Az HBO Max áprilisi filmpremierjeit követően most ismertetjük, hogy milyen új produkciók kerülnek be a platform kínálatába május 21-ig. Ezen a napon ugyanis az HBO Maxot leváltja majd a Max. Ezúttal 12 egész estés alkotást mutatunk be, melyek között sztárok főszereplésével készült produkciók, egy filmpremier és egy népszerű filmsorozat három része is megtalálható.

Szamaritánus

Május 2-án debütált a John Green azonos című regénye alapján készült Teknősök végtelen sora (Turtles All The Way Down). A vadonatúj romantikus dráma története szerint a 16 éves Aza Holmes megpróbálja legyőzni szorongását és rögeszmés-kényszeres személyiségzavarát, amikor ismét találkozik gyermekkori szerelmével, az elbűvölő Davisszel.

hirdetés

3-án érkezett meg a platformra az Amerikai pite három filmje is; a 2001-es Amerikai pite 2., a 2003-ban megjelent Amerikai pite – Az esküvő, amely a sorozat harmadik része, és a 2012-ben debütált Amerikai pite: A találkozó, amiben több évet követően ismét az eredeti szereplőgárda látható. A filmekben egy társaság szerelmi és szexuális kapcsolatait, valamint kalandjait követhetjük nyomon. Szintén ettől a naptól tekinthető meg a Sairose Ronan főszereplésével készült Lady Bird. A Greta Gervig által rendezett dramedyben Christine “Lady Bird” McPherson teljesen olyan mint az anyja, Marion, akivel örökös harcban áll. Marion nővér, és fáradhatatlanul dolgozik, hogy ellássa családját, miután Lady Bird apja elveszíti az állását.

Május 3-a óta nézhető meg a platformon A rendőröm (My Policeman) című romantikus dráma. A Bethan Robert azonos című regénye alapján készült filmben a rendőr Tom, a tanítónőként dolgozó Marion és a múzeumi kurátor Patrick szerelmi háromszögére tekinthetünk vissza négy évtized távlatából. Ugyanezen a napon vált elérhetővé a Richard Gere és Jodie Foster főszereplésével készült Sommersby. Jack Sommersby a polgárháborúban harcol, felesége pedig megkönnyebbül, hogy erőszakos férje távol van tőle. A férfi már hét éve elment, ám neje úgy érzi, hogy vissza fog térni. Ez végül meg is történik, de a háború mintha kicserélte volna Jacket.

8-án került be a kínálatba a Remény és dicsőség (Hope and Glory). Kezdetét veszi a második világháború, az angol kormány pedig hadat üzen a németeknek. A 10 éves Billy édesapját is besorozzák, a családja pedig Ausztráliába akar költözni, de a fiú édesanyja az utolsó pillanatban meggondolja magát. 10-től lesz megtekinthető a megtörtént esetet feldolgozó A tizenhármak (Thirteen Lives). Egy thai fiú focicsapat a heves esőzések miatt elárasztott barlangban reked. A világ legképzettebb búvárai által végül sikeresen végrehajtott mentőakciót az egész világ figyelemmel követi. A főbb szerepekben Colin Farrel és Viggo Mortensen látható.

Május 10-én érkezik a streaming szolgáltatóra Domhnall Gleeson és Rachel McAdams romantikus vígjátéka, az Időről időre (About Time). Tim 21 éves korában megtudja, hogy képes az időutazásra. Megismerkedik a gyönyörű Maryvel, közös életük során pedig sokszor használja a képességét, de rá kell ébredjen, hogy az időutazás nem mentheti meg őt minden bánattól. Szintén ettől a naptól lesz elérhető a Második nekifutás (Second Best) című francia krimi-thriller. Gu megszökik a börtönből és barátjával, Riccivel kirabolnak egy bankot. Az akció sikerül, de közben megölnek egy rendőrt. Blot felügyelő nagyszabású nyomozó munkával és egy spicli segítségével, egy véres összecsapás során kézre keríti Gut.

17-én kerül be a kínálatba a Sylvester Stallone főszereplésével készült szuperhősös akciófilm, a Szamaritánus (Samaritan). A 13 éves Sam Cleary azt gyanítja, hogy a titokzatos, visszahúzódó szomszédja, Mr. Smith egy rejtőzködő Szamaritánus, akit 25 éve halottnak hisznek. Az elharapódzó bűnözés miatt kaotikus állapotok uralkodnak a városban, ezért Sam kötelességének érzi meggyőzni a szomszédját, hogy térjen vissza, és mentse meg Granite Cityt a pusztulástól.

A Disney+ májusi újdonságairól itt, a SkyShowtime legnagyobb premierjeiről pedig itt írtunk. Az HBO Max sorozatos újdonságait itt, míg a Netflix legújabb szériáit és friss évadait itt mutattuk be.

hirdetés

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon

Elindult a Disney+ első közép- és kelet-európai saját gyártású sorozatának forgatása