Januárt követően most is bemutatjuk, hogy milyen produkciókkal bővül a Prime Video kínálata ebben a hónapban. Februárban összesen 9 újdonság érkezik a streaming szolgáltatóra, melyek közt filmek, sorozatok, dokumentumfilm és animációs széria is megtalálható. Többek közt egy ismert film sorozatos változata, Jennifer Lopez új produkciója és A nagy pénzrablás egyik fontos szereplőjének alkotása is elérhetővé válik.

This Is Me…Now: A Love Story

Február 2-án került be a kínálatba a Brad Pitt és Angelina Jolie főszereplésével készült Mr. & Mrs. Smith című film alapján készült, azonos című sorozat. Két idegen munkát kap egy kémügynökségnél, amely gazdagsággal és utazással teli életet kínál nekik. Van azonban egy csapda is: új személyazonosság egy elrendezett házasságban. A 8 részes szériában Mr. és Mrs. Smitht ezúttal Donald Glover (Atlanta) és Maya Erskine (PEN15) alakítja.

hirdetés

9-én érkezik a streaming szolgáltatóra az Upgraded. A romantikus vígjátékban Ana-t, a feltörekvő művészeti gyakornokot a főnöke az utolsó pillanatban munkaügyben meghívja Londonba. Első osztályon utazva találkozik a jóképű és gazdag Williammel, aki összetéveszti a lányt a főnökével. Ezzel pedig nem várt események láncolata indul be. A főszereplőket a Riverdale-ből ismert Camila Mendes és a Shadow and Bone – Árnyék és csontban Malyen Oretsevet játszó Archie Renaux formálja meg.

Február 12-én jön a platformra egy olasz romantikus vígjáték, a Pensati Sexy. A 30-as éveiben lévő Maddalena élete teljesen káosz, ugyanis a karrierje és a szerelmi élete is zsákutcába futott. Meggyőzi magát arról, hogy nem elég szexi, és mindent meg kell tennie, hogy azzá váljon. Ekkor találkozik az őrangyalával, aki egy valódi pornósztár, Valentina Nappi személyében érkezik hozzá. Valentina abban segíti, hogy felfedezze a benne rejlő lehetőségeket nőként és íróként egyaránt.

13-án válik elérhetővé a Five Blind Dates című romantikus vígjáték. A huszonéves Lia élete megreked, amikor szembesül azzal, hogy a nagymamájától örökölt kínai kávézója csődbe megy és nem talál rá a szerelem se. Egy jós szerint azonban a boltjának és a szerelmi életének a sorsa összefonódik, ám az, hogy hogyan, a következő öt randija egyikén derül ki. Családja nyomására Lia beleegyezik, hogy öt különböző udvarlóval találkozzon.

Február 14-től lesz megtekinthető a Fazendo Meu Filme. A brazil romantikus vígjáték középpontjában Fani, egy tinédzser áll. A lány, mint minden kamasz, imádja a barátait, tanul, szerelmes és megőrül a filmekért. A tanév során az édesanyja ragaszkodik hozzá, hogy részt vegyen egy külföldi csereprogramban, így egy évet Londonban fog tölteni. Hamarosan kénytelen szembenézni érzéseivel, miután rájön, hogy váratlanul beleszeretett valakibe. A produkció Paula Pimenta bestsellere alapján készült.

Szintén ezen a napon debütál az El Juego De Las Llaves 6 epizódból álló 3. etapja. A mexikói drámasorozat folytatásában Oscár terápiára jár, hogy feldolgozza Adriana távozását, miközben egy tragikus esemény nagy kihatással lesz az életére. Olivia visszatér a városba a férjével, Bárbara, Carmen, és Leo pedig új klubot nyit. 16-án kerül be a kínálatba a Jennifer Lopez legújabb albumához készült film, a This Is Me…Now: A Love Story. A fantasztikus ruhakölteményekkel, koreográfiákkal és sztárvendégekkel tarkított dokumentumfilm az énekesnő saját szemszögéből meséli el a szerelemhez vezető útját.

Február 23-án válik elérhetővé egy vadonatúj, felnőtteknek szóló animációs sorozat, A galaxis második legjobb kórháza (The Second Best Hospital in The Galaxy). A 8 részes szériában két földönkívüli orvos, Sleech és Klak egy rendkívül veszélyes és potenciálisan úttörő ügyet vállal el, és ezzel magát a létezést is veszélybe sodorják.

29-én érkezik a streaming szolgáltatóra a Reina Roja című spanyol thrillerszéria 8 epizódos 1. szezonja. Antonia Scottnak az intellektusa lehetőséget ad arra, hogy a titkos európai rendőrség élére álljon. Amikor egy befolyásos mágnás fiát kegyetlenül meggyilkolják, és elrabolják Spanyolország leggazdagabb emberének lányát a szervezet mozgásba lendül. A nő együtt kell dolgozzon volt főnökével, a munka során pedig rájönnek, hogy majdnem annyira csodálják és kiegészítik egymást, mint amennyire irritálják egymást. A férfi főszereplőt A nagy pénzrablásban Bogotát alakító Hovik Keuchkerian játsza.

A SkyShowtime legnagyobb februári újdonságairól itt írtunk. A Netflix sorozatpremierjeit itt, vadonatúj filmjeit pedig itt mutattuk be. 

hirdetés

Újabb nagy nemzetközi streaming szolgáltató indul Magyarországon

29. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Forma-1: Magyar Nagydíj

Ők 32-en lesznek a idei Sztárbox versenyzői - íme a teljes lista

Leleplezték a Farm VIP 5. évadának versenyzőit

Megvan, hogy mikor indul az Újratervezés 4. évada a TV2 Klubon

Kiderült, hogy kik lesznek a Sztárbox idei évadának műsorvezetői és kommentátorai