Decembert követően most is bemutatjuk, hogy milyen produkciókkal bővül a Prime Video kínálata az év első hónapja során. Januárban az előző hónaphoz képest kevesebb, összesen 10 újdonság érkezik a streaming szolgáltatóra, ám rendkívül színes alkotásokkal bővül a kínálat. Többek közt Kaley Cuoco és Nicole Kidman egy-egy vadonatúj produkcióját, animációs szériát, dokumentumfilm-sorozatot és realitykat is nézhetünk.

Role Play

Január 1-jén indult a Marry My Husband című koreai dramedy-fantasy széria 16 részes 1. szezonja. A történet középpontjában Ji-won áll, akit a férje meggyilkolt, miután szemtanúja volt, ahogy megcsalja őt a legjobb barátnőjével. A nő bosszúszomjasan tér vissza a tragikus események előtti időkbe, és elkezdi a második életét élni.

hirdetés

5-én került be a kínálatba az Oscar-díjra jelölt Saoirse Ronan és Paul Mescal főszereplésével készült A látogató (Foe). A sci-fi thrillerben egy házaspár, Hen és Junior élete a feje tetejére áll, amikor egy idegen érkezik a farmjukra, és közli a férjjel, hogy őt egy nagy űrállomásra küldik, felesége pedig egy robot társaságában otthon marad. A film alapjául Iain Reid azonos című, best seller regénye szolgált.

Szintén január 5-én érkezett meg a platformra a James May: Emberünk… (James May: Our Man in India). A 3 részes dokumentumfilm-sorozat 3. évadában James May belevág eddigi legnagyobb kalandjába: egy 4800 kilométeres, parttól partig tartó utazásba Indián keresztül. Ugyanekkor jött a streaming szolgáltatóra a LOL: Qui rira le dernier? 6 epizódból álló 2. etapja. A kanadai realityben 10 versenyző megpróbálja elsajátítani az ellenfelek megnevettetésének művészetét, miközben ők maguk is próbálják megőrizni a póker arcukat. Aki sikeresen teljesíti a kihívást, az 100 000 dollárt nyer jótékonysági célra.

12-én debütál Kaley Cuoco és David Oyelowo közös akcitó-thrillerje, a Role Play. Emma a csodálatos férjével és két gyermekével New Jersey külvárosában él. Azonban emellett titkos életet él bérgyilkosként, és erre a titokra a férje, Dave is rájön, amikor a pár úgy dönt, hogy egy kis szerepjátékkal fűszerezik a házasságukat.

Január 18-tól lesz megtekinthető egy vadonatúj olasz vígjátéksorozat, a No Activity: Niente da Segnalare. A 6 epizódos 1. szezonban három, nagyon különböző feladatokat ellátó pár – két rendőr, két diszpécser és két bűnöző – együtt ragad a munkaterületükön, legyen az egy rendőrautó, egy rádióállomás vagy egy konténer. Ahogy a várakozás elhúzódik, személyes történeteik komikus párbeszédekben bontakoznak ki, és szokatlan kötelékek alakulnak ki közöttük.

19-én indul a Hazbin Hotel című animációs széria 8 részből álló 1. évada. Lucifer lánya, hogy erőszakmentes alternatívát találjon a pokol túlnépesedésének csökkentésére, rehabilitációs hotelt nyit, ahol egy csapat démonnak kínál esélyt a megváltásra. Szintén ezen a napon érkezik a Graham Norton műsorvezetésével készült, 2 epizódos LOL: Last One Laughing Ireland, amelyben Írország 10 legkeresetteb humoristája minden eszközt bevet, hogy megnevettessék egymást, a legkitartóbb pedig 50 000 eurót nyer jótékonysági célra.

Január 23-tól lesz megtekinthető a Kevin James: Irregardless című stand up fellépés, amely során a színész és humorista egy órán keresztül szórakoztatja a nézőket. 26-án dupla résszel debütál a Nicole Kidman főszereplésével készült Máshon (Expats) 6 epizódból álló 1. etapja. A drámasorozatban Hongkong lakóinak sokszínű és bonyolult világába csöppenünk bele. Egyetlen esemény gyökerestül felforgatja a nők egy csoportjának életét, akik az egymásra mutogatás és felelősségvállalás között őrlődnek. A produkció Janice Y. K. Lee regényének adaptációja.

A Disney+ januári friss produkcióiról itt írtunk. A Netflix sorozatpremierjeit itt, filmes újdonságait pedig itt mutattuk be.

hirdetés

Újabb nagy nemzetközi streaming szolgáltató indul Magyarországon

29. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Forma-1: Magyar Nagydíj

Ők 32-en lesznek a idei Sztárbox versenyzői - íme a teljes lista

Leleplezték a Farm VIP 5. évadának versenyzőit

Megvan, hogy mikor indul az Újratervezés 4. évada a TV2 Klubon

Kiderült, hogy kik lesznek a Sztárbox idei évadának műsorvezetői és kommentátorai