A márciusi filmpremierek után most ismertetjük, hogy milyen újdonságok érkeznek a tavasz második hónapja során a Netflixre. Ezúttal 11 egész estés alkotás érkezik a streaming szolgáltatóra. Áprilisban többek közt egy tavaly megjelent hazai mozifilm, Gillian Anderson új produkciója, Zack Snyder friss egész estés alkotása, adaptációk és egy remake is bekerül a platform kínálatába.

Interjú a herceggel

4 hónappal a mozis premiert követően, április 3-án a Netflixen is elérhetővé vált a Semmelweis. A Vecsei H. Miklós, Nagy Katica és Gálffi László főszereplésével készült életrajzi film az anyák megmentőjéről, Semmelweis Ignácról szól. A gyermekágyi láz sok fiatal anya életébe kerül a szülészeten. Ezért egy orvos új szemléletmóddal igyekszik megmenteni pácienseit.

hirdetés

Szintén ezen a napon került be a streaming szolgáltató kínálatába egy brazil romantikus vígjáték, a Rodeórock (Zero to Hero). Amikor egy önjelölt rocksztárnak helyettesítenie kell híres sertanejoénekes hasonmását, életre szóló választással szembesül: feladja önmagát vagy követi a szívét. 4-én érkezett meg a Netflixre az Erin Doom azonos című regénye alapján készült A könnymester legendája (The Tearsmith / Fabbricante di lacrime). Az olasz romantikus drámában a nehéz árvaházi gyermekévek után Nicát és Rigelt közösen fogadják örökbe. Új otthonukban rájönnek, hogy váratlan, mégis ellenállhatatlan érzések vonzzák őket egymás felé.

Április 5-e óta tekinthető meg a Gillian Anderson, Keeley Hawes, Billie Piper és Rufus Sewell főszereplésével készült Interjú a herceggel (Scoop). A valós eseményeket idéző brit filmdráma bennfentes információ alapján készült arról, hogy a Newsnightnál dolgozó nők hogyan szervezték le András herceg elhíresült interjúját. 12-én debütált egy Fülöp-szigeteki dráma, A nagy utazás Ausztráliába (A Journey). A nő, aki visszautasítja a rákos megbetegedése miatti kezelést, a férjével és legjobb barátnőjével egy tasmaniai útra indul, hogy kipipálja a bakancslistáján szereplő pontokat.

Szintén ezen a napon vált elérhetővé az Amar Singh Chamkila című indiai életrajzi musical-dráma. Egy alázatos énekes pimasz dalszövegei haragra és lángra lobbantják Pandzsábot, miközben korai halálát megelőzően küszködik a kirobbanó sikerrel és a brutális kritikákkal. Ugyanekkor debütált a Lopás (Stolen / Stöld). A svéd dráma bemutatja egy, a Svédország őslakos számi kisebbségéből származó fiatal nő küzdelmét egy olyan világban, ahol egyre erősödik az idegengyűlölet és a fiatalok az öngyilkosságot választják kiútnak. A nő ugyanis személyes okból egy gyilkos nyomába ered. A produkció Ann-Helén Laestadius azonos című regénye alapján készült.

Április 12-e óta megtekinthető a Netflixen a 2015-ben megjelent Vakrandi remakeje, a Papírvékony falak (Love, Divided / Pared con pared) is. A spanyol romantikus vígjáték középpontjában Valentin áll, aki egy mindent újrakezdő zongorista. A szomszédja, David egy zajokat gyűlölő feltaláló. Kettejük történetében az őket elválasztó papírvékony fal segíti a társkeresést. A filmben A nagy pénzrablásban Moszkvát alakító Paco Tous is feltűnik.

19-én lesz a premierje a Zack Snyder által rendezett Rebel Moon 2. rész: A sebejtőnek (Rebel Moon – Part Two: The Scargiver). A Rebel Moon: 1. rész – A tűz gyermeke folytatásában a felkelők az anyavilág könyörtelen erői elleni háborúra készülnek. Eltéphetetlen kötelékek kovácsolódnak, hősök emelkednek fel és legendák születnek.

Április 25-én kerül be a kínálatba az 1987 és 1991 között futott, azonos című japán animációs sorozat élőszereplős filmadaptációja, a City Hunter (Shiti Hanta). A magánnyomozóként dolgozó kivételes mesterlövész és reménytelen playboy, Szaeba Rjó kénytelen-kelletlen szövetséget köt elhunyt társa húgával, hogy kinyomozzák, hogyan halt meg. 29-én válik elérhetővé az Emlékezetes nászút (Honeymoonish/ Shahr zii aleasal) című kuvaiti romantikus vígjáték. Az ifjú házasok a nászútjuk során rájönnek, hogy szinte mindenben különböznek. Vajon az ellenétek tényleg vonzzák egymást?

A SkyShowtime-ra áprilisban érkező legnagyobb filmeket és szériákat itt, a Disney+ premierjeit pedig itt mutattuk be. Az HBO Max új sorozatairól és friss évadairól itt, míg a filmes újdonságairól itt írtunk. A Netflix vadonatúj szériát itt ismertettük.

hirdetés

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)