A márciusi premierek után most bemutatjuk milyen sorozatos újdonságok érkeznek áprilisban a Netflixre. Ebben a hónapban 14 vadonatúj szériával és 3 friss évaddal bővül a streaming szolgáltató kínálata. Többek közt elérhetővé válnak adaptációk, minisorozatok, egy életrajzi széria, egy török alkotás befejező évada és egy másik Netflixes sorozat univerzumában játszódó produkció is.

Ripley

Április 4-én érkezett meg egy német bűnügyi sorozat, a Görbe utakon (Crooks) 8 részes 1. évada. Egy felbecsülhetetlen értékű érme Európa-szerte összeugrasztja a rivális bandákat, ezért egy visszavonult kasszafúró kénytelen összeállni egy piti gengszterrel egy utolsó rablásra. Szintén ezen a napon került be a kínálatba Patricia Highsmith A tehetséges Mr. Ripley című regénye alapján készült minisorozat, a Ripley. Az Andrew Scott főszereplésével készült, 8 epizódból álló produkcióban egy kisstílű szélhámost magába szippant a gazdagság és a fényűzés világa egy különös olasz megbízás után. Azonban álmai életéhez hazugságokból kell hálót szőnie.

hirdetés

5-e óta tekinthető meg a Paraziták: A szürkeség (Parasyte: The Grey /Gisaengsu: Deo Geurei) 6 epizódos 1. etapja. A dél-koreai sci-fi-horrorban, amikor ismeretlen paraziták veszik át a hatalmat emberi gazdatestjeik felett, az emberiségnek szembe kell szállnia az egyre erősödő fenyegetéssel. A produkció Hitoshi Iwaaki azonos című mangájának élőszereplős adaptációja. 10-én válik elérhetővé egy vadonatúj francia bűnügyi drámasorozat, az Antracit (Anthracite). A 6 részből álló miniszéria története szerint egy régi ügy újra nyílik, amikor egy riporter eltűnik. A nyomok egy netes nyomozó lányát egy kis hegyi városba vezetik, amelyet egy szekta, titkok és halál kísért.

Április 10-én lesz a premierje A 601-es járat eltérítése (The Hijacking of Flight 601 / Secuestro al vuelo 601) című kolumbiai drámasorozatnak is. A 6 részből álló 1. szezonban, miután eltérítik a gépüket, két légiutas-kísérő megpróbál túljárni a merénylők eszén, miközben intenzív tárgyalások folynak égen és földön egyaránt. A széria megtörtént eseményt dolgoz fel. 11-én debütál A következő nemzedék (As The Crow Flies /Kus Uçusu) 8 epizódos 3., és egyben utolsó évada. A török drámasorozat folytatásában Asli arra törekszik, hogy megelőzze Lale-t, és ő legyen a lap új főszerkesztője. Asli eközben új szövetségeket alakít ki és régi kapcsolatoknak vet véget.

Szintén ezen a napon jön a streaming szolgáltatóra egy brit életrajzi drámaszéria, a Szarvasbébi (Baby Reindeer). A 8 részes minisorozatban, amikor a nehézségekkel küszködő humorista, Richard Gadd jót tesz egy sebezhető nővel, fojtogató megszállottságot vált ki belőle, ami félő, hogy mindkettőjük életét tönkre teszi. Ugyanekkortól lesz megtekinthető a Szent Iván éjszakája (Midsummer Night / Midtsommernatt) című norvég minisorozat. Carina összetrombitálja a családját egy hagyományos svéd Szent Iván-éjre, azonban a boldog összejövetel félresiklik, amikor régóta őrzött titkok kezdenek napvilágra kerülni.

Április 11-én debütál a Szívtipró gimi (Heartbreak High) 8 epizódból álló 2. etapja is. Az 1994-es Szívtipró gimi rebootjának folytatásában szerelmi háromszög alakul ki Malakai, Amerie és Rowan között, miközben Amerie és Harper barátsága ismét megerősödik. 18-án kerül be a kínálatba egy vadonatúj izraeli drámaszéria, a Gyerekkori barátok (Bros). Miután sokkoló híreket kapnak, két jó barát Jeruzsálemből Krakkóba utazik egy focimeccsre, azt remélve, hogy így maguk mögött hagyhatják a gondjaikat.

Szintén ezen a napon lesz a premierje Az Upshaw család (The Upshaws) 6 epizódból álló 5. szezonjának. Miután eladta a házát, hogy kifizethesse az adósságát, Lucretia mostantól állandóan a család körül lesz, miközben sógorát, Bennie-t bosszantja. Tasha próbál megbirkózni a főiskolával, és folytatja az önismereti útját. 23-án érkezik a streaming szolgáltatóra a Brigantik (Brigands: The Quest for Gold / Briganti) 6 részes 1. évada. Az olasz kaland-drámasorozat az XIX. században játszódik. Amikor Olaszország déli részét banditák uralják, Filomena menekülni kényszerül jómódú, de szomorú otthonából, hogy egy kockázatos kincsvadászat élére álljon.

Április 24-én válik elérhetővé egy svéd minisorozat, a Szabadíts meg (Deliver me / I dina händer). Az 5 epizódos produkció története szerint, amikor a tini Billyt és Dogge-t beszervezi egy helyi banda, a barátoknak egy erőszakos világgal kell szembenézniük, amitől életkoruk miatt nem tudják megvédeni magukat. A széria Malin Persson Giolito azonos című regénye alapján készült.

25-én debütál Neil Gaiman és Matt Wagner DC képregényének az adaptációja, a Halott Fiúk Nyomozóiroda (Dead Boy Detectives). Gaiman másik Netflixes sorozata, a Sandman: Az álmok fejedelme univerzumában játszódó produkció 1. etapja 8 részből áll. Két tiniszellem közösen dolgozik egy tisztánlátóval, hogy rejtélyeket oldjanak meg természetfeletti ügyfeleiknek – mígnem egy nagy hatalmú boszorkány bezavar a terveikbe.

Április 26-án jön a Netflixre egy 6 részes spanyol minisorozat, Az Asunta-ügy (The Asunta Case / El caso Asunta). Nem sokkal azután, hogy két szülő bejelenti 12 éves lányuk, Asunta eltűnését, ők lesznek a nyomozás gyanúsítottjai. A megtörtént események alapján készült produkció egyik főszereplője a Berlinben Damiánt alakító Tristán Ulloa.

Szintén ezen a napon lesz a premierje a Búcsú a Földtől (Goodbye Earth / Jongmalui Babo) című dél-koreai sci-fi sorozatnak. A 12 epizódos 1. szezonban egy aszteroida megállíthatatlanul száguld a Föld felé. Egy elszánt tanárnő pedig azért küzd, hogy egykori diákjai bármi áron biztonságban legyenek. 30-tól lesz megtekinthető a Fiaskó (Fiasco) 3 epizódból álló 1. évada. A francia vígjátéksorozatban, miután katasztrófa sújtja az elsőfilmes rendező forgatását, a színfalak mögötti folyamatokat megörökítő stáb rögzíti a botlásokat, zsarolásokat és szabotázsokat.

A SkyShowtime-ra áprilisban érkező legnagyobb filmeket és szériákat itt, a Disney+ premierjeiről pedig itt mutattuk be. Az HBO Max új sorozatairól és friss évadairól itt, míg a filmes újdonságairól itt írtunk.

hirdetés

Vadonatúj előzetest kapott a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada

Leleplezték a 24 év után visszatérő Fort Boyard - Az erőd szereplőit és műsorvezetőjét

A Házasság első látásra szereplőivel tér vissza a Szerencsekerék a TV2-re

Fontos információ érkezett a Yellowstone utolsó évadával kapcsolatban

Keddtől változik az RTL esti műsorrendje

Ennyi adomány gyűlt össze a Fókusz Plusz gyereknapi különkiadásában