A SkyShowtime márciust követően áprilisban is számos premierrel jelentkezik majd. Ezúttal a 7 legfontosabb produkciót mutatjuk be, amelyek a jövő hónaptól lesznek megtekinthetőek a streaming szolgáltatón. Többek közt Ewan McGregor legújabb sorozata, egy tavaly megjelent mozifilm, korábban elkezdett évadok folytatásai és egy Star Trek széria utolsó etapja is elérhetővé válik a következő hónapban.

Egy úriember Moszkvában

Április 5-én, dupla résszel debütál a Boat Story 1. évada a SkyShowtime-on. A 6 részes thriller-drámaszéria további epizódjai hetente kerülnek be a kínálatba. A minisorozatban, amikor a két nehéz sorsú idegen, Janet és Samuel egy hajóroncson kokainra bukkannak, nem akarnak hinni a szemüknek. Miután megegyeznek, hogy eladják a drogot, és elfelezik a pénzt, hamarosan rendőrök, álarcos bérgyilkosok és egy „Szabó” néven ismert elegáns, öltönyös gengszter elől kell menekülniük. A produkciót tavaly novemberben mutatták be a BBC One-on.

hirdetés

Szintén 5-én, egy nappal az amerikai premiert követően indul a Star Trek: Discovery 10 epizódból álló 5., és egyben utolsó etapja. A sci-fi széria ezt követően hetente jelentkezik új résszel. Burnham kapitány és a USS Discovery legénysége egy rejtély nyomára bukkan, és ezzel kezdetét veszi egy kalandos galaxisbeli utazás. Céljuk, hogy megtalálják az ősi erőt, amelynek létezését évszázadok óta szándékosan eltitkolták. Azonban mások is vadásznak rá – veszélyes ellenfelek, akik mindenre elszántak, hogy megszerezzék ezt az erőt.

7 hónappal a magyar mozis premier után, április 8-tól a SkyShowtime-on is megtekinthető lesz a Bazi nagy görög lagzi 3. (My Big Fat Greek Wedding 3). A családfő halála után Toula megpróbálja felkutatni apja gyermekkori barátait egy családi összejövetel céljából. Emiatt pedig a Portokalosék Görögországba utaznak, ahol egy fergeteges kirándulás, szerelem és fordulatok várnak a család tagjaira. A franchise legújabb részében visszatérnek az ismerős arcok, köztük Nia Vardalos, John Corbett, Elena Kampouris, Andrea Martin és Lainie Kazan is.

11-én érkezik a streaming szolgáltatóra a Ted című produkció 1. évadának 3 részből álló 2. felvonása. Az etap első fele február 22-én vált elérhetővé. A népszerű Ted-filmek előzménysorozatában John Bennett bostoni tinédzserként tér vissza legjobb barátja és örök villámtesója, a mocskos szájú plüssmackó társaságában. A 90-es években, miután a népszerűsége leáldozott, Ted kénytelen volt beiratkozni a középiskolába a legjobb haverjával, Johnnal, és megtapasztalni a tinédzserlét szépségeit és árnyoldalait. A vígjátékszéria január 11-én mutatkozott be a Peacock-on.

Április 18-án tripla résszel debütál a platformon az Ewan McGregor és Mary Elizabeth Winstead főszereplésével készült Egy úr Moszkvában (A Gentleman in Moscow). A 8 epizódos miniszéria új részei hetente érkeznek majd a streaming szolgáltatóra. Alexander Rosztov gróf az orosz forradalmat követően rájön, hogy dicső múltja ellenére a történelem a rosszfiúk között tartja számon. A szovjet bíróság a pazar Hotel Metropol egyik padlásszobájába száműzi, és halál fenyegeti, ha valaha újra kiteszi a lábát az utcára. Ahogy telnek az évek, Rosztov beszűkült világában az érzelmi felfedezések új horizontot nyitnak meg előtte. A produkció Amor Towles azonos című regénye alapján készült, és március 29-én lesz a premierje a Paramount+-on.

23-án tripla résszel érkezik a SkyShowtime-ra az Apples Never Fall című drámasorozat. A 7 epizódból álló miniszéria további epizódjai hetente kerülnek be a kínálatba. Az egykori teniszedzők, Stan és Joy eladták sikeres teniszakadémiájukat, és arra készülnek, hogy végre kiélvezzék munkájuk gyümölcsét. Viszont minden megváltozik, amikor egy sebesült fiatal nő bekopogtat az ajtójukon. Amikor Joy hirtelen eltűnik, a gyerekek kénytelenek újra beleásni magukat szüleik úgynevezett tökéletes házasságába, és lassan fény derül a család legsötétebb titkaira. A széria Liane Moriarty azonos című regényének az adaptációja, mely március 14-én debütál a Peacock-on.

Április 24-én jön a streaming szolgáltatóra a Szexi dög (Sexy Beast) 1. szezonjának 4 részes második fele. A 8 epizódból álló brit bűnügyi dráma első felvonása március 7-én került be a kínálatba. Gal és Don két jó barát, akik nem mellesleg kisvárosi tolvajok, a 90-es évekbeli Kelet-Londonban élvezik az élet szépségeit. Teddy Bass, a hírhedt és alattomos gengszter ráveszi őket, hogy csatlakozzanak a szervezetéhez. Ám ahogy egyre feljebb jutnak a bűnözők világában, életük örökre megváltozik. A produkció a 2000-ben megjelent, azonos című film előzménysorozata.

hirdetés

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en