A SkyShowtime-on áprilist követően májusban is számos premier várható, azonban most ezek közül bemutatjuk a 7 legfontosabb produkciót, amely jövő hónaptól megtekinthető lesz a streaming szolgáltatón. Májusban többek közt korábbi HBO Maxon elérhető sorozatok, egy ismert film alapján készült széria és Forma-1-es dokumentumfilm is felkerül az online videótárra.

Hang nélkül

Május 5-től két, korábban az HBO Maxon elérhető széria kerül be a SkyShowtime kínálatába. Az egyik egy cseh dokumentumfilm-sorozat, a Czech It Out! (Spolu & hladoví), amely dupla résszel jön a platformra, majd hetente jelentkezik új epizóddal. A 8 részes produkcióban apa és lánya egy hatalmas kulináris kalandra indulnak Csehországban, hogy felfedezzék mindazokat az ételeket, amit az országuk kínálhat.

hirdetés

Ezen a napon érkezik a streaming szolgáltatóra a Hackerville című román-német koprodukció első két része. A produkció többi epizódja hetente válik majd elérhetővé. Amikor egy német nagybankot ért hekkertámadás szálai Romániába vezetnek, Lisa Metz, kiberbűnözési szakértő Temesvárra utazik, hogy együtműködjön a helyi nyomozókkal. Ám Lisában vegyes érzelmek kavarognak, amikor megérkezik abba az országba, ahonnan szülei gyerekkorában elmenekültek.

Május 7-től lesz megtekinthető a Hang nélkül (A Quiet Place). Az Emily Blunt és John Krasinski főszereplésével készült horrorfilmben egy családnak csendben kell boldogulnia az életben, hogy elkerüljék a hangok alapján vadászó titokzatos lényeket. Tudva, hogy a leghalkabb suttogás vagy lépés is halált hozhat, Evelyn és Lee Abbott elhatározzák, hogy mindenáron megvédik gyermekeiket, miközben kétségbeesetten keresik a módját, hogyan tudnának győztesen kikerülni a helyzetből.

12-én tripla epizóddal jön a streaming szolgáltatóra a Town Called Malice. A 8 részből álló 1. évad új epizódjai hetente kerülnek fel a platformra. A 80-as évek eleji bűnügyi thriller a Lordok történetét dolgozza fel – egy volt dél-londoni gengszterekből álló családét, akik a bűnügyi tápláléklánc aljára zuhantak, és ennek egyáltalán nem örülnek. Amikor egy bandaháborút követően a spanyolországi Costa del Solra menekülnek, a Lordok rájönnek, hogy ez egy remek lehetőség önmaguk újraértelmezésére és korábbi dicsőségük visszaszerzésére. A sorozatról korábban itt írtunk részletesen.

Május 19-től lesz megtekinthető a SkyShowtime-on a Forma-1-es versenyzőkről szóló Villenueve Pironi: Racing’s Untold Tragedy. A brit dokumentumfilm bemutatja Gilles Villeneuve-t és Didier Pironit, akik barátok és csapattársak voltak, miközben mindketten a Ferrarinál versenyeztek az 1980-as évek fénykorában. A sebesség iránti megszállottság kötötte össze őket, a barátság fonalát azonban örökre szétszakította egy történelmi és rendkívül ellentmondásos pillanat. A produkció márciusban debütált az amerikai Sky-on.

22-én tripla résszel indul az 1987-es Végzetes vonzerő című film alapján készült széria, a Fatal Attraction. A 8 epizódból álló produkció ezt követően hetente jelentkezik majd új résszel. A thrillersorozatban Dan Gallagher és felesége, Beth életét egy viszony fenyegeti, a férj ugyanis affért folytat egy Alex nevű nővel. A történet a végzetes vonzalmat, valamint a házasság és hűtlenség időtlen témáit vizsgálja az erős nőkhöz, a személyiségzavarokhoz és a kényszeres irányításhoz való modern hozzáállás tükrében. A sorozatról itt írtunk részletesen.

Május 29-én válik elérhetővé a streaming szolgáltatón a Vengeance. A fekete humorú vígjátékban egy újságíró-podcaster barátnőjét kegyetlenül meggyilkolják. Mivel nem bízik a hatóságokban, ezért New Yorkból Texasba utazik, hogy a lány halála után nyomozzon. A filmben szerepel többek közt Issa Rae, Ashton Kutcher, Boyd Holbrook, J. Smith-Cameron és Dove Cameron.

Hamarosan bemutatjuk a Netflix májusban debütáló új szériáit és filmjeit, valamint a Disney+ és az HBO Max következő havi újdonságait is. 

hirdetés

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb májusi újdonságai

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra