Az HBO Max márciusi sorozatpremierjeit követően most bemutatjuk, hogy milyen friss produkciók kerülnek be a kínálatba április során. A következő hónaptól 7 sorozatos újdonság közül válogathatunk majd a streaming szolgáltatón. Többek közt elérhetővé válik Robert Downey Jr. friss szériája, két dél-amerikai produkció, de reality, dokumetumfilm-sorozat és animációs széria is érkezik a platformra.

A szimpatizáns

Április 4-én tripla résszel debütál a Szétszakadt ifjúság (Divided Youth / Da Ponte Pra La). A 7 epizódból álló brazil drámasorozat 1. évada ezt követően minden héten két új résszel jelentkezik majd. A São Pauloban játszódó szériában egy, a város perifériáján élő fiatal São Paulo előkelő társaságának legexkluzívabb iskolájába kezd járni. Mindezt azért teszi, hogy megtalálja azt, aki megölte a legjobb barátját.

hirdetés

6-án indul a Spencer (All American) 6. etapja. A produkcióból minden héten új rész kerül be a kínálatba. Jordan és Spencer hivatalosan is részt vehet az NFL drafton, Olivia pedig visszatér Londonból. Spencernek és Oliviának újra egymásra kell hangolódnia, miután hosszabb időt töltöttek külön, miközben Layla és Jordan kapcsolata akadályokba ütközik, Coop támogatja Patience-t a gyógyulás útján, Asher és Jamie pedig a szülői kihívásokra összpontosít. A produkció új szezonja a hónap elején debütál az amerikai The CW-n.

Április 15-én lesz a premierje A szimpatizánsnak (The Sympathizer). A Viet Thanh Nguyen Pulitzer-díjas regénye alapján készült, 7 epizódos minisorozatból minden héten új rész érkezik a platformra. A szimpatizáns egyszerre kém-thriller és kultúrközi szatíra egy félig francia, félig vietnámi kommunista kém hányattatásairól a vietnámi háború végnapjaiban, majd Egyesült Államok-beli száműzetése alatt. A főszerepben a Cowboy Bebop – Csillagközi fejvadászokból is ismert Hoa Xuande látható, de Sandra Oh és a friss Oscar-díjas Robert Downey Jr. is szerepel benne, utóbbi pedig a széria executive producere is.

21-én dupla epizóddal debütál egy új mexikói drámasorozat, a Sierra Madre: Küzdelem az Édenkertben (Sierra Madre: Clash in Paradise / Sierra Madre: Prohibido Pasar). A produkció ezt követően minden héten új résszel jelentkezik. A történet feltárja Monterrey elitjének titkait, mindezt a Parras család szemszögéből bemutatva. A família mindent megtesz azért, hogy kívülről tökéletesnek tűnjenek, ám semmi sem az aminek látszik.

Április 22-én érkezik a streaming szolgáltatóra a Robert Durst halálos élete (Jinx: The Life and Deaths of Robert Durs) című dokumentumfilm-sorozat. A 12 részből álló produkció bemutatja az ingatlan-ikont, aki egy sor megoldatlan bűncselekmény fő gyanúsítottja. Végig követhetjük a tárgyalását és sok részletre is fény derül az üggyel kapcsolatban.

25-én kerül be a kínálatba a Vilma (Velma) teljes 2. szezonja. A Scooby-Doo felnőtteknek szóló spinoffja feltárja a Rejtély Rt. eredetét a banda szemüveges nyomozójának, Vilmának a szemén keresztül. 27-én indul az Itt vagyunk (We’re Here) című reality 6 epizódos 4. évada, ezt követően pedig minden héten új rész érkezik a platformra. A produkcióban Amerika kisvárosainak lakóit szervezik be, hogy vegyenek részt egy egyéjszakás drag show-ban.

A SkyShowtime legnagyobb április újdonságairól itt írtunk. Hamarosan bemutatjuk az HBO Max filmpremierjeit, valamint a Netflix, a Disney+ és a Prime Video következő hónapban debütáló produkcióit is.

hirdetés

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en