Az HBO Max áprilisi sorozatpremierjeit követően most bemutatjuk, hogy milyen friss produkciók kerülnek be a platform kínálatába május 21-ig. Ezen a napon ugyanis az HBO Maxot leváltja a Max. Ettől a hónaptól 6 sorozatos újdonság közül válogathatunk majd a streaming szolgáltatón. Többek közt elérhetővé válik egy népszerű vígjátéksorozat új évada, az HBO egyik friss, saját gyártású sorozata és két lengyel széria folytatása is.

Hacks – A pénz beszél

Május 2-án dupla epizóddal debütált a Hacks – A pénz beszél (Hacks) 9 részes 3. évada. A vígjátéksorozat minden héten két új epizóddal jelentkezik majd. Egy évvel a 2. etap története után Ava és Deborah külön utakon járnak; Ava összeköltözik az új barátnőjével, Deborah pedig a sikeres showműsorát vezeti. Azonban semmi sem úgy alakul, ahogyan ők szeretnék.

hirdetés

Szintén ezen a napon 4 résszel debütált az HBO Latin Amerika saját gyártású vígjátéksorozata, a Féltucat (Six Is Not a Crowd / Felices los 6). A 8 epizódos produkcióból ezt követően minden héten 2 rész kerül be a kínálatba. Carolina és Damián remekül passzolnak, de nagyon eltérő elképzeléseik vannak a szexről és a szerelemről. Vajon képesek mégis együtt maradni?

Május 2-án érkezett meg a platformra egy lengyel krimiszéria, A halál angyala (Angel of Death / Szadz) 7 epizódból álló 3. szezonja. A történetben egy évet ugrunk az időben, miután Piotr elmenekült. Wolnicki az erdőben bujkálva próbálja elfedni a nyomait. Ezen a napon került be a kínálatba egy újabb lengyel produkció, Az elítélt (The Convict / Skazan) 7 részes 3. évada is. A sorozat folytatásában továbbra is a női börtön elítéltjeinek viszontagságos mindennapjait követhetjük nyomon.

9-én dupla résszel debütál a Hazug Csajok Társasága: Az eredendő bűn 2. etapja, amely a Hazug Csajok Társasága: Nyári iskola (Pretty Little Liars: Summer School) alcímet kapta. A 8 epizódos szériából hetente új rész érkezik majd a streaming szolgáltatóra. Tabby, Noa, Imogen, Faran és Mouse nyári iskolába kényszerülnek, miközben az őket zaklató “A” még mindig szabadon van. 13-án indul az Adult Swim animációs sorozata, a Mosoly Zrt. (Smiling Friends) 2. szezonja. A 6 részből álló évadban folytatódik annak a vállalkozásnak a dolgozóinak kalandjai, amelynek a célja, hogy boldoggá tegye az ügyfeleit.

A Disney+ májusi újdonságairól itt, a SkyShowtime legnagyobb premierjeiről pedig itt írtunk. A Netflix legújabb sorozatait és friss évadait itt mutattuk be.

hirdetés

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon