A februári premierek után most bemutatjuk milyen sorozatos újdonságok érkeznek márciusban a Netflixre. A következő hónap során 11 vadonatúj szériával és 2 friss évaddal bővül a streaming szolgáltató kínálata. Többek közt elérhetővé válik egy népszerű sorozat utolsó évada, a Trónok harca készítőinek új produkciója és Guy Ritchie első Netflixes alkotása is.

A 3-test probléma

Március 1-jén érkezik a streaming szolgáltatóra az Aníkúlápó: A fantom felemelkedése (Anikulapo: Rise of The Spectre) című nigériai drámasorozat. A 4 részes 1. évadban a bolyongó Saro versenyt fut az idővel, hogy elkerülje sötét végzetét, ezért visszatér Ojumóba, hogy teljesítsen egy szinte lehetetlen feladat végrehajtására vonatkozó parancsot. Szintén ezen a napon lesz a premierje egy 8 epizódos francia bűnügyi thrillerszériának, a Párizsi alvilágnak (Furies). A fiatal nő, aki bosszút akar állni apja haláláért, belegabalyodik a Fúria, a párizsi bűnözői alvilág békefenntartójának hálójába.

hirdetés

Ugyanekkor debütál a Jogi dolgok (Maamla Legal Hai) 1. etapja is. Az indiai dramedy története szerint Delhiben, a Patparganj kerület bíróságán zűrzavar övezi a törvény betűit, ahol furcsa hivatalnokok igyekeznek teret adni az igazságnak, a maguk értelmezésében. 6-án válik elérhetővé az olasz felnőttfilmes színész, Rocco Siffredi élete alapján készült sorozat, a Szuperszex (Supersex). A 7 részből álló produkció bemutatja, hogyan tört ki a férfi az egyszerű hétköznapjaiból, hogy a világ egyik leghíresebb pornócsillagává váljon.

Március 7-től lesz megtekinthető a 2009-ben megjelent Úriemberek (The Gentleman) azonos című spinoff sorozatának 8 epizódból álló 1. szezonja. A Guy Ritchie által rendezett szériában, amikor az arisztokrata Eddie megörökli a családi birtokot, rá kell döbbenjen, hogy az egy hatalmas marihuánabirodalomnak ad otthont, a tulajdonosok pedig nem mennek sehova. A produkció főszerepében ezúttal Theo James (A Fehér Lótusz) látható.

Szintén ezen a napon debütál egy német drámasorozat, A jel (The Signal / Das Signal). A 4 részes miniszériában egy űrhajósnő eltűnése után a családja kétségbeesett nyomozásba kezd. Ám minél több dolgot sikerül kideríteniük, annál nagyobb veszélynek teszik ki magukat és a világot. 11-én jön a streaming szolgáltatóra a Szerelem vagy kötelesség (Young Royals) 3., és egyben utolsó évadának első 5 epizódja. A produkció befejező részének pedig március 18-án lesz a premierje. A folytatásban kiderül, hogyan alakul Simon és Wilhelm kapcsolata, miután nyíltan felvállalták a szerelmüket. Eközben a svéd királyi családnak döntenie kell arról, hogy mi legyen a következménye annak, hogy August kiszivárogtatott egy bizonyos szexvideót.

Március 13-tól lesz megtekinthető a Kincskereső kalandorok (Banditos) című mexikói drámasorozat 7 epizódos 1. etapja. Egy hóbortos szélhámos felbérel egy csapatot, hogy megtalálják a maják kincsét. Vajon a leleményesség és egy csipetnyi szerencse elegendő ahhoz, hogy a tolvajokból álló banda megmeneküljön egy rögtönzött tervvel? A produkció egyik főszereplőjét az Elitből is ismert Ester Expósito alakítja. 14-én debütál a Girls5Eva 6 epizódból álló 3. szezonja. A zenés vígjátékban a lányok mindent megtesznek, hogy népszerűsítsék az albumukat, és újra a csúcsra jussanak. Ezért turnémenedzser és terv nélkül nekiveselkednek egy turnénak.

15-én kerül be a kínálatba egy vadonatúj dél-koreai vígjátéksorozat, a Csirkefalat (Chicken Nugget / Dakgangjeong). A 12 részből álló produkcióban Choi Min-ah belép az apja cégének épületében található furcsa gépbe, ami egy csirkefalattá változtatja őt. Az apján és az udvarlóján múlik, hogy belevágnak-e az őrült küldetésbe, hogy visszahozzák a lányt. Ugyanekkor lesz a premierje A kikötő törvénye (Iron Reign / Mano de hierro) 6 epizódos 1. évadának. A spanyol bűnügyi dráma története szerint Joaquín Manchado vasököllel irányítja drogbirodalmát a barcelonai kikötőből, amíg egy szállítmány miatt ki nem csúsznak a kezéből az üzleti és családi dolgok. Az egyik főszereplőt A nagy pénzrablásban Denvert megformáló Jaime Lorente játssza.

Március 21-én érkezik a Netflixre a Trónok harca készítőinek vadonatúj szériája, A 3-test probléma (3 Body Problem). A sci-fi sorozat 8 részes 1. etapjában öt briliáns jó barát kontinenseken és évtizedeken átívelő, világnézetüket alapjaiban megrengető felfedezést tesz, amely felfedi egy közelgő fenyegetés jelenlétét is. A produkció Liu Cixin azonos című, három könyvből álló regénysorozata alapján készült. Két volt Trónok harca főszereplő, a Samwell Tarlyt alakító John Bradley és a Tengerjáró Davos bőrébe bújó Liam Cunningham is szerepelni fog.

27-én válik elérhetővé egy friss thai bűnügyi drámasorozat, A hívők (The Believers / Sathu). A széria egy fiatal és ambiciózus vállalkozókból álló csoport történetét meséli el, akiknek eladósodik az induló vállalkozásuk. Egy szokatlan üzleti lehetőségbe botlanak, és egy buddhista templomban kockázatos átverást szerveznek, hogy még az idő lejárta előtt visszafizessék a hatalmas kölcsönt.

A SkyShowtime-ra márciusban érkező legnagyobb filmeket és szériákat itt mutattuk be. Az HBO Max sorozatpremierjeiről itt, filmes újdonságairól pedig itt írtunk.

hirdetés

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon