A SkyShowtime áprilist követően májusban is számos premierrel jelentkezik majd. Ezúttal azonban a 2 legfontosabb produkciót mutatjuk be, amelyek a jövő hónaptól lesznek megtekinthetőek a streaming szolgáltatón. Érkezik egy híres színész realityjének folytatása és egy tavaly megjelent mozifilm is.

hirdetés

Május 16-án válik elérhetővé A Stallone család (The Family Stallone) 10 részes 2. évada. A Sylvester Stallone famíliáját bemutató reality folytatásában a család négy évtized után végleg elhagyja Hollywoodot, és keletre költözik. Sophia és Sistine New Yorkban teljesítik be álmaikat, Scarlet Miamiban jár főiskolára, és itt talál új szerelemre, Sly és Jen pedig az üres családi fészket elhagyva Palm Beach-re költözik. Azonban a távolság nem tudja szétszakítani a családot.

7 hónappal a hazai mozis premiert követően, 17-től a SkyShowtime-on is megtekinthető lesz Az ördögűző: A hívő (The Exorcist: Believer). Mióta 12 évvel ezelőtt egy haiti földrengésben meghalt a terhes felesége, Victor Fielding egyedül neveli a lányát, Angelát. A lány a barátnőjével együtt eltűnik az erdőben, és csak három nap múlva kerülnek elő, azonban semmi emlékük nincs a történtekről. Angelát viszont megszállta egy titokzatos démoni lény, Victor pedig kétségbeesésében megkeresi az egyetlen élő embert, aki tanúja volt ilyesminek korábban: Chris MacNeilt. A horrorfilm főszereplője Leslie Odom Jr., az Oscar-díjas Ellen Burstyn pedig az 1973-as film óta először tér vissza Chris MacNeil szerepében.

A Disney+ májusi újdonságairól itt írtunk. Hamarosan bemutatjuk a Netflix, az HBO Max és a Prime Video következő hónapban debütáló produkcióit is.

hirdetés

Újabb nagy nemzetközi streaming szolgáltató indul Magyarországon

29. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Forma-1: Magyar Nagydíj

Ők 32-en lesznek a idei Sztárbox versenyzői - íme a teljes lista

Leleplezték a Farm VIP 5. évadának versenyzőit

Megvan, hogy mikor indul az Újratervezés 4. évada a TV2 Klubon

Kiderült, hogy kik lesznek a Sztárbox idei évadának műsorvezetői és kommentátorai