Most új színész csatlakozik a szereplőgárdához, méghozzá a Hawaii Five-0-ból is ismert Katrina Law (Quinn Liu). Az említett sorozat mellett szerepelt még a Zöld íjászban (Nyssa al Ghul), Az esküben (Karen Beach) és a Spartacus - Vér és homokban (Mira).
Katrina Law szerepválogatása azután történt, hogy a törvényszéki pszichológust, Jack Sloane-t alakító Maria Bello 3 évad után távozott a szériából. A színésznő Jessica Knightot, az NCIS különleges ügynökét fogja játszani, aki túsztárgyalásokra szakosodott. Knight egy okos, fanyar humorú és atlétikus nő. Mivel egyedülálló édesanyja nevelte fel, ezért mindenért meg kellett küzdjön az életben. A karakter a 18. etap utolsó két részében tűnik majd fel, a 19. szezonban pedig már fontos szerepet játszhat a történetben.

Friderikusz a YouTube-on indít saját műsort

Írta: Hídvégi Olivér | 2021. április 19. 16:24
Friderikusz Sándor jelenleg az RTL Klubon futó Életünk történetének a házigazdája. A műsor első szezonja előtt 4 évig nem volt képernyőn és most is csak heti egyszer láthatjuk őt. A Blikknek elárulta, hogy visszavonulóban van az televíziózástól, ennél többet már nem szerepelne nagy tévécsatornákon. Véleménye szerint a csatornafőnökök megkötik a kezét és igazán fontos dolgokról, ügyekről és jelenségekről már nem lehet beszélni.
Nagy csatornákon már nem vezetne műsort, ugyanakkor elmondta, hogy április 29-től saját független műsorszolgáltatásba kezd. Egyelőre hetente egyszer, csütörtök esténként a Facebookon és a YouTube-on lehet majd látni a beszélgetéseit, illetve podcast formájában meg is lehet hallgatni azokat. „Mivel ezen keretek között végre már semmilyen kényszernek nem kell megfelelnem, olyan témákat veszek elő és olyan embereket hívok meg, amelyek és akik engem, csakis engem érdekelnek. A kényszerképzetem az, hogy ha valaki vagy valami engem érdekel, az sokakat érdekelhet, főleg azért, ahogy speciálisan én közelítek beszélgetéseim tárgyához és alanyához” – fogalmazott Friderikusz.

14. heti nézettség - Közepesen kezdett a Házasodna a gazda új évada

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2021. április 18. 23:11
A 13. heti nézettségi adatok itt tekinthetők meg. A 14. héten (április 5-11.) húsvét hétfőn tarolt a Nyúl Péter az RTL Klubon, melyet több mint kétszer annyian néztek, mint a vele szemben gyenge számokat hozó TV2-s Központi hírszerzést. Sőt 18-49-bet a heti toplista második helyét zsebelte be. Később a Vasember 3. az RTL Klubon közepesen, a Fák jú tanár úr! a TV2-n nagyon rosszul teljesített. A hét folyamán az RTL Híradó mindkét korosztályban ötször győzte le a Tényeket.
Hétköznap délután a Barátok közt kedden és szerdán nagyon gyengén, csütörtökön és pénteken pedig "csak" rosszul ment. A Bosszú csapdájában kedden jó eredményeket szállított, szerdától péntekig pedig tarolt és minden nap hatalmas arányban verte meg Berényiéket. Este a Tények Plusz kedden és szerdán közepesen, csütörtökön jól, míg pénteken gyengén futott. A Fókusz kedden tarolt, szerdán kimagasló számokat hozott, de csütörtökön és pénteken is jól ment. Az RTL magazinja minden nap legyőzte a TV2 bulváros hírműsorát. Az Exatlon Hungary csütörtökön szép, a hét többi napján közepes adatokat szállított. A sportreality Makkosszállás csempészeitől minden nap, Pajkaszeg lakóitól kedden és szerdán kapott ki. Palik László műsorának eredményei továbbra sem tudnak visszanőni az évad eleji szintjére. A Keresztanyu kedden kiemelkedő adatokat produkált, szerdán és csütörtökön tarolt, míg pénteken "csak" jól futott. A napi sorozat 18-49-ben most is minden hétköznap a legnézettebb műsor volt és a heti toplista harmadik helyén végzett. A mi kis falunk napi ismétlése mindhárom nap remekelt és csak csütörtökön kapott ki az Exatlontól. Pénteken a Cápák között több hete tartó emelkedése megállt és most csak gyengén ment. Késő este, kedden a Házon kívül közepesen, a XXI. Század rosszul hozott. Szerdán a Nagy szám, csütörtökön pedig a Magnum is közepes eredményeket szállítottak. Velük szemben a Dr. Balthazar mindkét nap katasztrofális számokat hozott a TV2-n és kikapott az említett RTL-es programoktól. A francia sorozat viszont pénteken "csak" gyengén ment és megverte akkor szintén rosszul teljesítő Magnumot. Ezeken kívül szerdán a Bayern München – Paris St. Germain BL foci közvetítéssel remekelt az M4 Sport.

Műsorváltozás lesz ma este az RTL Klubon

Írta: Hídvégi Olivér | 2021. április 18. 17:02
Törőcsik Mari, háromszoros Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas és Balázs Béla-díjas színésznő április 16-án, hosszan tartó betegség után, 85 éves korában elhunyt. Az RTL Klubon ezért vasárnap este műsorváltozás lesz. Ma 22:35-kor a XXI. század különkiadását tűzik képernyőre, ahol a Törőcsik Mari 1935-2021 című adásban a színésznő életéről és pályafutásáról emlékeznek meg a csatornán.

Vasárnap érkezik az HBO új norvég sorozata az HBO GO-ra

Írta: Szabó Dalma | 2021. április 17. 22:43
A Szemtanúk és az Időbevándorlók után újabb norvég sorozat érkezik az HBO GO-ra. Az HBO Nordic új, saját gyártású produkciója, az Isten hozott Senkiföldjén (Welcome To Utmark) április 18-án, most vasárnap kerül fel az online videótárra magyar szinkronnal és felirattal. Ráadásul a premier napján a teljes széria megtekinthető lesz. Az előzetese a cikk alatt nézhető meg. A 8 részes dramedy története szerint a hideg, északi Utmarkban mindenki ismer mindenkit, az idegenek pedig nem mindig boldogulnak arrafelé. Egy napon megérkezik egy optimista tanárnő, aki új életet szeretne ott kezdeni, de rá kell jönnie, hogy az egyetlen, aki érett felnőttként viselkedik az egy tizenkét éves kislány.
A sorozat a fura utmarki emberek küzdelmein keresztül mutatja be, hogy hogyan találhatjuk meg a helyünket a világban. Legyen szó arról, hogy hogyan szedjük össze magunkat egy szakítás után, hogyan váljunk felnőtté, hogyan lépjünk túl egy szerettünk elveszítésén, vagy hogy hogyan szabadítsuk meg a testünket halott férjünk lelkétől egy ördögűzés során. A széria az élet kihívásainak elfogadásáról, és arról szól, ami emberivé tesz minket: a szeretetről, a halálról és a transzvesztitizmusról. A főszerepekben Tobias Santelmann (Időbevándorlók), Marie Blokhus (A tizenkettedik férfi), Alma Günther (Side om Side) és Stig Henrik Hoff (Időbevándorlók) látható. Mellettük többek közt szerepel Marius Lien, May-Linda Kosumovic, Rozafe Chelaj és Nils Johnson. A sorozat alkotója és írója Kim Fupz Aakeson (Dermesztő hajsza, Hétköznapi pár), rendezője Dagur Kári (Fúsi, Sötét ló, A vajszívű), producerei Finn Gjerdrum és Sein Kvae, míg executive producerei Hanne Palmquist, Camilla Curtis és Steve Matthews.

hirdetés