A januári premierek után most bemutatjuk milyen sorozatos újdonságok érkeznek februárban a Netflixre. A következő hónap során 9 vadonatúj szériával és 5 friss évaddal bővül a streaming szolgáltató kínálata. Többek közt elérhetővé válik két produkció utolsó szezonja, egy adaptáció és egy animációs sorozat élőszereplős változata is, miközben spanyol, koreai, japán, brazil vagy lengyel szériák közül is válogathatunk majd.

Egy nap

Február 2-án érkezik a streaming szolgáltatóra egy tajvani romantikus vígjátéksorozat, a Beszéljünk a szexről (Let’s Talk About CHU). A 6 részes 1. évadban egy részmunkaidős vlogger, Chu Ai arra használja a csatornáját, hogy őszintén beszéljen a szexről. Ám a való életben sokkal nehezebbnek bizonyul számára a téma. 7-én lesz a premierje a Luz: A szív ragyogása (Luz: The Light of Heart / Luz) című brazil vígjátéksorozat 1. szezonjának. A fiataloknak szóló produkció középpontjában a kalandor iskolás lány, Luz áll. A kaingang család által felnevelt Luz felkerekedik társával, egy szentjánosbogárral, hogy kiderítsék az igazságot a származásáról.

hirdetés

8-án debütál az Egy nap (One Day). Miután együtt töltötték a diplomaosztó éjszakát, Emma és Dexter külön utakon jár, de az életük továbbra is összefonódik. A 14 epizódból álló romantikus miniszéria David Nicholls azonos című regénye alapján készült. 9-én válik elérhetővé az Alfahímek (Alpha Males / Machos Alfa) című spanyol vígjátéksorozat 2. etapja. A 10 epizódos folytatásban tovább folytatódik a négy jó barát, Pedro, Luis, Raúl és Santi kalandjai a nők uralta új világban.

Szintén február 9-től lesz megtekinthető egy vadonatúj koreai produkció, a Gyilkos paradoxon (A Killer Paradox / Sarinja-ng-Nangam). A 8 részből álló bűnügyi drámában, amikor egyik véletlen haláleset éri a másikat, egy hétköznapi fiatalember véget nem érő macska-egér játékban találja magát egy ravasz detektívvel. 14-én debütál a Jó reggelt, Verônica! (Good Morning, Verônica / Bom Dia, Verônica) 3., és egyben utolsó szezonja. A brazil széria 3 epizódos lezárásban a harmadik testvér után kutatva Verônica az árvaházban nyomoz, ahol Brandão és Matias nevelkedett. Egy kisvárosban találkozik Jerônimóval, a milliomos lótenyésztővel és édesanyjával, Dianával, egy gyönyörű és titokzatos nővel, aki titkokat őriz a hely hátborzongató múltjáról.

15-én jön a streaming szolgáltatóra egy thai romantikus vígjátéksorozat, a Vigyázz, kész, szerelem! (Ready, Set, Love) 6 részes 1. évada. A produkció története szerint egy hétköznapi nő részvételt nyer egy állami szervezésű randivetélkedőre egy olyan világban, ahol alig maradtak már férfiak. Szintén ekkor kerül be a kínálatba a Vince Staples Show című minisorozat. A 6 epizódból álló életrajzi vígjátékszéria a rapper és színész Vince Staplest mutatja be, aki híres is, meg nem is, gazdag is, meg nem is. A férfi a szülővárosában igyekszik boldogulni az élet kihívásai és meglepetései között.

Február 15-től lesz megtekinthető Az utolsó nindzsaklán (House of Ninjas / Shinobi no Ie: House of Ninjas) is. A japán akciósorozat 1. szezonjában évekkel azután, hogy visszavonultak félelmetes nindzsaéletükből, egy problémás családnak vissza kell térnie a titkos küldetések világába egy sor fenyegetés megállítása érdekében. Ugyanezen a napon debütál az AlRawabi Leányiskola (AlRawabi School for Girls) 2. etapja. A jordán, tiniknek szóló drámaszériában folytatódnak a középiskolás lányok kalandjai, amely során nagy hangsúlyt kap a zaklatás és az énkép kérdése is.

16-án kerül be a kínálatba egy friss indonéz vígjátéksorozat, a Komikus káosz (Comedy Chaos / Komedi Kacau). A 10 részből álló produkció története szerint, miután kirúgják saját cégétől, egy tanácstalan férfi, a törékeny házassága és a nehézségekkel küszködő dumaszínháza közepette igyekszik boldogulni. 22-én lesz a premierje az Avatár: Aang legendája című animációs széria alapján készült Avatár: Az utolsó léghajlítónak (Avatar: The Last Airbender). A 10 epizódból álló 1. évadban az Avatár néven ismert fiatal fiúnak el kell sajátítania a négy elemi erőt, hogy megmentsen egy háborúban álló világot és megküzdjön a könyörtelen ellenséggel.

Február 23-án érkezik a streaming szolgáltatóra a Formula-1: Hajsza a túlélésért (Formula 1: Drive To Survive) 6. etapja. Minden egyes vérre menő Forma-1-es futam idején a pilóták, a menedzserek és a csapattulajdonosok magas fordulatszámon élik az életüket, a pályán és azon kívül egyaránt. A produkció ezúttal a 2023-as szezont mutatja be, ahol Max Verstappen sorozatban harmadik világbajnoki címét szerezte meg. 28-án válik elérhetővé a Mocsár (The Mire / Rojst) 3., és egyben utolsó évada, amely a Mocsár: Millenium alcímet kapta. A lengyel bűnügyi szériában a szereplők megtudják az igazságot a Gronty-erdő sötét múltjáról, jelenéről és jövőjéről.

A SkyShowtime legnagyobb februári újdonságairól itt írtunk. Hamarosan bemutatjuk a Netflix filmpremierjeit, valamint az HBO Max, a Disney+, a Prime Video és az RTL+ következő hónapban debütáló produkcióit is.

hirdetés

Újabb nagy nemzetközi streaming szolgáltató indul Magyarországon

29. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Forma-1: Magyar Nagydíj

Ők 32-en lesznek a idei Sztárbox versenyzői - íme a teljes lista

Leleplezték a Farm VIP 5. évadának versenyzőit

Megvan, hogy mikor indul az Újratervezés 4. évada a TV2 Klubon

Kiderült, hogy kik lesznek a Sztárbox idei évadának műsorvezetői és kommentátorai