A Disney+ kínálata a tavasz első hónapja során is tovább bővül, ugyanis márciusban 14 újdonság érkezik a platformra. Ezek közt vadonatúj sorozatok, ismert szériák folytatásai, animációs produkciók, friss egész estés alkotások, dokumentumfilmek és napjaink egyik legnépszerűbb énekesnőjének koncertfilmje is megtalálható, de az idei Oscar-díjátadót is élőben követhetjük majd a streaming szolgáltatón.

A Grace Klinika

Március 5-én válik elérhetővé a Halál és egyéb részletek (Death and Other Details) 10 részes 1. évada. A bűnügyi drámasorozatban Imogene Scott rossz időben, rossz helyen találja magát és egy gyilkosság fő gyanúsítottjává válik egy pazarul felszerelt földközi-tengeri luxushajón. A gyanúsítottak között szerepelnek még az elkényeztetett vendégek és a kimerült személyzet is. Ahhoz, hogy bizonyítsa ártatlanságát, egy olyan férfival kell együttműködnie, akit megvet és aki egyben a világ legjobb nyomozója.

hirdetés

Szintén ezen a napon lesz a premierje a National Geographic Királynők (Queens) című sorozatának. Bolygónk hat távoli és gyönyörű helyén az állatok világában erős királynők vezetik a társadalmat, a produkció pedig az ő kitartásukról, erejükről, szeretetükről és gyászukról mesél. 6-tól lesz megtekinthető A rendkívüli (Extraordinary) 8 epizódból álló 2. etapja. A folytatásban Carrie és Kash feléleszti plátói kapcsolatát, miközben mindketten próbálnak egymástól függetlenül is érvényesülni. Spermmester azt kutatja, hová is tartozik igazából, Jen pedig próbálja önmagát fejleszteni, ami nem könnyű feladat, ha valaki hajlamos keresztbe tenni saját magának.

Március 10-én élőben közvetíti a Disney+ a 96. Oscar-gálát. A stream a vörös szőnyeges közvetítéssel kezdődik 23:30-kor, a díjátadó pedig éjfélkor indul. Az est házigazdája immáron negyedik alkalommal az Emmy-díjas talkshow műsorvezető, Jimmy Kimmel lesz. 13-án érkezik a platformra a Találkozunk a túlvilágon (See You in Another Life / Nos vemos en otra vida) című krimi-drámaszéria. A 6 részes spanyol minisorozat az Európában elkövetett legnagyobb dzsihadista támadást mutatja be. 2004-ben Baby tizenhat éves volt, aki Emilio Trashorrasszal együtt részt vett a Madridban használt robbanóanyagok átadásában. Baby volt az első elítélt a merényletekért, tanúvallomása pedig kulcsfontosságú volt a 2007-ben lefolytatott perben.

15-én kerül be a kínálatba napjaink egyik legnépszerűbb énekesnőjének a koncertfilmje, a Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor’s Version). A zenész jelenleg is tartó turnéját megörökítő film világszerte több mint 260 millió dollárt hozott a pénztáraknál, amivel minden idők legkelendőbb koncertfilmje lett. 19-től lesz megtekinthető a National Geographic újabb sorozata, A fotózás mesterei (Masters of Photography). A produkció korunk néhány legendás fényképészének történetét meséli el, miközben izgalmas bepillantást nyújt a kamera előtti és mögötti világba egyaránt.

Március 20-án debütál a Disney+-on Az élet és Beth (Life & Beth) 10 epizódos 2. szezonja. Az Amy Schumer főszereplésével készült széria folytatásában Beth és John számára egy új élet kezdődik vidéken. Ugyanis miután Beth elhagyta a gyermekkori otthonát Long Islanden, ahová az 1. évadban tért vissza édesanyja elvesztése után, szembesült a múltjával és el akart menekülni a városból. Szintén ezen a napon jön a streaming szolgáltatóra az X-Men ’97 10 részből álló 1. etapja. A Marvel Studios produkciója a 90-es évek klasszikusának, az X- Men: Az animációs sorozatnak a folytatása, amely teljesen új történeteket mutat be az ismert mutánsokról.

Ugyanekkor válik elérhetővé egy újabb animációs széria, a Sand Land: The Series. A 7 epizódos 1. szezonban egy poszt-apokaliptikus pusztaságban a vizet egy kapzsi uralkodó ellenőrzi. Rao seriff a démonok királyának fiát, Belzebubot és segédjét, Thiefet hívja segítségül, hogy megtaláljanak egy elveszett tavat. 21-én lesz a premierje a Freaknik: A legvadabb parti (Freaknik: The Wildest Party Never Told) című dokumentumfilmnek. A produkció bemutatja az ikonikus atlantai utcabált, amely a 80-as és 90-es években több százezer embert vonzott és hozzájárult ahhoz, hogy Atlanta felkerüljön a kulturális térképre.

Március 28-án indul A Grace klinika (Grey’s Anatomy) 10 részből álló 20. évada. A sorozat a Grey Sloan Memorial Kórház csapatát követi nyomon, akik napi szinten néznek szembe élet-halál kérdésekkel. A szereplőgárdához való csatlakozásuk óta ez lesz az első olyan etap, amelyben Ellen Pompeo és Kelly McCreary nem lesznek láthatóak. 29-től lesz megtekinthető a Madu. A dokumentumfilm a 12 éves Anthony Madu életét mutatja be, aki otthagyja nigériai otthonát, hogy a világ egyik legelőkelőbb balettintézetében tanuljon.

Szintén ezen a napon kerül be a kínálatba a Lázadó Nell (Renegade Nell) című brit történelmi kalandsorozat. A produkció 8 epizódos 1. szezonja 1705-ben, Angliában játszódik. A gyilkosság vádjával és a nővéreivel együtt szökésben lévő Nell Jackson útonálló lesz a túlélés érdekében. Szuper erős segédje, Billy Blind segítségével Nell rájön, hogy a sors okkal állította őt a törvény rossz oldalára. Ez az indíték pedig sokkal nagyobb jelentőséggel bír annál, mint amit valaha is el tudott volna képzelni, ugyanis a végére kell járnia egy összeesküvésnek, amit Anglia királynője ellen terveltek ki.

A SkyShowtime-ra márciusban érkező legnagyobb filmeket és szériákat itt, a Prime Video újdonságait itt mutattuk be. Az HBO Max sorozatpremierjeiről itt, filmes újdonságairól pedig itt írtunk. A Netflix új szériáit és friss évadait itt, míg a filmpremierjeit itt ismertettük.

hirdetés

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en