A januári filmpremierek után most ismertetjük, hogy milyen újdonságok érkeznek februárban a Netflixre. Ezúttal – az előző hónaphoz hasonlóan – 8 vadonatúj, saját gyártású film kerül be a streaming szolgáltató kínálatába. Februárban amerikai, spanyol, török, lengyel, német és dél-afrikai alkotások érkeznek a platformra, Valentin napon pedig több romantikus film közül is válogathatunk majd.

Nem kispályás

Február 9-án kerül be a kínálatba egy török romantikus dráma, a Hamu (Ashes / Kül). Egy gazdag családanya élete fenekestől felfordul, amikor olvasni kezdi egy regény kéziratát, és egy megrészegítő fantáziától egy veszélyes afférig különböző dolgokat él át. 13-án érkezik a streaming szolgáltatóra az Ölj meg, kedvesem (Kill Me If You Dare). A lengyel vígjáték bemutatja, hogy milyen súlyos következményei lehetnek egy nyertes lottószelvénynek, amikor egy házaspár elkezdi megtervezni egymás meggyilkolását a pénzért.

hirdetés

14-én debütál a Sowetói románcok (A Soweto Love Story) című dél-afrikai romantikus vígjáték. Egy anya kétségbeesetten várja, hogy három szingli fia végre megházasodjon. Megelégeli a várakozást, ezért elhatározza, hogy annak adja majd a házát, aki elsőként nászra lép, így pedig beindul a verseny az oltárhoz állásért.

Szintén feburár 14-től lesz megtekinthető a Gina Rodriguez (Szeplőtelen Jane), Damon Wayans Jr. (Happy Endings – Fuss el véle!) és Tom Ellis (Lucifer az Újvilágban) főszereplésével készült Nem kispályás (Players). Az egyéjszakás kalandok becserkészésében profi New York-i sportújságírónő beleszeret az egyik célpontjába. Vajon képes lesz az alkalmi szexről komoly kapcsolatra váltani?

Ugyanezen a napon válik elérhetővé a Szívszerész (The Heartbreak Agency / Die Liebeskümmerer) című német romantikus vígjáték is. Amikor egy szkeptikus újságíró egy cikk kedvéért vonakodva részt vesz egy szerelmi bánatot kezelő terápián, végül kitárja a szívét bájos terapeutája előtt. 23-án jön a Netflixre a Tyler Perry által rendezett Mea Culpa. A thriller egy ambiciózus védőügyvédet követ nyomon, aki arra törekszik, hogy kinevezzék partnerré. Azonban választania kell a családja, a munkája és a saját veszélyes vágyai között, amikor elvállalja egy gyilkossággal vádolt művész védelmét.

Február 23-án debütál egy spanyol romantikus filmtrilógia utolsó része, Az ablakomon át 3: Téged nézlek (Through My Window: Looking at You / A través de tu mirada) is. A nyári események után Ares és Raquel úgy dönt, hogy külön utakon folytatják. Amikor azonban télen Barcelonában újra találkoznak, a szerelem és a vágy, amit egymás iránt éreznek, tagadhatatlan. Vajon képesek lesznek megtalálni a módját annak, hogy újra összejöjjenek? A produkciók Ariana Godoy könyvsorozata alapján készültek.

28-án lesz a premierje a 2019-ben megjelent A nyolcas kód folytatásának, A nyolcas kód – 2. résznek (Code 8: Part 2). A sci-fi-akciófilm egy olyan városban játszódik, ahol a képességekkel rendelkezőket elnyomják. Egy volt bűnözőnek a gyűlölt drogbáróhoz kell fordulnia, hogy megvédjen egy lányt a korrupt rendőröktől.

A SkyShowtime legnagyobb februári újdonságairól itt, a Netflix sorozatpremierjeiről pedig itt írtunk. 

hirdetés

Újabb nagy nemzetközi streaming szolgáltató indul Magyarországon

29. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Forma-1: Magyar Nagydíj

Ők 32-en lesznek a idei Sztárbox versenyzői - íme a teljes lista

Leleplezték a Farm VIP 5. évadának versenyzőit

Megvan, hogy mikor indul az Újratervezés 4. évada a TV2 Klubon

Kiderült, hogy kik lesznek a Sztárbox idei évadának műsorvezetői és kommentátorai