Az HBO Maxra februárban is számos friss produkció érkezik. Ettől a hónaptól 7 sorozatos újdonság közül válogathatunk majd a streaming szolgáltatón. Többek közt elérhetővé válik egy bűnügyi drámaszéria 2. évada, két népszerű produkció befejező etapja, egy dokumentumfilm-sorozat folytatása és egy anime széria is.

Az ifjú Sheldon

Február 1-jén került be a kínálatba A halál angyala (Angel of Death / Szadz) című lengyel krimisorozat 7 részes 2. évada. Opole-ban egy fiatal nőt megöl egy sorozatgyilkos. Agnieszka Polkowska rendőrfőnöknek szembe kell néznie saját múltjával, annak érdekében, hogy megoldja az ügyet. Szintén ezen a napon vált elérhetővé Az elítélt (The Convict / Skazana) 8 epizódból álló 2. etapja. A lengyel bűnügyi drámában egy jogtalanul bebörtönzött bírónő bosszút akar állni azokon, akik rács mögé juttatták, miközben túl kell élnie az általa egykor elítélt nők között.

hirdetés

2-án érkezett meg a streaming szolgáltatóra a Natalia Grace különös esete (The Curious Case Of Natalia Grace) 6 epizódos 2. szezonja. A dokumentumfilm-sorozat folytatása ezúttal az ukrán árva szemszögéből mutatja be a történetet. 5-én indult Larry David kultsorozatának, a Félig üresnek (Curb Your Enthusiasm) a 10 részből álló 12., és egyben utolsó évada. A szezon során kiderül, hogyan végződik Larry, a legjobb barátja, Jeff, és annak feleségének története.

Február 8-án dupla résszel debütál az Ansel Elgort főszereplésével készült Tokyo Vice 2. etapja. A 8 részes szezon ezt követően hetente jelentkezik majd új epizóddal. A bűnügyi drámasorozatban folytatódik a Japán fővárosban játszódó feszült nyomozás, amelyben egy külföldi újságíró és egy helyi nyomozó mellett egy hostessből lett üzletasszony is fontos szerepet játszik. Az évad új szereplőkkel bővíti a történetet, miközben nagyobb betekintést nyújt a széria főszereplőinek magánéletébe is.

11-én indul egy vadonatúj japán anime sorozat, a Ninja Kamui. A 12 részből álló 1. etapban egy Amerikába szökött ninja megpróbál új életet kezdeni családjával, ám hamarosan rájön, hogy a múlt szellemei bosszúszomjas gyilkosok, akik elől lehetetlen elmenekülni. 21-én lesz a premierje Az ifjú Sheldon (Young Sheldon) 7., befejező szezonjának. Az Agymenők előzménysorozatának 14 epizódos lezárásában a tornádó híre eléri Sheldont és a Németországban tartozkodó Mary-t. Emellett a Cooper-házban káosz uralkodik.

A SkyShowtime legnagyobb februári újdonságairól itt, a Prime Video friss produkcióitól pedig itt írtunk. A Netflix sorozatpremierjeit itt, míg a vadonatúj filmjeit itt mutattuk be. 

hirdetés

Újabb nagy nemzetközi streaming szolgáltató indul Magyarországon

29. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Forma-1: Magyar Nagydíj

Ők 32-en lesznek a idei Sztárbox versenyzői - íme a teljes lista

Leleplezték a Farm VIP 5. évadának versenyzőit

Megvan, hogy mikor indul az Újratervezés 4. évada a TV2 Klubon

Kiderült, hogy kik lesznek a Sztárbox idei évadának műsorvezetői és kommentátorai