A Disney+ márciusi premierjei után most bemutatjuk, hogy milyen produkciók érkeznek áprilisban a streaming szolgáltatóra. Ezúttal csupán 6 alkotás válik elérhetővé, amelyek közül 5 sorozat, 1 pedig film. Jövő hónaptól többek közt igaz történeten alapuló alkotások, adaptációk és bűnügyi drámaszériák is megtekinthetőek lesznek a Disney+-on.

Így jártam apátokkal

Április 5-én debütál a Disney+-on a The Good Mothers. Az igaz történeten alapuló bűnügyi drámasorozat három bátor nő életét meséli el, akik a ‘Ndrangheta maffián belül nőttek fel, és úgy döntöttek, hogy együttműködnek Anna Colace ügyésszel, aki nemrég érkezett Calabriába. A nők az életükért és gyermekeik jövőjéért küzdve megpróbálják meggyengíteni a bűnszövetkezetet. A brit-olasz széria 6 epizódból áll.

hirdetés

Szintén ezen a napon indul dupla epizóddal a Will Trent című bűnügyi drámasorozat. Will Trent különleges ügynököt, a Georgiai Nyomozóiroda munkatársát születésekor elhagyták és kemény gyerekkora volt Atlanta túlterhelt nevelőszülői intézményrendszerében. Azonban most, hogy elhatározta, hogy – élve egyedi nézőpontjával – gondoskodik róla, hogy senkit se hagyjanak el úgy, mint őt, neki a legmagasabb a bűnügyfelderítési rátája a Nyomozóiroda kötelékében. A 10 epizódos széria hetente jelentkezik új résszel. A sorozatot először január 3-án mutatták be az amerikai ABC-n.

Április 7-én lesz a premierje az Apró gyönyörű dolgainknak (Tiny Beautiful Things). A Cheryl Strayed bestseller esszégyűjteménye alapján készült, 8 részből álló sorozat főszereplője egy nő, akinek a házassága a végét járja, akivel a lánya szinte szóba se áll, és akinek írói karrierje nem is létezik. Amikor egy barátja javasolja neki, hogy vegyen át egy tanácsadó rovatot, teljesen alkalmatlannak érzi magát a feladatra, pedig talán pont erre termett.

19-én debütál a streaming szolgáltatón az Így jártam apátokkal (How I Met Your Father) 20 epizódos 2. évada, amelyből rögtön 11 epizód kerül be a kínálatba. A közeljövőben Sophie tovább meséli a fiának, hogyan ismerkedett meg az apjával. Sophie és szűk baráti társasága továbbra is próbál rájönni, kik is ők valójában, mit akarnak az élettől és hogyan lehet szerelembe esni a társkereső alkalmazások és a korlátlan lehetőségek korában. A széria új etapja január végén indult az amerikai Hulun.

Április 26-án válik elérhetővé a Disney+ első német saját gyártású sorozata, a Sam – Egy szász (Sam – A Saxon). A 7 részes produkció Samuel „Sam” Njankouo Meffire, Kelet-Németország első fekete rendőrének igaz története alapján készült. A széria Sam útját kíséri végig, ahogyan megtalálja azt a helyet, amit otthonának nevezhet és elmeséli az igazságért vívott harcának történetét egy elnyomó rendszerrel szemben. A sorozatról korábban itt írtunk részletesen.

28-án érkezik a platformra a Pán Péter és Wendy (Peter Pan & Wendy) című fantasy-kalandfilm. A fiatal lány, Wendy Darling fél elhagyni gyermekkori otthonát, majd találkozik Pán Péterrel, a fiúval, aki nem hajlandó felnőni. Testvéreivel, Csingilinggel – az apró tündérrel – és Péterrel eljut Sohaország varázslatos világába. Ott találkozik a gonosz Hook kapitánnyal, és belevág az izgalmas kalandba, amely örökre megváltoztatja az életét.

Hamarosan bemutatjuk a Netflix áprilisban debütáló új szériáit és filmjeit, valamint a SkyShowtime és az HBO Max következő havi újdonságait is.

hirdetés

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb májusi újdonságai

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra