Bemutatjuk, hogy a tavasz utolsó hónapja során milyen újdonságok érkeznek a Prime Video kínálatába. Májusban 9 újdonság válik elérhetővé a streaming szolgáltatón, amelyek közt Anne Hathaway legújabb filmje, sorozatok folytatásai, adaptációk, reality és dokumentumfilmek is megtalálhatóak.

A rólad alkotott kép

Május 2-án debütált az Anne Hathaway és Nicholas Galitzine főszereplésével készült A rólad alkotott kép (The Idea of You). Robinne Lee azonos című regényének adaptációjának középpontjában Solène, a 40 éves egyedülálló anya áll. A nő egy váratlan románcba keveredik a 24 éves Hayes Campbellel, aki a világ legmenőbb fiúbandájának, az August Moonnak az énekese.

hirdetés

Szintén ezen a napon került be a kínálatba az All But Divorced című drámasorozat 10 részes 1. évada. Több mint 7 év házasság után Yara, aki kémiatanár egy nemzetközi iskolában, azt gyanítja, hogy szabadúszó íróként dolgozó férje, Sief megcsalja őt. Mire kiderül az igazság, váratlan dolgok történnek, és a feje tetejére állt életük veszélybe kerül.

Május 3-án érkezett meg a streaming szolgáltatóra a Clarkson farmja (Clarkson’s Farm) 8 epizódból álló 3. etapjának első fele. A szezon további részei 9-én váltak elérhetővé. A brit dokumentumfilm-sorozatban Jeremy új bevételi források után kutat, és belép a sertéstenyésztés, a kecsketámadások és a gombahegyek világába. 6-án tripla résszel debütált a Celebrity Hunted: Italy (Celebrity Hunted: Caccia all’uomo) 6 epizódos 4. évada, melynek többi része 13-án kerül be a kínálatba. A realityben hírességek próbálnak két hétig észrevétlenül maradni, korlátozott anyagi forrásokkal.

9-én vált elérhetővé egy vadonatúj német romantikus drámasorozat, a Maxton Hall: A világ, ami elválaszt (Maxton Hall — The World Between Us / Maxton Hall – Die Welt zwischen uns). A 6 részből álló történet szerint Ruby akaratlanul is szemtanúja lesz egy komoly titoknak az elit magániskolában. Ekkor az arrogáns milliomos örökösnek, James Beaufortnak fel kell vennie a kesztyűt a talpraesett ösztöndíjas diák ellen, hogy elhallgattassa. Azonban vehemens szóváltásukat követően váratlanul szikra lobban lángra közöttük.

Május 9-én tripla résszel debütált a The GOAT című reality. A produkció ezt követően hetente jelentkezik új epizóddal. Ismert reality szereplők versenyeznek azért, hogy kiérdemeljék minden idők legnagyobb valóságshow-versenyzője címét. 16-tól lesz megtekinthető az Odakinn (Outer Range) 7 részből álló 2. etapja. A Josh Brolin főszereplésével készült széria folytatásában Royal egy sötét lyukat fedez fel Wyoming vadonjának szélén. A lyukat övező rejtély két családot sodor mindent elsöprő összecsapásba.

23-án válik elérhetővé a The Blue Angels című dokumentumfilm, amelyben a haditengerészet és a tengerészgyalogság veteránjait és legújabb repülőszázadát követhetjük nyomon, amint intenzív kiképzésen vesznek részt. 24-én érkezik egy brazil bűnügyi drámasorozat, a Dom 5 epizódos 3., és egyben utolsó szezonja. Dom tartozik egy drogbárónak, és a rendőrség szakadatlanul üldözi. Victor rájön, hogy az egészsége megromlott, és már csak kevés ideje van hátra. Minden pillanat egyre veszélyesebbé válik, és bármelyik másodperc az utolsó lehet.

A Disney+ májusi újdonságairól itt, a SkyShowtime legnagyobb premierjeiről pedig itt írtunk. Az HBO Max sorozatos újdonságait itt, míg friss filmjeit itt mutattuk be. A Netflix legújabb szériáit és friss évadait itt, és a filmpremierjeit itt ismertettük.

hirdetés

Megszűnt az egyik hazai csatorna

26. heti nézettség - Komoly bukás lett a Marsra magyar 2. évada az RTL-en

Legendás kvíz műsorvezetésével térhet vissza Palik László a TV2-re

A TV2-től átigazolt műsorvezetőtársat kap Miller Dávid az X-Faktorban

Iszak Eszter elbúcsúzott a Mokka nézőitől

Bejelentették a Sztárbox új kategóriáját és 8 versenyzőjét