A februári filmpremierek után most ismertetjük, hogy milyen újdonságok érkeznek a tavasz első hónapja során a Netflixre. Ezúttal 10 vadonatúj, saját gyártású film kerül be a streaming szolgáltató kínálatába. Márciustól többek közt Adam Sandler, Millie Bobby Brown, Lindsay Lohan és Regina King új alkotásait is megtekinthetjük, de koreai, török, francia, argentin, indiai és indonéz filmek közül is válogathatunk majd.

Az űrhajós

Március első napján kerül be a streaming szolgáltató kínálatába A nevem Loh Kiwan (My Name is Loh Kiwan / Ro Gi Wan) című dél-koreai dráma. Loh Kiwan egyedül disszidál Észak-Koreából, és a menekültstátuszért küzd Belgiumban. Itt találkozik egy belga-koreai nővel, Marie-vel, aki már minden reményét elveszítette.

hirdetés

Szintén 1-jén debütál az Adam Sandler főszereplésével készült Az űrhajós (Spaceman). Egy magányos asztronauta immáron hat hónapja egy szólóküldetésen van a Naprendszer peremén. A férfit aggasztja a darabokra hulló földi élete, ezért segítségért fordul az egyetlen közelben lévő lényhez, aki egy, az űrhajóján felfedezett titokzatos entitás. A sci-fi Jaroslav Kalfař 2017-es regényének adaptációja, és fontos szerepet játszik benne Carey Mulligan, Kunal Nayyar, Isabella Rossellini és Paul Dano is.

Március 8-án érkezik a Netflixre Millie Bobby Brown vadonatúj fantasyje, A hercegnő és a sárkány (Damsel). Egy kötelességtudó, fiatal nő hozzámegy egy jóképű herceghez, ám kiderül, hogy a fiú családja fel akarja áldozni őt egy sárkánynak, hogy visszafizessen egy ősi adósságot. A sárkány barlangjában rekedve az eszére és az akaratára kell hagyatkoznia annak érdekében, hogy túlélje a lény fogságában.

14-től lesz megtekinthető a Gaspar 24 órája (24 Hours with Gaspar). Az indonéz disztópikus bűnügyi dráma középpontjában egy magánnyomozó áll. A férfinek már csak 24 órája maradt hátra az életéből, ezt az időt pedig arra szenteli, hogy meghökkentő nyomokat követve feltárja gyerekkori barátja eltűnését. A film Sabda Armandio azonos című regénye alapján készült. Ugyanezen a napon válik elérhetővé A tolvaj nyomában (Art of Love / Ask Sanati) című török romantikus dráma. Amikor az Interpol egyik ügynöke megtudja, hogy az általa üldözött műkincstolvaj a volt szeretője, tervet kovácsol a férfi tetten érésére.

Március 15-én jön a Netflixre a Lindsay Lohan főszereplésével készült Az ír kívánság (Irish Wish). A  romantikus drámában Maddie álompasija éppen arra készül, hogy feleségül vegye az ő legjobb barátnőjét. Amikor Maddie Írországban kíván egyet egy ősi kőtől, másnap arra ébred, hogy ő a mennyasszony. Ám miután az álma valóra válik, a lány hamarosan rájön, hogy valaki egészen más az ő igazi lelkitársa.

Szintén ekkor debütál egy indiai thriller, a Különös gyilkosság (Murder Mubarak). A cselekmény szerint egy edzőt meggyilkolnak egy dehli elit klubban. Ahogy a titkok és hazugságok a felszínre kerülnek, a történet a gyanúsítottak egész sorára irányítja a reflektorfényt. Egy rendőr kihallgatja a 7 gyanúsítottat, és rá kell jönnie, hogy sokkal több titok rejlik az ügyben, mint azt először hitte. 22-én lesz a premierje a Shirley Chisholm: Versenyben a Fehér Házért (Shirley) című életrajzi drámának. Shirley Chisholm úttörőként indul az 1972-es demokrata elnökjelöltségért, miután ő lett az első fekete nő, akit beválasztottak a kongresszusba. A címszereplőt az Oscar-díjas Regina King formálja meg.

Március 27-én kerül be a kínálatba a Nyugodjék békében (Rest In Peace / Descansar en paz). Az argentin bűnügyi drámában Sergio egyre mélyebb pénzügyi helyzetben találja magát és az egészsége is megromlott. A sors úgy hozza, hogy megmenthetné a családját, de ennek ára van: teljesen el kell tűnnie. 29-én válik elérhetővé az 1953-as A félelem bére (The Wages of Fear / Le salaire de la peur) azonos című remake-je. A francia akció-thrillerben, amikor egy olajkútnál történt robbanás többszáz ember életét fenyegeti, egy kiváló csapatot hívnak, hogy megtegyenek egy veszélyes sivatagi átkelést, nitroglicerinnel felpakolva.

A SkyShowtime-ra márciusban érkező legnagyobb filmeket és szériákat itt mutattuk be. Az HBO Max sorozatpremierjeiről itt, míg a filmes újdonságairól itt írtunk. A Netflix új szériát is friss szezonjait pedig itt ismertettük.

hirdetés

Vadonatúj előzetest kapott a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada

Leleplezték a 24 év után visszatérő Fort Boyard - Az erőd szereplőit és műsorvezetőjét

A Házasság első látásra szereplőivel tér vissza a Szerencsekerék a TV2-re

Fontos információ érkezett a Yellowstone utolsó évadával kapcsolatban

Keddtől változik az RTL esti műsorrendje

Ennyi adomány gyűlt össze a Fókusz Plusz gyereknapi különkiadásában