Februárt követően most is bemutatjuk, hogy milyen produkciókkal bővül a Prime Video kínálata a következő hónapban. Márciusban 6 újdonság érkezik a streaming szolgáltatóra, melyek közt filmek, sorozatok, dokumentumfilm és animációs széria is megtalálható. Többek közt egy ismert film újragondolása, Zac Efron és John Cena közös produkciója, valamint egy adaptáció is elérhetővé válik.

Ricky Stanicky

Március 4-én kerül be a kínálatba egy olasz dramedy, az Antonia 6 részes 1. évada. A címszereplő tinédzserkorában elköltözött a családjától, jelenleg Rómában él és színésznő. A 33. születésnapján azonban kirúgják egy forgatás során, és még aznap megtudja, hogy endometriózisban szenved. A betegség ráébreszti, hogy nem menekülhet tovább az idő múlása elől, és itt az ideje, hogy megismerje önmagát.

hirdetés

7-én érkezik a streaming szolgáltatóra a Zac Efron és John Cena főszereplésével készült Ricky Stanicky című vígjáték. Három barát egy rosszul elsült csínytevés alkalmával kitalál egy képzeletbeli embert, Ricky Stanickyt, hogy kihúzza őket a bajból. Húsz évvel később még mindig Rickyt használják alibinek, ha ki akarnak bújni egy program alól. Amikor a párjaik gyanakodni kezdenek és találkozni akarnak a férfivel, a trió felbérel egy lecsúszott színészt, Rodot hogy játssza el a gyerekkori barátukat. Ám amikor Rod túlzásba viszi a szerepét, a fiúk azt kívánják, hogy bár sose találták volna ki Rickyt.

Március 14-én jön a platformra a Frida Kahlo-t bemutató dokumentumfilm, a Frida. Közelebbi betekintést nyerhetünk az ikonikus művész életébe a saját szavai, naplók, levelek, esszék és különböző interjúk által. Szintén ezen a napon indul a Legyőzhetetlen (Invincible) 8 epizódból álló 2. etapja. Mark még mindig nem tér magához Nolan árulása után. Újjá kell építenie az életét és egy sor új akadállyal kell szembenézzen, miközben a legnagyobb félelmével is megküzd, miszerint olyanná válik, mint az apja.

21-én debütál Jake Gyllenhaal új akciófilmje, az Országúti diszkó (Road House). A Patrick Swayze főszereplésével készült, azonos című produkció újragondolásában egy volt UFC-bunyós, Dalton megpróbál elmenekülni sötét múltja elől. Daltont egy hírhedt országúti diszkó vezetője kéri fel, hogy segítsen rendet teremteni, ezért felveszi kidobónak. Brandt bandája azonban megnehezíti a helyzetét, ami még bonyolultabbá válik amikor megjelenik a kegyetlen bérgyilkos, Knox. Ám Daltont nem olyan fából faragták, hogy megfutamodjon.

Március 28-tól lesz megtekinthető a The Baxters 10 részes 1. szezonja. A drámasorozat középpontjában Elizabeth és John Baxter, valamint öt felnőtt gyermekük áll. Kari Baxter megtudja, hogy a férje viszonyt folytat az egyik hallgatójával. A nehéz időszak során a lány a családjában lel támaszra, a Baxterek pedig összefognak, hogy megbirkózzanak az élet kihívásaival. A széria Karen Kingsbury bestseller regénysorozata alapján készült.

A SkyShowtime-ra márciusban érkező legnagyobb filmeket és szériákat itt mutattuk be. Az HBO Max sorozatpremierjeiről itt, filmes újdonságairól pedig itt írtunk. A Netflix új szériáit és friss évadait itt, míg a filmpremierjeit itt ismertettük.

hirdetés

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon