A SkyShowtime-on áprilisban számos premier is várható, azonban most ezek közül bemutatjuk a 3 legfontosabb produkciót, amely jövő hónaptól elérhető lesz a streaming szolgáltatón. Áprilistól ugyanis megtekinthető lesz egy ikonikus film előzménysorozata, egy tavaly megjelent horrorfilm és egy német thriller széria is.

hirdetés

Április 7-én, egy nappal az amerikai premiert követően kerül be a kínálatba a Grease előzménysorozata, a Grease: Rise of The Pink Ladies első két része. A 10 epizódból álló 1. évad hetente jelentkezik majd új résszel. A zenés széria 1954-ben, a rock’n roll térhódítása előtt játszódik, amikor még nem a T-Birds volt a legmenőbb csapat az iskolában. Négy különc diák mer a normákra fittyet hányva szórakozni – az ebből fakadó morális pánik örökre megváltoztatja a Rydell High iskola életét. A lányok pedig a Pink Ladies néven ismert, első középiskolai klikk alapítóivá válnak.

8 hónappal a magyar mozis premiert követően, 19-én érkezik a streaming szolgáltatóra a Jordan Peele által rendezett Nem (Nope). A sci-fi horrorfilm az erőszak, a veszély és a megalkuvás jelenségét boncolgatja, amelyek elválaszthatatlanok az amerikai nyugat romantizált történelmétől és magától a szórakoztatóipartól. A főszereplőket Daniel Kaluuya, Keke Palmer és Steven Yeun alakítják, akik egy Kalifornia belterületén lévő, magányos szurdok lakosaiként szemtanúi lesznek egy hátborzongató és rejtélyes felfedezésnek.

Április 25-től lesz megtekinthető a platformon a Drift – Partners in Crime című német thriller sorozat 5 részes 1. évada. Két testvér, Ali és Leo már gyerekként is imádták a gyors kocsikat és a motorsportot. Ma már a német autópálya-rendőrség emberei, és mindig tudják hogyan maradjanak higgadtak, miközben 240 km/órás sebességgel üldözik a gyanúsítottakat. Vállvetve harcolnak a bűnözés ellen Németország autópályáin, legyen szó a rendőrségen belül működő bűnszervezetről, csempészekről, szökésben lévő rablókról vagy éppen az olasz maffiáról. Ám amikor Leo beleszeret Ali volt barátnőjébe, Mariába, testvéri kötelékük próbára kerül. A produkció februárban debütált a hazájában.

A Disney+ áprilisi premierjeit itt mutattuk be.

hirdetés

Megvan, hogy mikor érkezik a Squid Game 2. évada a Netflixre

Vasárnap este műsorváltozás lesz a RTL-en

Berendelték a Trónok harca készítőinek Netflix sorozatának folytatását

Napokon belül két saját gyártású műsor is érkezik a Spektrum csatornáira

Napokon belül véget ér A mi kis falunk napi ismétlése az RTL-en

Megérkezett a Dűne előzménysorozatának első előzetese