Az HBO Maxra februárt követően márciusban is számos friss produkció érkezik. A következő hónaptól 8 sorozatos újdonság közül válogathatunk majd a streaming szolgáltatón. Többek közt elérhetővé válik Kate Winslet minisorozata, több drámaszéria, egy adaptáció és egy animációs alkotás is.

A rezsim

Március 1-jén indul az Adult Swim animációs sorozata, a Királyi Krékerek (Royal Crackers) 2. évada. Ezt követően minden héten új rész kerül be a kínálatba. Stebe és Theo kénytelen szembenézni apjuk sötét múltjával, miközben Theo még mindig a bukása következményeivel küzd és megpróbál haladni az önelfogadás útján. 4-én válik elérhetővé a Kutyaotthon (Dog House) 3 epizódból álló 5. etapja. A dokumentumfilm-sorozat a Godmanchesterben található Wood Green állatmenhelyet mutatja be.

hirdetés

4-én lesz a premierje Kate Winslet vadonatúj minisorozatának, A rezsimnek (The Regime). A 6 részes produkció hetente jelentkezik majd új epizóddal. A szatirikus dramedyben az ország első embere, Elena Vernham kancellár jó ideje nem hagyta el a palotát, és emiatt egyre paranoiásabbá, instabilabbá válik. Magányában egy érzelmileg labilis katonához és bizalmasához, Herbert Zubakhoz fordul segítségért. Ahogy Zubak befolyása a kancellár felett egyre nő, Elena hatalmának kiterjesztésére tett kísérletei végül azt eredményezik, hogy mind a palota, mind az ország széthullik körülötte.

Március 7-től lesz megtekinthető egy lengyel krimisorozat, A védőügyvéd (The Disappearance / Chylka) 1. és 2. szezonja. A történet szerint egy 3 éves kislány rejtélyes körülmények közt eltűnik. A szülei megkérik a család barátját, Joanna Chylka ügyvédet, hogy segítsen nekik az ügyben, ugyanis miután rendőrség nem talál emberrablásra utaló jeleket, a szülőket gyanúsítják. 12-én indul A takarítónő (The Cleaning Lady) című thrillersorozat 3. évada. A széria epizódjai hetente kerülnek majd fel az HBO Maxra. Thony megpróbálja megakadályozni Fiona deportálását, miközben a férfi egyre mélyebbre kerül a bűnözői alvilágban, a helyzetén pedig Nadia Robert meggyilkolásának következményei sem segítenek.

14-én kerül be a kínálatba a Megkerültek (Found) 13 részből álló 1. szezonja. Évente több mint 600 ezer ember tűnik el az Egyesült Államokban, több mint felük színes bőrű és gyakran látszólag meg is feledkeznek róluk. Gabi Mosley PR-szakember és csapata gondoskodik arról, hogy mindig legyen valaki, aki keresi az elfelejtett eltűnt embereket.

Szintén március 14-én debütál dupla résszel a Lányok a buszon (The Girls on the Bus) 1. etapja. A 10 epizódos politikai drámasorozat hetente jelentkezik majd új résszel. A produkció négy újságírónőt követ, akik ugyan más-más oldalt képviselnek, de mégis együtt utaznak az amerikai elnökválasztás kampánykörútján. Sadie, Grace, Lola és Kimberly barátságot, szerelmet és egy olyan botrányt is talál, amely nem csak az elnökséget, hanem az egész demokráciát is megbuktathatja. A széria Amy Chozick Chasing Hilary című memoárja alapján készült.

28-án érkezik az HBO Maxra a Casa Grande című drámasorozat 6 epizódos 1. évada. A produkcióban több, az észak-kaliforniai tanyavilágban élő család életébe nyerhetünk betekintést, miközben a széria a bevándorlás, a kultúra és a család egyetemes témáit járja körül.

A SkyShowtime legnagyobb márciusi újdonságairól itt írtunk. Hamarosan bemutatjuk az HBO Max filmpremierjeit, valamint a Netflix, a Disney+ és a Prime Video következő hónapban debütáló produkcióit is.

hirdetés

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon