A SkyShowtime a tavasz első hónapja során is számos premierrel jelentkezik majd. Ezúttal a 7 legfontosabb produkciót mutatjuk be, amelyek márciustól lesznek megtekinthetőek a streaming szolgáltatón. Többek közt drámasorozatok, thrillerszéria, tavaly debütált filmek és 2023 egyik legnagyobb mozifilmje is elérhetővé válik a következő hónapban.

Oppenheimer

Március 7-én válik elérhetővé a Sexy Beast 1. évadának 4 részes első fele. Gal és Don két jó barát, akik nem mellesleg kisvárosi tolvajok, a 90-es évekbeli Kelet-Londonban élvezik az élet szépségeit. Teddy Bass, a hírhedt és alattomos gengszter ráveszi őket, hogy csatlakozzanak a szervezetéhez. Ám ahogy egyre feljebb jutnak a bűnözők világában, életük örökre megváltozik. A drámasorozat többi epizódja április 25-én érkezik a streaming szolgáltatóra.

hirdetés

8-án debütál a SkyShowtime-on a Mary & George című brit történelmi drámaszéria 7 részből álló 1. etapja. A produkció ezt követően hetente jelentkezik új epizóddal. Mary Villiers a jóképű és karizmatikus fiát, George-ot arra nevelte, hogy elcsábítsa I. Jakab királyt, és teljhatalmú király szeretőjévé váljon. A cselszövések eredményeképpen a szerény körülmények között élő páros az angol királyi udvar leggazdagabb, legelőkelőbb és legbefolyásosabb szereplőjévé emelkedik. Mivel Angliát a spanyol invázió és az utcai lázadások réme egyaránt fenyegeti, a tét óriási.

Március 15-én kerül be a kínálatba A küldöttek (The Envoys / Los Enviados) 8 epizódos 2. szezonja. A mexikói thrillersorozat folytatásában Pedro Salinas és Simón Antequera papok egy galíciai kolostor rejtélyeinek és a kolostorban elkövetett gyilkosság mélyére ásnak. Amikor három vak apáca egy állítólagos csoda bekövetkeztéről számol be, a hazugság és a hit közötti harc csak fokozódik. Mindeközben házigazdájuk, Joaquin hirtelen meghal, a kettős nyomozásba keveredett papok pedig nemcsak a misztikus, hanem egy sokkal földhözragadtabb igazsággal is szemben találják magukat.

Szintén ezen a napon jön a streaming szolgáltatóra a Champions című dramedy. A Woody Harrelson főszereplésével készült filmben az egykori másodvonalbeli kosárlabdaedzőt a bíróság a sorozatosan bekövetkező szerencsétlen eseményeket követően arra kötelezi, hogy egy speciális olimpiai csapatnak legyen az edzője. Kezdetben kétkedik a csapatban rejlő lehetőségekben, de hamar rájön, hogy a csapat sokkal többre képes, mint azt valaha gondolták. Az Amerikában tavaly márciusban debütált produkció a 2018-as Goya-díjas spanyol film, a Campeones alapján készült.

8 hónappal a magyar mozis premiert követően, március 21-től a SkyShowtime-on is megtekinthető lesz a tavalyi év egyik legnagyobb filmje, az Oppenheimer. Az ikonikus rendező, Christopher Nolan első életrajzi drámája a zseniális fizikusnak, J. Robert Oppenheimernek az atombomba fejlesztésében játszott szerepéről szól, valamint arról az érdekfeszítő paradoxonról, amivel kockára teszi a világot, csak hogy megmenthesse azt. A nagyszabású történet főszereplője Cillian Murphy, aki mellett olyan sztárok láthatóak még, mint Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Josh Hartnett, Florence Pugh, Josh Peck és Rami Malek.

24-én válik elérhetővé a Please Don’t Destroy: The Treasure of Foggy Mountain. A Saturday Night Live-ból ismert három humorista, Martin Herlihy, John Higgins és Ben Marshall – ismertebb nevükön a Please Don’t Destroy szkeccs-komikus trió – játsszák a vígjáték főszereplőit. A gyerekkori barátok kalandos utazásra indulnak a vadonban, hogy megtaláljanak egy felbecsülhetetlen értékű elveszett kincset. Útjuk nem mondható egyszerűnek, hiszen szőrtelen medvékkel, kíváncsiskodó vadőrökkel és egy álszent szektavezérrel is találkoznak.

7 hónappal a hazai mozis bemutató után a streaming szolgáltatóra is felkerül a Kivert kutyák (Strays) című élőszereplős vígjáték. Egy kutya mindig hazatalál, főleg, ha bosszút akar állni a szemét gazdin, aki kidobta. A film története szerint egy magára hagyott kutya összeáll kóbor társaival, hogy megleckéztesse egykori gazdáját, aki a sorsára hagyta őt.

Hamarosan bemutatjuk a Netflix, az HBO Max, a Disney+ és a Prime Video következő hónapban debütáló produkcióit is.

hirdetés

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon