Az előző hónaphoz képest májusban kevesebb, 9 vadonatúj, többnyire saját gyártású film kerül be a streaming szolgáltató kínálatába. A tavasz utolsó hónapja során érkező produkciók rendkívül sokszínűek, ugyanis többek közt amerikai, norvég, spanyol, lengyel, mexikói és német alkotások is érkeznek a platformra, valamint számos műfaj közül válogathatunk.

Anya

Május 11-én került be a kínálatba Az ifjú trónörökös című film folytatása, Az ifjú trónörökös: Margrethe hercegnő (Royalteen: Princess Margrethe). A norvég romantikus drámában a szalagavató bált övező botrányt követően Margrethe hercegnő csupán nyugalomra vágyik, de meg kell őriznie a tökéletesség látszatát a családi drámák ellenére is. Szintén ezen a napon érkezett a Netflixre a Sokáig éljen Mexikó! (¡Que viva México!) című politikai szatíra. A film története szerint bányász nagyapja halála után Pancho feleségével és gyerekeivel szülővárosába utazik, ahol eluralkodik a káosz a rokonok között az örökség miatt.

hirdetés

12-én debütált a Jennifer Lopez, Joseph Fiennes és Lucy Paez főszereplésével készült Anya (The Mother). Az akció-thriller cselekménye szerint egy katonai képzésben részesült bérgyilkos hosszú ideje rejtőzködik azok elől, akik meg akarják őt ölni. A nő azonban előbújik rejtekhelyéről, hogy megvédje sosem látott lányát a bosszúvágyó, könyörtelen bűnözőktől.

Május 17-től lesz megtekinthető egy holland thriller, a Hűséges barátnők (Faithfully Yours). A legjobb barátnők, Bodil és Isabel látszólag boldog házasságban élnek, ám mindketten titkos viszonyokba keverednek és egymásnak biztosítanak alibit. Azonban a hazugságok szövevényes hálója felbomlik, amikor egyikük eltűnik. A filmet tavaly decemberben mutatták be a holland mozikban. Ugyanezen a napon kerül be a Netflix kínálatába a Fanfic: Ki vagyok én? (Fanfic / Fanfik) című lengyel dráma. A produkcióban két gimis között mély érzelmek szövődnek. A fiatalok együtt próbálják meg felfedezni és kifejezni legőszintébb önmagukat.

19-én érkezik a platformra A Jackfruit rejtélye (Kathal – A Jackfruit Mystery). Az indiai alkotásban két értékes jackfruit eltűnik egy politikus kertjéből. Egy lelkes rendőrnő vállalja a bizarr eset megoldását, ám a nyomozása váratlan fordulatot vesz, miközben igyekszik kideríteni az igazságot arról, hogy mi is történt pontosan. 24-én válik elérhetővé a Hangyák a gatyában 3 (Hard Feelings / Hammerharte Jungs) című német vígjáték. Két legjobb barát megpróbálja túlélni a gimit, miközben kínos új vágyak gyötrik őket, és meglehetősen bizarr érzéseket táplálnak egymás iránt.

Május 26-án debütál a streaming szolgáltatón egy újabb német produkció, A katonaszökevény (Blood & Gold). A II. világháború végnapjaiban egy német dezertőr és egy fiatal nő véres küzdelembe keverednek egy csapat nácival, akik elrejtett aranyra vadásznak. Szintén ekkor lesz a premierje a Tin és Tina (Tin & Tina) című spanyol horrorfilmnek. Egy traumatikus vetélés után egy fiatal pár örökbe fogad egy árva, albínó ikerpárt egy zárdából. Azonban a gyerekek vallási megszállottsága hamarosan rányomja a bélyegét a család életére.

Az HBO Max májusi új szériát és friss szezonjait itt, filmes újdonságait itt ismertettük. A Netflix sorozatpremierjeiről itt írtunk korábban. A Disney+ friss produkcióit itt, míg a SkyShowtime-ra érkező legnagyobb filmeket és szériákat itt mutattuk be. Az RTL+ újdonságait pedig itt ismertettük.

hirdetés

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának negyedik hetének vendégei

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői