A SkyShowtime februárban is számos premierrel jelentkezik majd, amelyek közül cikkünkben bemutatjuk a 7 legfontosabb produkciót. Jövő hónapban többek közt 2023-ban debütált mozifilmek, egy bűnügyi filmdráma, két vígjátékszéria, egy thrillersorozat és egy népszerű videójáték alapján készült széria folytatása is elérhetővé válik.

Mission: Impossible – Leszámolás – Első rész

Február 8-tól lesz elérthető a The Lovers című vígjátéksorozat első két része. A 11 epizódos széria ezt követően hetente jelentkezik majd új résszel. Janet egy belfasti szupermarketben dolgozó, mocskos szájú alkalmazott, akit látszólag semmi sem érdekel, még a saját élete sem. Seamus, aki városi lakos és politikai műsort vezet, látszólag tökéletes életet él a híres barátnőjével Londonban. Így amikor Seamus beesik Janet világába, rögtön konfliktusba is kerülnek egymással. Később azonban rejtélyes módon vonzódni kezdenek egymáshoz.

hirdetés

7 hónappal a magyar mozis premiert követően, 9-től a SkyShowtime-on is megtekinthető lesz a  Mission: Impossible – Leszámolás – Első rész (Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One). A Tom Cruise nevével fémjelzett franchise legújabb produkciójában Ethan Hunt és az IMF-csapata egy félelmetes, az egész emberiségre veszélyt jelentő új fegyver felkutatására indul. Mivel a jövő irányítása és a világ sorsa forog kockán, ezért halálos hajsza veszi kezdetét a Föld körül. Egy titokzatos, korlátlan hatalommal rendelkező ellenséggel szembesülve Ethan kénytelen belátni, hogy ennél a küldetésnél semmi sem lehet fontosabb – még azok élete sem, akik a legtöbbet jelentik számára.

Fél évvel a hazai mozis premier után, szintén február 9-én a streaming szolgáltató kínálatába is bekerül a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem). Az animációs filmben, miután évekig elzárkózva éltek az emberek világától, a teknőctestvérek most útnak indulnak, hogy hőstetteikkel megnyerjék New York szívét, és normális tinédzserekként fogadják el őket. Új barátjuk, April O’Neil segít nekik fellépni egy rejtélyes bűnszövetkezet ellen, de amikor egy mutánshadsereg szabadul rájuk, kiderül, hogy nagy fába vágták a fejszéjüket.

Szintén ezen a napon, dupla résszel debütál a Halo 2. évada. A 8 epizódból álló etap többi epizódja hetente kerül majd fel a platformra. A népszerű videójáték alapján készül sorozat folytatásában egy kietlen bolygón történő eseményt követően John nem tud szabadulni az érzéstől, hogy a háborúja hamarosan fordulóponthoz érkezik. Be akarja bizonyítani, hogy a Covenant az emberiség legnagyobb erődítményének megtámadására készül. Miközben a galaxis sorsa egy hajszálon függ, John elindul, hogy megtalálja az emberiség megmentésének vagy kihalásának kulcsát, a Halot.

Február 19-én válik elérhetővé a The Woman in the Wall 1. évadának első két része. A 6 epizódból álló thrillersorozat ezt követően minden héten új résszel jelentkezik majd. A széria Írország egyik legmegdöbbentőbb botrányát, a Magdolna-mosodák néven hírhedtté vált embertelen intézmények történetét dolgozza fel. Lorna Brady egyik reggel arra ébred, hogy egy holttest hever a házában. Ám Lornának fogalma sincs, hogy a halott nő kicsoda, vagy hogy ő maga lehet-e felelős a nyilvánvaló gyilkosságért, ugyanis már régóta alvajáró, és a betegség egy szélsőséges formájában szenved, amire akkor jött rá, mikor a Kilkinure kolostorba zárták.

22-én érkezik a SkyShowtime-ra a Heist 88 című bűnügyi dráma. A film középpontjában Jeremy Horne, egy profi bűnöző áll, akinek veleszületett képessége, hogy bárkit rá tud venni szinte bármire. Miután úgy dönt, hogy csinál még egy utolsó balhét, mielőtt börtönbe kerül, Horne négy fiatal banki alkalmazottat toboroz, hogy lopjanak el közel 80 millió dollárt az ország bankrendszeréből egy vakmerő támadás során.

Szintén február 22-én debütál a népszerű Ted-filmek azonos című előzménysorozatának 1. etapjának négy epizódos első fele. A produkció második felvonása április 11-én kerül be a SkyShowtime kínálatába. John Bennett bostoni tinédzserként tér vissza legjobb barátja és örök villámtesója, a mocskos szájú plüssmackó társaságában. A 90-es években, miután a népszerűsége leáldozott, Ted kénytelen volt beiratkozni a középiskolába a legjobb haverjával, és megtapasztalni a tinédzserlét szépségeit és árnyoldalait.

A Disney+ januári friss produkcióiról itt, míg a Prime Videóra érkező újdonságokról itt írtunk. A Netflix sorozatpremierjeit itt, filmes újdonságait pedig itt mutattuk be.

hirdetés

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon