Márciust követően most bemutatjuk, hogy milyen újdonságok érkeznek áprilisban a Disney+-ra. Ezúttal 16 friss produkció kerül be a streaming szolgáltató kínálatába. Ezek közt vadonatúj sorozatok, folytatások, animációs alkotások, dokumentumfilmek, egy reality és egy egész estés alkotás is található.

Viszály: Capote és a hattyúk

Április 1-jén tripla epizóddal debütál a Vanderpump Villa. A 10 részes reality ezt követően minden héten új epizóddal jelentkezik. A produkció Lisa Vanderpump gondosan kiválasztott személyzetének napjait követi a Vanderpump-villában, a Chateau Rosabelle nevű exkluzív francia birtokon. 3-án válik elérhetővé a Kikiwaka tábor (BUNK’D: Learning the Ropes) 30 részből álló 6. évada. A széria folytatásában továbbra is nyomon követhetjük a táborlakók és a felügyelők kalandjait. Az etap hazánkban tavaly március és december között volt látható a Disney Channelen.

hirdetés

Szintén ezen a napon debütál dupla résszel a Disney+-on A nyomozó (Tracker) című bűnügyi drámasorozat. A 13 epizódból álló 1. etapból ezt követően minden héten új rész kerül be a kínálatba. Colter Shaw nyomozó egy magányos túlélő, aki megtorlást keresve járja az országot. Profi nyomkövetőként segít a magánembereknek és a bűnüldöző szerveknek mindenféle rejtély megoldásában, miközben saját szétszakadt családjával is meg kell küzdenie. A produkció Jeffery Deaver The Never Game című bestsellere alapján készült, és február 11-én indult a CBS-en.

Április 6-án lesz a premierje a The Fable (Za Faburu) című anime sorozat 1. szezonjának. A gyermekkora óta kegyetlen bérgyilkosnak képzett férfit arra utasítják, hogy váljon normális, törvénytisztelő polgárrá. 7-én indul egy újabb anime széria, a Go! Go! Loser Ranger! (Sentai Daishikkaku). A 12 epizódos 1. évadból minden héten új rész érkezik a platformra. Egy gyalogos katona elindul, hogy beépüljön egy harcosokból álló csoportba, hogy ezután leszámoljon velük.

10-én érkezik a streaming szolgáltatóra az Iwájú 6 részből álló 1. etapja. Az animációs sorozat egy jómódú szigetről származó fiatal lány, Tola és a technológia iránt érdeklődő legjobb barátja, Kole felnőtté válásának történetét meséli el, akik felfedezik a világunkban rejlő különböző titkokat és veszélyeket. A széria február 28-án mutatkozott be az amerikai Disney+-on. Szintén ezen a napon debütál egy koreai sci-fi-drámasorozat, a Blood Free (Jibaejong). A 10 részes produkció története szerint egy volt testőr azt a munkát kapja, hogy védje meg egy laboratóriumban termesztett húst gyártó cég vezérigazgatóját, aki szintén túlélője annak a támadásnak, amely megváltoztatta a korábbi testőr életét.

Április 12-én kerül be a kínálatba a The Greatest Hits című romantikus fantasy. A filmben Harriet rájön, hogy a művészet az életet imitálja, amikor felfedezi, hogy bizonyos dalok képesek visszarepíteni őt az időben – szó szerint. Időutazása közben a múltat egykori barátjának romantikus emlékein keresztül éli újra, a jelenben pedig épp egy új szerelmi kapcsolata alakul. 14-től lesz megtekinthető egy ausztrál animációs széria, a Bluey különkiadása. A Bluey: A jelben a határtalan fantáziával bíró ausztrál pásztor kölyökkutya kishúgával, Bingóval együtt új kalandba veti bele magát.

17-én jön a Disney+-ra a Viszály 2. szezonja, amely a Viszály: Capote és a hattyúk (Feud: Capote vs. The Swans) címet kapta. A 8 epizódból álló évad a híres íróról, Truman Capote-ról szól. A férfi egykor az elit társaság krémjébe tartozó hölgyek bizalmasa volt, akiket ő hattyúknak becézett. Árulása azonban tönkretette ezeket a kapcsolatokat, őt magát száműzte az előkelő közegből, és az önpusztítás spiráljába taszította, amelyből végül sosem talált kiutat. A produkció főszerepeiben Tom Hollander, Naomi Watts, Demi Moore, Molly Ringwald, Diane Lane, Chloë Sevigny és Calista Flockhart látható. Az évad január 31-én indult az FX-en.

Április 22-én válik elérhetővé a National Geographic Secrets of the Octopus című sorozata. A 3 részes produkció a polipok egyedülálló szuperképességeit, rendkívüli intelligenciájukat és titkos szociális életüket tárja fel, mindezt pedig a díjnyertes színész, Paul Rudd narrációjával hallgathatjuk. Ugyanekkor lesz a premierje a Disneynature’s Tiger című dokumentumfilmnek. A produkció bemutatja Ambart, a fiatal tigris anyát, aki a kölykeit neveli India mesés erdeiben. A filmet az ismert indiai színésznő, Priyanka Chopra Jonas narrálja. Szintén ezen a napon kerül be a kínálatba az India tigrisei: Így készült (Tigers On The Rise (Behind the Scenes)), amely a dokumentumfilm kulisszái mögé enged betekintést.

24-én érkezik a platformra a Holdlány és Ördögi Dinoszaurusz (Marvel’s Moon Girl and Devil Dinosaur) 16 epizódos 1. etapja. Az animációs sorozatban, miután a 13 éves zseni, Lunella véletlenül egy időörvényen keresztül New Yorkba viszi a tíz tonnás T-Rexet és az Ördögi Dinoszauruszt, együtt dolgoznak azon, hogy megvédjék a várost a veszélytől. A széria tavaly februárban debütált az amerikai Disney Channel-en. 26-tól lesz megtekinthető a Gorillák vonzásában (Gorillas Close Up). A dokumentumfilm ismerteti a Gabonban élő gorillák mindennapjait és az összetett családi életüket.

Április 26-án kerül be a kínálatba az ikonikus rock együttes, a Bon Jovi karrierjét bemutató Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story. A 3 részből álló dokumentumfilm-sorozatban látható, amint a már 40 éve a rock ‘n roll bálványai közé tartozó zenekari tagok a szakadék szélére kerülnek, amikor az énekes sérülése a teljes leállással fenyeget.

A SkyShowtime-ra áprilisban érkező legnagyobb filmeket és szériákat itt, az HBO Max új sorozatairól és friss évadairól pedig itt írtunk.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en