Az áprilisi filmpremierek után most bemutatjuk, hogy milyen újdonságok érkeznek a tavasz utolsó hónapja során a Netflixre. Ezúttal 9 egész estés alkotás érkezik a streaming szolgáltatóra. Májusban többek közt Brooke Shields és Jennifer Lopez egy-egy vadonatúj produkciója, egy folytatás és egy élő szereplős adaptáció is bekerül a platform kínálatába.

Atlas

Május 1-jén vált elérhetővé egy mexikói vígjáték, a Bunkerzsúr (Down the Rabbit Hole / Fiesta en la madriguera). A gazdagságban felnővő és kiváló nevelést kapott 10 éves Tochtli fényűző életébe kezdenek beszivárogni apja bűnözői tevekénységének sötét árnyai. 3-án került be a kínálatba a Cukormáz nélkül (Unfrosted). 1963-ban, amikor még a tej és a müzli uralják a reggelik piacát, ádáz cégháború kezdődik egy forradalmi új süteményért, a Pop Tartsért.

hirdetés

9-én debütált a Brooke Shields, Miranda Cosgrove és Benjamin Bratt főszereplésével készült A menyasszony anyja (Mother of the Bride). A romantikus vígjátékban egy odaadó anya egy trópusi szigeten található üdülőhelyre repül a lánya esküvőjére. Azonban rájön, hogy a vőlegény apja az ő évtizedek óta nem látott exe.

Május 16-án érkezik a streaming szolgáltatóra A szörny házában (Monster) című indonéz horrorfilm. Miután egy elrabolt kislánynak sikerül megszöknie, visszatér, hogy kiszabadítsa barátját, akit egy elhagyatott házban tartanak fogva a veszélyes emberrablók. 19-től lesz megtekinthető egy manga élő szereplős adaptációja, a Golden Kamuy. A japán produkcióban a hokkaidói határvidéken egy veterán és egy ainu lány katonaszökevényekkel és gonosztevőkkel versengve próbál megszerezni egy elítéltre tetovált térképen látott kincset.

23-án debütál egy 2022-ben megjelent török romantikus vígjáték folytatása, a Jó kezekben 2. (In Good Hands 2 / Sen Büyümeye Bak). Egy tragédia után újra egymásra találó apa és fia próbál új életet kezdeni, de vajon képesek lesznek-e betölteni a szeretett feleség és anya után maradt űrt? A főszerepben a Titkok hálójából is ismert Kaan Urgancioglu látható.

Május 24-én lesz a premierje Jennifer Lopez, Simu Liu és Sterling K. Brown közös sci-fi-thrillerjének, az Atlasnak. Atlas Shepherd, egy terrorelhárítással foglalkozó elemző bizalmatlan a mesterséges intelligenciával kapcsolatban. Csatlakozik egy küldetéshez, hogy elfogjon egy renegát robotot. Azonban amikor a terve kudarcba fullad, rájön, hogy egyetlen reménye, hogy megmentse az emberiség jövőjét a mesterséges intelligenciától az, ha megbízik benne.

29-én válik elérhetővé A gonosz színei: Vörös (Colors of Evil: Red / Kolory zla. Czerwien). A lengyel bűnügyi drámában, amikor Hármasváros tengerpartján egy lány holttestére bukkannak, az ügyész és az áldozat édesanyja szenvedélyesen próbálják kideríteni az igazságot. 31-én jön a streaming szolgáltatóra az Egy részed (A Part of You / En del av dig) című svéd dráma. A középpontban a nővérére irigykedő tinédzser áll, aki nehezen birkózik meg darabokra hullott életével. A lány arra kényszerül, hogy visszataláljon önmagához, miközben az álmai megvalósításának küszöbén áll.

A Disney+ májusi újdonságairól itt, a SkyShowtime legnagyobb premierjeiről pedig itt írtunk. Az HBO Max sorozatos újdonságait itt, míg friss filmjeit itt mutattuk be. A Netflix legújabb szériáit és friss évadait itt ismertettük.

hirdetés

Újabb nagy nemzetközi streaming szolgáltató indul Magyarországon

29. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Forma-1: Magyar Nagydíj

Ők 32-en lesznek a idei Sztárbox versenyzői - íme a teljes lista

Leleplezték a Farm VIP 5. évadának versenyzőit

Megvan, hogy mikor indul az Újratervezés 4. évada a TV2 Klubon

Kiderült, hogy kik lesznek a Sztárbox idei évadának műsorvezetői és kommentátorai